Olmaz olsun böyle koca..

Bir tane herifle evleniyorsun, çalışan da bir kadınsın, seni bugüne kadar büyütmüş yetiştirmiş üstünde dünyanın emeği olan annen hasta oluyor ve o herif kendi rahatının peşinde bencil, bu olayı bile kendi lehine çevirmek için uğraşan biri.

Gerçekten acı çok acı... Anneniz umuyorum ki sağlığına kavuşur. Ama siz bu adamdan boşanmayı düşünmez misiniz?

Sanıyorum ki ben de ücretsiz izne ayrılır, çocuklarımı alır annemin yanına giderdim.

Eşiniz kötü bi insan..kalbi karanlık ve gerçekten çok kötü bi insan! Mesela ben bunu aldatan bi eşe ya da eşine şiddet uygulamış bi insana bile söylemem. Kişisel şeyler bi anlık hatalar bi insanı kötü yapmaz ama sizin eşiniz kötü biri. Annenize çok geçmiş olsun tüm kalbimle şifa diliyorum.. Sizin de bu evlilikten bi an önce kendinizi kurtarmanızı dilerim.

Canım benim seni çook iyi anlıyorum bir ikiz annesi olarak,herşeye yetişmeye çalışmaktan bezdin ,çok normal.Allah eşine sağduyu versin.İnşallah şu dönemde üstüme gelme bari de,tartışmaya girme

Valla insanın karakteri böyle zor zamanlarda belli olur. Siz bu adamdan destek beklemeyin. Doğu dönüşü de asla anasının yanına gitmeyin. Gerisi için ise eğer bosanmayacaksaniz da aranızdaki gerilimi tirmandirmayin. He deyip geçin.

Öyle bi düşüncem yok. Zaten istemiyorum gitmeyi. Bu hareketinden sonra asla oturmam yanlarında.

Boyle ise yaramaz insanlarin hayatinizdaki yeri nedir? Cay demlemekten aciz,elini bir ise atmaktan aciz, cocuk bakmaktan aciz.,manevi destek olmaktan aciz. Neye yariyor da tutuyorsunuz yaninizda?
Hiç bir işe yaramaz bencilin teki. Şuanda annemin hastalığından dolayı susuyorum. Allah sonumuzu hayretsin.

Yolumu ayırma konusunda çok git gel yaşıyorum. Şuan kafam o kadar yorgun ki ne düşüneceğimi bilmiyorum. Kendimi çok çaresiz hissediyorum. Beynim uyuşmuş gibi.

bence sizin sürecınız şuan zor annenıze dualar okuyun ve telefonda sık sık konuşun ... eşiniz bence kendi haline bırakın birşey soyledığınde ılımlı olun kvnızle altlı ustlu oturmanın bu sureçle alakası olmadığını anlatın kendı annesıde hasta olsa aynı şeyı yapacagınızı soyleyın ...acısı uzuntusu olan ınsanlara daha nazık olması gerektıgını en yumuşak tavrınızla soyleyın ... istedıklerını elınızden geldığı kadar yapın ve işi kavgaya goturmemek ıçın fazla konuşmayın...

Yerinde olsam cocuklari alip, annemlere giderim. Birinin arkasinda temizleyeceksem, anneminkini temizlerim. Böyle merhamet yoksunu adamin yanindada kalmam. Derdi cocuklari degil. Derdi zaten senin evi temizlemen ve bonus koz olarak kv'de ile altli üstlü oturmak istememen.

Böyle merhametsiz bir adama cocuk verdigine göre, bosanmazsin. En azindan bu zamanlari annenlerde gecir. Hic degilse biraz burnu sürtsün.

Buraya yazdıklarınızın aynısını eşinize de söyleyin lütfen..

Bu erkeklerin bebekten farkı yok. İnsanı çoğu zaman çocuklardan daha çok yoruyorlar. En çok destek olacağı zamanda adam resmen naz yapıyor. Ben bu adamları anlamıyorum...

İşte bayanlar bu kadar dert tasa okuyoruz buralardan ders çıkarmamız gerekli. Erkek evlatlarınızı öyle aman paşam, aman koçum, sen ne yaparsan yap vb. tavırla büyütünce ileride böyle baba oluyorlar.

Adama bak, o kadar işin arasından bir de çay demlemesini istiyor.

Kendi anasının başına böyle Bi durum gelse ve sen yarim saat durup çıkıp gitsen ne olur acaba maaalesef eşiniz empati yoksunu bencil merhametsiz narsist adamın teki Allah kalbine merhamet versin

Bir insanda vicdan duygusu gerçekten çok önemli..
Umarım eşiniz yaptığı bu vicdansızlığın hesabını, günü gelir azabını çekerek öder..
Annenize acil şifalar dilerim, size de ikizlerinizle birlikte güç ve mutluluk..

Iyy bencil herif. Memur olduğunuzu okudum, ücretsiz izin hakkınız varsa ya da en azından yıllık izin alabiliyorsanız alın annenizin yanına gidin bence, hem aklınız da annenizde kalmamış olur.Kocanız da ne hali varsa görsün.Anneniz için de acil şifalar dilerim, en kısa zamanda iyileşir inşallah.

Allah kimseye merhametiszleri musallat etmesin ben cok üzüldüm durumunuza bugün annenize size bunu yapan yarında evlatlarına yapar kv ile aynı apartmanda asla kabul etmeyin direnin madenci öyle işte böyle deyin ne derse desin aldırış etmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…