- Konu Sahibi Madamgonca
-
''çok şükür 'şu olmadan olmaz bu olmadan gelin olamam' muhabbetlerine girmeyecek kadar kaliteli bir ortamım var. o yüzden söyledikleriniz bana biraz avam geliyor. neyse herkes kendi hayat şartlarına göre işte'' de acıyan gözlerle bak.Bende böyle söyledim.
Ay hiçbirşey istememiş gibisin ne para ne altın öyle evlendim der gibisin dedi
Aynen herkesin maddi durumu imkanı bir olmuyor işteBen ağzı olan konuşuyor diyorum.
Bizim insanımızın hatası bu, kendi hayat standardını başkaları üzerinde empoze etmeye çalışıyor.
Bir de diyor ki bak patronunuz oğlunu Evlendirecepi zamsn taa nerelere gitti çift düğün yaptı vs vs''çok şükür 'şu olmadan olmaz bu olmadan gelin olamam' muhabbetlerine girmeyecek kadar kaliteli bir ortamım var. o yüzden söyledikleriniz bana biraz avam geliyor. neyse herkes kendi hayat şartlarına göre işte'' de acıyan gözlerle bak.
hiç altta kalma. 'ahaha ben yemek verdim, gönlüme göre de kutlama yaptım. ama sadece çok yakınlarımı, çevremde görmekten mutlu olduğum insanları davet ettim. sürü sepet insana gerek görmedim.' de geç.Bir de diyor ki bak patronunuz oğlunu Evlendirecepi zamsn taa nerelere gitti çift düğün yaptı vs vs
Erkek.hiç altta kalma. 'ahaha ben yemek verdim, gönlüme göre de kutlama yaptım. ama sadece çok yakınlarımı, çevremde görmekten mutlu olduğum insanları davet ettim. sürü sepet insana gerek görmedim.' de geç.
bu arada bu müdür kadın mı? erkek mi?
damat kaçarak evlendi de ondan düğünsüz oldu de bir daha kahkaha at.Evet bir de neden neden diye sordular Israrla
Yani yine evlensemikinci kez evlenmek ne alaka?
orasını çözemedim
Zaten pişman olmadığımı söylüyorum ama Israrla ben asla öyle yapmazdım ben öyke evlenmem diyorlar. Bende iyi siz istediğiniz gibi evlenin o zaman hayırlı olsun dedim.ay hiç hoşlanmam böyle kadın (düğün dernek) muhabbeti yapan erkeklerden.
lütfen modunu düşürme. bence sırf adet diye, elalem istedi diye içinden gelmeyerek çalgılı çengili yapsaydın içinde kalacaktı hiç istediğim gibi olmadı diye.
şimdi soranlara da söz söyleyenlere de ayy çok güzel oldu, çok rafine oldu, tam istediğim hayal ettiğim gibiydi de geç. gene olsa gene aynısını yaparım de.
Onlar belki de benim kaçarak evlendiğimi düşünüyorlar :)))))damat kaçarak evlendi de ondan düğünsüz oldu de bir daha kahkaha at.
Yapmayınca da işte bedava evlendi parası mı yoktu vs vs bir Sürü dedikodu ürüyor böyleBen 2 tane düğün yaptım saçma sapan.. İkisi de stresten başka birşey değildi. Hatta eşime de demişti ki sade nikah yapalım. Beni dinlemedi ; ailesi çok düğün istiyormuş. Yaptık sorun sorun sorun.......İyi ki yapmamışsın
Bu cevapta artık dünden beri kaçıncı oldu yaOlmazsa olmaz dersek düğün yapacaksanız bizi de çağırın halay çekeriz
Yapsan da konuşacak ki; mesela benim eşimin tarafı daha önce bir otelde hiç düğün yapmamış. Ben bir otel beğendim düğünü orda yaptık. Neymiş erkek tarafı yeterince halay çekememiş; onların istediği müzik çalmamış. Bilmem ne eşimi bir sürü doldurmuşlardı düğünden sonra.. Ne fesat insanlar var yaYapmayınca da işte bedava evlendi parası mı yoktu vs vs bir Sürü dedikodu ürüyor böyle
Aynen canım insanlar fesat ne yazık ki ne yapalım.Yapsan da konuşacak ki; mesela benim eşimin tarafı daha önce bir otelde hiç düğün yapmamış. Ben bir otel beğendim düğünü orda yaptık. Neymiş erkek tarafı yeterince halay çekememiş; onların istediği müzik çalmamış. Bilmem ne eşimi bir sürü doldurmuşlardı düğünden sonra.. Ne fesat insanlar var ya
Hayır bunları soran insanlar tuhaf. Kim nasıl yapıyorsa yapsın kime ne ya. Gereksiz insanlar.Bir de ben kimseye bu zamana kadar neden düğün yapmadın , neden Nişanı yemekli yapmadın , ya da çocuğun özelde mi devlette mi gibi sorular hiç sormadım. Şimdi böyle pat diye özelim sorulması da rahatsız etti.
Garip olan ben miyim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?