Olmazsa olmaz mı ?

Bende böyle söyledim.
Ay hiçbirşey istememiş gibisin ne para ne altın öyle evlendim der gibisin dedi
''çok şükür 'şu olmadan olmaz bu olmadan gelin olamam' muhabbetlerine girmeyecek kadar kaliteli bir ortamım var. o yüzden söyledikleriniz bana biraz avam geliyor. neyse herkes kendi hayat şartlarına göre işte'' de acıyan gözlerle bak.

Ben ağzı olan konuşuyor diyorum.
Bizim insanımızın hatası bu, kendi hayat standardını başkaları üzerinde empoze etmeye çalışıyor.

Bir de diyor ki bak patronunuz oğlunu Evlendirecepi zamsn taa nerelere gitti çift düğün yaptı vs vs

Bir de diyor ki bak patronunuz oğlunu Evlendirecepi zamsn taa nerelere gitti çift düğün yaptı vs vs
hiç altta kalma. 'ahaha ben yemek verdim, gönlüme göre de kutlama yaptım. ama sadece çok yakınlarımı, çevremde görmekten mutlu olduğum insanları davet ettim. sürü sepet insana gerek görmedim.' de geç.

bu arada bu müdür kadın mı? erkek mi?

Erkek.

Patron da erkek.

Patronun Karısı da ben evlendiğinde evlilik nasıl gidiyor diye sormuştu o da zaman zaman bizimle Çalışıyor aile şirketi zaten.

Ben iyi gidiyor dedim.

Hmm çamaşır Bulaşık hepsini hallediyorsun yani dedi.

ikinci kez evlenmek ne alaka?
orasını çözemedim

ay hiç hoşlanmam böyle kadın (düğün dernek) muhabbeti yapan erkeklerden.
lütfen modunu düşürme. bence sırf adet diye, elalem istedi diye içinden gelmeyerek çalgılı çengili yapsaydın içinde kalacaktı hiç istediğim gibi olmadı diye.

şimdi soranlara da söz söyleyenlere de ayy çok güzel oldu, çok rafine oldu, tam istediğim hayal ettiğim gibiydi de geç. gene olsa gene aynısını yaparım de.

Zaten pişman olmadığımı söylüyorum ama Israrla ben asla öyle yapmazdım ben öyke evlenmem diyorlar. Bende iyi siz istediğiniz gibi evlenin o zaman hayırlı olsun dedim.

Ben 2 tane düğün yaptım saçma sapan.. İkisi de stresten başka birşey değildi. Hatta eşime de demişti ki sade nikah yapalım. Beni dinlemedi ; ailesi çok düğün istiyormuş. Yaptık sorun sorun sorun.......İyi ki yapmamışsın

Yapmayınca da işte bedava evlendi parası mı yoktu vs vs bir Sürü dedikodu ürüyor böyle

Yapmayınca da işte bedava evlendi parası mı yoktu vs vs bir Sürü dedikodu ürüyor böyle
Yapsan da konuşacak ki; mesela benim eşimin tarafı daha önce bir otelde hiç düğün yapmamış. Ben bir otel beğendim düğünü orda yaptık. Neymiş erkek tarafı yeterince halay çekememiş; onların istediği müzik çalmamış. Bilmem ne eşimi bir sürü doldurmuşlardı düğünden sonra.. Ne fesat insanlar var ya

Aynen canım insanlar fesat ne yazık ki ne yapalım.

Hayır bunları soran insanlar tuhaf. Kim nasıl yapıyorsa yapsın kime ne ya. Gereksiz insanlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…