- Konu Sahibi Madamgonca
-
Bak canım benim kaç tane ablam evlendi hepsinin düğününde davul zurnalı oldu hepsinde de ayrı ayrı rezillikler dizboyudu.. Bir de benim akrabalar çok boktan insanlar hani düğünü sırf dedikodu toplamak için gelirler.. hani gelipte bi çeyrek bile altın takmazlar yer içer giderler .. En az on senedir Akraba denen ak babaların Suratını bile görmemişim sen düşün.., hayatımda böyle zerre kadar yeri olmayan insanların benim özel günümde işi ne??...evlenmeyi düşünüyorum kısmet olurda evlenirsem ben de asla düğün yapmayacağım çünkü gereksiz masraf insanları sen mi doyuracaksın eğlendirirceksin.. Aile arasında şöyle güzelce bir nikah mis gibi kıyılır .. biter gider ... millet bu düğün uğruna evini arabasını harcıyor ya inanamıyorum ben .. Genelde kızlar harcatıyor bu paraları.. Erkeklerde Enayi olmasın bir zahmet ya ... benim bir tanıdığım var adam bütün birikimini hanım kızımız iki tane düğün istiyormuş diye harcadı.. evini arabasını sattı Yetmedi üstüne ayrı ayrı krediler çekti ...iki tane düğün yapacağım diye !!..Ben Evliyim. Evlenirken düğün yapmamıştım. Çünkü oyun vs pek bilmem. Nikah kıyıp üstüne yemek vermiştik. Herkesi davet etmedim. Aile arkadaşlar vs Arasında olmuştu. Bugün eski bir Müdürüm önceki Müdürüm evlendiğimi bilmiyormuş düğün ne zaman diye sordu bende yok evlendim düğün yapmadık dedim. Sonra işte aa neden olur mu düğün yapmadan evlenmek davullu zurnalı masraf etmeden evlenmek olur mu falan diye başladı. Düğün yapmak gerçekten evlenmenin olmazsa olmaz Şartı mı ?
Ben ikinci kez evlensem yine kokteyl ve yemekli bir nikah yapardım. Halaylı çalgılı düğünleri sevmiyorum. düğün yapmak şan demek mi ?
Evet bana da o Saçma geliyorBak canım benim kaç tane ablam evlendi hepsinin düğününde davul zurnalı oldu hepsinde de ayrı ayrı rezillikler dizboyudu.. Bir de benim akrabalar çok boktan insanlar hani düğünü sırf dedikodu toplamak için gelirler.. hani gelipte bi çeyrek bile altın takmazlar yer içer giderler .. En az on senedir Akraba denen ak babaların Suratını bile görmemişim sen düşün.., hayatımda böyle zerre kadar yeri olmayan insanların benim özel günümde işi ne??...evlenmeyi düşünüyorum kısmet olurda evlenirsem ben de asla düğün yapmayacağım çünkü gereksiz masraf insanları sen mi doyuracaksın eğlendirirceksin.. Aile arasında şöyle güzelce bir nikah mis gibi kıyılır .. biter gider ... millet bu düğün uğruna evini arabasını harcıyor ya inanamıyorum ben .. Genelde kızlar harcatıyor bu paraları.. Erkeklerde Enayi olmasın bir zahmet ya ... benim bir tanıdığım var adam bütün birikimini hanım kızımız iki tane düğün istiyormuş diye harcadı.. evini arabasını sattı Yetmedi üstüne ayrı ayrı krediler çekti ...iki tane düğün yapacağım diye !!..
Sağol canım çok tesekkür ederim sizinki de hep mutlu ve huzurlu olsun inşallahŞundan kaç sene önce kazan dolusu pilav et dağıtmadığın zamanda düğün sayılmıyordu. Benim düğünüm oldu istedim ve oldu. Ancak istemeyen insanlara hoş görü göstermek bu kadarmı zor. Düğün eksiklik değil fazlalık değil. Ne şatafatlı düğünlerle evlenenler 1 yılı tamamlayamadan ayrıldı. Yuvanız huzurlu mutlu olsun canım. Gerisini boş ver.
Ben evlensem hayatta öyle yapmazdım Çocuğum evlense hayatta öyle yapmazdım falan dedi ondan modum düştü sanırım.Davul zurna olmadan nikah gecerli sayilmiyor muymus? Nasil istediyseniz oyle yaptiniz ve mutluysaniz sorun yok.Kimisi davul zurna ile mutlu olur kimisi sade bir nikahla.Kimin ne soyledigini bosverin ve mutlulugunuza odaklanin.Mutluluklar dilerim.
Hic modunuzu dusurmeyin.Herkesin dusuncesi farklidir bu konularda.Emin olun davullu zurnali dugun yapsaniz baska birsey bulacaklardi.Onemli olan sizin mutlulugunuz.Ben evlensem hayatta öyle yapmazdım Çocuğum evlense hayatta öyle yapmazdım falan dedi ondan modum düştü sanırım.
Çok tesekkür ederim Sağolun.
Haklısınız mutlaka söylenecek sözler bitmezdiHic modunuzu dusurmeyin.Herkesin dusuncesi farklidir bu konularda.Emin olun davullu zurnali dugun yapsaniz baska birsey bulacaklardi.Onemli olan sizin mutlulugunuz.
Ben Evliyim. Evlenirken düğün yapmamıştım. Çünkü oyun vs pek bilmem. Nikah kıyıp üstüne yemek vermiştik. Herkesi davet etmedim. Aile arkadaşlar vs Arasında olmuştu. Bugün eski bir Müdürüm önceki Müdürüm evlendiğimi bilmiyormuş düğün ne zaman diye sordu bende yok evlendim düğün yapmadık dedim. Sonra işte aa neden olur mu düğün yapmadan evlenmek davullu zurnalı masraf etmeden evlenmek olur mu falan diye başladı. Düğün yapmak gerçekten evlenmenin olmazsa olmaz Şartı mı ?
Ben ikinci kez evlensem yine kokteyl ve yemekli bir nikah yapardım. Halaylı çalgılı düğünleri sevmiyorum. düğün yapmak şan demek mi ?
Evet bir de neden neden diye sordular IsrarlaHayır, isteyen yapar istemeyen yapmaz. Üstleriniz biraz densizmiş bence.
Çok dert edilecek bir konu değil belki ama modum düştü biraz ve paylaşmak istedim.bunu diyen de suyunun suyunun suyu yani, elalemden de elalem , niye takıldınız ki? isteyen düğün yapar isteyen kot pantolonla nikah kıyar.
Hayır tabi ki ...Biz şart desek kalkıp yaza düğün mü planlayacaksınız?
Öyle istemişsiniz öyle olmuş. Geçmiş gitmiş. Bunun üzerine alakasız bir insanın sözü yüzünden bu kadar düşünmek niye?
Çok Teseklür ederim bende size mutluluklar dilerim :)Aileler ayrı şehirde olduğu için iki yerde düğün yaptık.Cok uygun fiyata iki düğün salonu tuttuk .Yani öyle bildiğin normal düğün salonu ,hiçbir lüksü yok .Ama çok eğlenceli oldu benim için .Normalde eşimle bende oynamayı pek sevmeyiz bikmeyizde .Hatta ilk dans ederken millet kalksa da biz kacsak aradan otursak diyoduk .Sonra bı baktık deli gibi oynuyoruz eşimle Ankara'nın bağları çalarken omuz filan carpistirmisizsanki sarhoş olmuş gibiydik :)
Ama düğün istemeyip ,o paraya balayı vs yapmayi tercih eden arkadaşlar da oldu .Yani bu sizin tercihiniz tabiki .
Kimseyi umursamayin.Ben halimden memnunum deyip geçin mutluluklar diliyorum :)
Soru cok sacma degıl mı canım sız tercıhınızı nıkahtan yana kullanıp evlenmıssınız sorunuz bana ıcınızde ukte kaldı da bıze sorup kendınızı ıkna etmek ıstıyormussunız gıbı geldı.Ben Evliyim. Evlenirken düğün yapmamıştım. Çünkü oyun vs pek bilmem. Nikah kıyıp üstüne yemek vermiştik. Herkesi davet etmedim. Aile arkadaşlar vs Arasında olmuştu. Bugün eski bir Müdürüm önceki Müdürüm evlendiğimi bilmiyormuş düğün ne zaman diye sordu bende yok evlendim düğün yapmadık dedim. Sonra işte aa neden olur mu düğün yapmadan evlenmek davullu zurnalı masraf etmeden evlenmek olur mu falan diye başladı. Düğün yapmak gerçekten evlenmenin olmazsa olmaz Şartı mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?