- 28 Ağustos 2016
- 1.438
- 2.359
- 133
- Konu Sahibi Saftirikinsan
-
Sanıyorum ki ben de ücretsiz izne ayrılır, çocuklarımı alır annemin yanına giderdim.Ne kadar merhametsiz bir adam! Gercekten cok uzuldum. Ama napabilirsiniz bilmiyorum. Ben kendi yapaagimi soyleyeyim. Cocuklari alir anneme giderim. Kendi basina kalsin. Akli basina gelir mi gelmez mi bilmem ama ben bu ladar merhametsiz bir adami unursamazdim. Yolumu ayirirdim. Annenize gecmis olsun, insallah sagligina kavusur bir an once.
Eşiniz kötü bi insan..kalbi karanlık ve gerçekten çok kötü bi insan! Mesela ben bunu aldatan bi eşe ya da eşine şiddet uygulamış bi insana bile söylemem. Kişisel şeyler bi anlık hatalar bi insanı kötü yapmaz ama sizin eşiniz kötü biri. Annenize çok geçmiş olsun tüm kalbimle şifa diliyorum.. Sizin de bu evlilikten bi an önce kendinizi kurtarmanızı dilerim.İyi akşamlar arkadaşlar. Nerden başlasam bilmiyorum. Kafam o kadar dolu o kadar yorgun ki.. İki hafta önce annemin kanser olduğunu öğrendik. Çok zor bi süreç başladı.
O günden beri hatta daha öncesinden beri canım çok sıkkın. İnşallah iyi olucak annem.
Patoloji sonucunu beklediğimiz süreçte bile iki kez saçma sebeplerle kavga etti benim koca benimle. Ben bana en çok destek olması gereken kişi sensin deyince barıştı anca.
Sonuç çıkınca yanına gitmek istedim memlekete. Biz doğudayız. Onun izin alması sıkıntı. Önce çocukları götürme annemle ablam gelir bakar sen tek git dedi. Sonra ben istemeyince çocuklarla bizi götürmeye karar verdi. Bi haftasonu götürüp diğer haftasonu gelip geri alıcak diye anlaştık.
Neyse götürdü bizi bıraktı. annemin yanında sadece yarım saat durdu ve gitti. Sonra hafta boyunca bana tavırlı gibiydi. Çocuklarımı çok özledim. Bu istisnai bir durumdu bi daha böyle bişey olmicak dedi.
Haftasonu geldi bizi almaya ve yine sadece 5 dk durdu annemin yanından sonra çıktık gittik kayınvalideye. Ertesi gün de erkenden yola çıktık. Dönüşte yola çıkar çıkmaz “ bak ben seni annene götürdüm sen hala doğu dönüşünde benim annemin altında oturmak istemiyosun nankörsün” demeye başladı. Doğuya geldiğimizden beri bana bu konuda baskı yapıyor. Ben de bu böyle kıyaslanacak bi konu değil zamanı geldiğinde konuşuruz bu konuyu dedim. Yol boyu nankörsün deyip durdu.
Eve geldik. 22 aylık ikizlerle geçen işkence gibi yedi sekiz saatlik yolculuktan sonra o alışveriş yaptı geldi oturdu. Ben valizleri boşalt eşyaları yerleştir çamaşır makineye at ser çocukların üstünü altını değiş yemeklerini yap karınlarını doyur bu kadar işle uğraşırken bana gelmiş çay demle diyo. Tepem attı çok yoruldum çayı da sen demle dedim. Ben yokken buzdolabı silip salonu süpürmüş bu yüzden ondan bişey istemicekmişim nankörmüşüm vs. Daha birsürü laf saydı. Üç gündür konuşmuyoruz. Yatağını da ayırdı. Burda bana ondan başka destek olacak gerçekten kimse yok. Kendimi o kadar kötü hissediyorum ki annem bu haldeyken nasıl bana böyle davranır aklım almıyor. Hem ev hem iş hem çocuklar bi de bu kadar stres beni çok etkiledi. Kendimi hem bedenen hem ruhen çok yorgun hissediyorum. Çaresiz gibi hissediyorum. Annemi mi düşüneyim onunla olan kavgamı mı düşüneyim ben işe mi yetişeyim çocuklara mı yetişeyim. Tek başıma bu kadar şey ağır geliyor bana.
Biraz uzun oldu kusura bakmayın. Dertleşecek kimsem yok ve burası beni biraz olsun rahatlatıcak.
Canım benim seni çook iyi anlıyorum bir ikiz annesi olarak,herşeye yetişmeye çalışmaktan bezdin ,çok normal.Allah eşine sağduyu versin.İnşallah şu dönemde üstüme gelme bari de,tartışmaya girmeİyi akşamlar arkadaşlar. Nerden başlasam bilmiyorum. Kafam o kadar dolu o kadar yorgun ki.. İki hafta önce annemin kanser olduğunu öğrendik. Çok zor bi süreç başladı.
O günden beri hatta daha öncesinden beri canım çok sıkkın. İnşallah iyi olucak annem.
Patoloji sonucunu beklediğimiz süreçte bile iki kez saçma sebeplerle kavga etti benim koca benimle. Ben bana en çok destek olması gereken kişi sensin deyince barıştı anca.
Sonuç çıkınca yanına gitmek istedim memlekete. Biz doğudayız. Onun izin alması sıkıntı. Önce çocukları götürme annemle ablam gelir bakar sen tek git dedi. Sonra ben istemeyince çocuklarla bizi götürmeye karar verdi. Bi haftasonu götürüp diğer haftasonu gelip geri alıcak diye anlaştık.
Neyse götürdü bizi bıraktı. annemin yanında sadece yarım saat durdu ve gitti. Sonra hafta boyunca bana tavırlı gibiydi. Çocuklarımı çok özledim. Bu istisnai bir durumdu bi daha böyle bişey olmicak dedi.
Haftasonu geldi bizi almaya ve yine sadece 5 dk durdu annemin yanından sonra çıktık gittik kayınvalideye. Ertesi gün de erkenden yola çıktık. Dönüşte yola çıkar çıkmaz “ bak ben seni annene götürdüm sen hala doğu dönüşünde benim annemin altında oturmak istemiyosun nankörsün” demeye başladı. Doğuya geldiğimizden beri bana bu konuda baskı yapıyor. Ben de bu böyle kıyaslanacak bi konu değil zamanı geldiğinde konuşuruz bu konuyu dedim. Yol boyu nankörsün deyip durdu.
Eve geldik. 22 aylık ikizlerle geçen işkence gibi yedi sekiz saatlik yolculuktan sonra o alışveriş yaptı geldi oturdu. Ben valizleri boşalt eşyaları yerleştir çamaşır makineye at ser çocukların üstünü altını değiş yemeklerini yap karınlarını doyur bu kadar işle uğraşırken bana gelmiş çay demle diyo. Tepem attı çok yoruldum çayı da sen demle dedim. Ben yokken buzdolabı silip salonu süpürmüş bu yüzden ondan bişey istemicekmişim nankörmüşüm vs. Daha birsürü laf saydı. Üç gündür konuşmuyoruz. Yatağını da ayırdı. Burda bana ondan başka destek olacak gerçekten kimse yok. Kendimi o kadar kötü hissediyorum ki annem bu haldeyken nasıl bana böyle davranır aklım almıyor. Hem ev hem iş hem çocuklar bi de bu kadar stres beni çok etkiledi. Kendimi hem bedenen hem ruhen çok yorgun hissediyorum. Çaresiz gibi hissediyorum. Annemi mi düşüneyim onunla olan kavgamı mı düşüneyim ben işe mi yetişeyim çocuklara mı yetişeyim. Tek başıma bu kadar şey ağır geliyor bana.
Biraz uzun oldu kusura bakmayın. Dertleşecek kimsem yok ve burası beni biraz olsun rahatlatıcak.
Sanırım kendimi zor tutuyorum.cinnet geçirmiyor musunuz?
Öyle bi düşüncem yok. Zaten istemiyorum gitmeyi. Bu hareketinden sonra asla oturmam yanlarında.Valla insanın karakteri böyle zor zamanlarda belli olur. Siz bu adamdan destek beklemeyin. Doğu dönüşü de asla anasının yanına gitmeyin. Gerisi için ise eğer bosanmayacaksaniz da aranızdaki gerilimi tirmandirmayin. He deyip geçin.
Hiç bir işe yaramaz bencilin teki. Şuanda annemin hastalığından dolayı susuyorum. Allah sonumuzu hayretsin.Boyle ise yaramaz insanlarin hayatinizdaki yeri nedir? Cay demlemekten aciz,elini bir ise atmaktan aciz, cocuk bakmaktan aciz.,manevi destek olmaktan aciz. Neye yariyor da tutuyorsunuz yaninizda?
Yolumu ayırma konusunda çok git gel yaşıyorum. Şuan kafam o kadar yorgun ki ne düşüneceğimi bilmiyorum. Kendimi çok çaresiz hissediyorum. Beynim uyuşmuş gibi.Ne kadar merhametsiz bir adam! Gercekten cok uzuldum. Ama napabilirsiniz bilmiyorum. Ben kendi yapaagimi soyleyeyim. Cocuklari alir anneme giderim. Kendi basina kalsin. Akli basina gelir mi gelmez mi bilmem ama ben bu ladar merhametsiz bir adami unursamazdim. Yolumu ayirirdim. Annenize gecmis olsun, insallah sagligina kavusur bir an once.
Sabrinizin sonuna kadar beklemeyin,yazik caniniza. Allah hayirli kapilar acsin ne denir ki. Anneciginize acil sifalarHiç bir işe yaramaz bencilin teki. Şuanda annemin hastalığından dolayı susuyorum. Allah sonumuzu hayretsin.
İyi akşamlar arkadaşlar. Nerden başlasam bilmiyorum. Kafam o kadar dolu o kadar yorgun ki.. İki hafta önce annemin kanser olduğunu öğrendik. Çok zor bi süreç başladı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?