- 26 Kasım 2018
- 2.033
- 3.549
- 133
- Konu Sahibi Madamgonca
-
Ne alakaaaa illa masraf yapıp zarara mı girmeniz gerekiyor millet eğlenecek diyeBen Evliyim. Evlenirken düğün yapmamıştım. Çünkü oyun vs pek bilmem. Nikah kıyıp üstüne yemek vermiştik. Herkesi davet etmedim. Aile arkadaşlar vs Arasında olmuştu. Bugün eski bir Müdürüm önceki Müdürüm evlendiğimi bilmiyormuş düğün ne zaman diye sordu bende yok evlendim düğün yapmadık dedim. Sonra işte aa neden olur mu düğün yapmadan evlenmek davullu zurnalı masraf etmeden evlenmek olur mu falan diye başladı. Düğün yapmak gerçekten evlenmenin olmazsa olmaz Şartı mı ?
Ben ikinci kez evlensem yine kokteyl ve yemekli bir nikah yapardım. Halaylı çalgılı düğünleri sevmiyorum. düğün yapmak şan demek mi ?
tabiki de şart değil, ben çalgılı çengili yaptım ama sizin gibi düğün yapmadııma pişmanm. amannnn milleti boşver sen. hiç bir zaman memnun edemezsinBen Evliyim. Evlenirken düğün yapmamıştım. Çünkü oyun vs pek bilmem. Nikah kıyıp üstüne yemek vermiştik. Herkesi davet etmedim. Aile arkadaşlar vs Arasında olmuştu. Bugün eski bir Müdürüm önceki Müdürüm evlendiğimi bilmiyormuş düğün ne zaman diye sordu bende yok evlendim düğün yapmadık dedim. Sonra işte aa neden olur mu düğün yapmadan evlenmek davullu zurnalı masraf etmeden evlenmek olur mu falan diye başladı. Düğün yapmak gerçekten evlenmenin olmazsa olmaz Şartı mı ?
Ben ikinci kez evlensem yine kokteyl ve yemekli bir nikah yapardım. Halaylı çalgılı düğünleri sevmiyorum. düğün yapmak şan demek mi ?
Bende böyle söyledim.Olmazsa olur. Gelin ne isterse pekde güzel olur. Herkesin adeti, zevki, yaşayışı farklıdır.
Hem maliyeti açısından daha uygun oldu hem de daha az yorucuydu.sizin gibi düğünüm olsun isterdim. Daha samimi geliyor bana.
Hayır tabiki .biz de eşimle istememistik ama ailelerimiz çok istedi diye yaptık. Benim beyaz gelinlik hayalim vs de yoktu çok gerekli gelmiyor ama aileler istedi biz aman aman eglenmefik eşim de ben de pek oyun oynamayiz ama herkes çok eğlendi tamamen aileler ve misafirler için yaptık yaniBen Evliyim. Evlenirken düğün yapmamıştım. Çünkü oyun vs pek bilmem. Nikah kıyıp üstüne yemek vermiştik. Herkesi davet etmedim. Aile arkadaşlar vs Arasında olmuştu. Bugün eski bir Müdürüm önceki Müdürüm evlendiğimi bilmiyormuş düğün ne zaman diye sordu bende yok evlendim düğün yapmadık dedim. Sonra işte aa neden olur mu düğün yapmadan evlenmek davullu zurnalı masraf etmeden evlenmek olur mu falan diye başladı. Düğün yapmak gerçekten evlenmenin olmazsa olmaz Şartı mı ?
Bizim eşimin ailesinde çalgılı çengili Düğünler olmaz pek evlenen herkes bi kokteyl verir. Bizde öyle yaptık. Bir de Düğünler bana çok arabesk geliyor. Yani Düğünün konsepti de önemli tabi ama hem maliyeti daha uygun oldu hem de böyle istedik.Hayır tabiki .biz de eşimle istememistik ama ailelerimiz çok istedi diye yaptık. Benim beyaz gelinlik hayalim vs de yoktu çok gerekli gelmiyor ama aileler istedi biz aman aman eglenmefik eşim de ben de pek oyun oynamayiz ama herkes çok eğlendi tamamen aileler ve misafirler için yaptık yani
Muhtemelen o yüzden . amaaaaan boş verin başkalarını bu şimdi sorun edilecek şey değil mutlu musunuz? Eşiniz sizi seviyor mu? Değer veriyor mu? Siz bunlara bakın .hem düğün kokteyl vs yapmadan evlenen ekonomik durumu da gayet iyi bir sürü insan varBizim eşimin ailesinde çalgılı çengili Düğünler olmaz pek evlenen herkes bi kokteyl verir. Bizde öyle yaptık. Bir de Düğünler bana çok arabesk geliyor. Yani Düğünün konsepti de önemli tabi ama hem maliyeti daha uygun oldu hem de böyle istedik.
Düğün yapmadım deyince herkese masraftan mı kaçmak için diye düşünüyor ya belki de ondan Israrla neden diye sordular.
Ben pek öyle kişilere rastlamadım. Düğün biraz da ekonomik baskı bence.Muhtemelen o yüzden . amaaaaan boş verin başkalarını bu şimdi sorun edilecek şey değil mutlu musunuz? Eşiniz sizi seviyor mu? Değer veriyor mu? Siz bunlara bakın .hem düğün kokteyl vs yapmadan evlenen ekonomik durumu da gayet iyi bir sürü insan var
Çok çok fazla ya ben o parayla yatırım yaparım ya da araba falan alırdım bir gecelik eğlenceye kesinlikle verilemicek bi paraBen pek öyle kişilere rastlamadım. Düğün biraz da ekonomik baskı bence.
Ama istediğim gelinliği de giydim istediğim yere Balayına da gittim. O konuda içim rahat.
Arkadasım evlendi 55 bin TL harcamış düğün için. Çok fazla değil mi birkaç saat için bana abartılı bir masraf geliyor.
Bir de birazda Şundan rahatsız oldum. Eski Müdürüm neden düğün yapmanız falan dedi ya yanında da patron vardı o da şaka yollu gonca düğün istemedi Takı da istemedi masrafsız evlendi gibi bşy söyledi.Çok çok fazla ya ben o parayla yatırım yaparım ya da araba falan alırdım bir gecelik eğlenceye kesinlikle verilemicek bi para
Masraftan kactiginjzi düşünmeleri rahatsız etmiş sizi biz daha kalıcı şeyler için masraf yaptık diyip savustursaydinjz gitseydiBir de birazda Şundan rahatsız oldum. Eski Müdürüm neden düğün yapmanız falan dedi ya yanında da patron vardı o da şaka yollu gonca düğün istemedi Takı da istemedi masrafsız evlendi gibi bşy söyledi.
Bundan rahatsız oldum sanırım biraz da
Bir de ben kimseye bu zamana kadar neden düğün yapmadın , neden Nişanı yemekli yapmadın , ya da çocuğun özelde mi devlette mi gibi sorular hiç sormadım. Şimdi böyle pat diye özelim sorulması da rahatsız etti.Masraftan kactiginjzi düşünmeleri rahatsız etmiş sizi biz daha kalıcı şeyler için masraf yaptık diyip savustursaydinjz gitseydi
Ben Evliyim. Evlenirken düğün yapmamıştım. Çünkü oyun vs pek bilmem. Nikah kıyıp üstüne yemek vermiştik. Herkesi davet etmedim. Aile arkadaşlar vs Arasında olmuştu. Bugün eski bir Müdürüm önceki Müdürüm evlendiğimi bilmiyormuş düğün ne zaman diye sordu bende yok evlendim düğün yapmadık dedim. Sonra işte aa neden olur mu düğün yapmadan evlenmek davullu zurnalı masraf etmeden evlenmek olur mu falan diye başladı. Düğün yapmak gerçekten evlenmenin olmazsa olmaz Şartı mı ?
saçmalamış müdür..Ben Evliyim. Evlenirken düğün yapmamıştım. Çünkü oyun vs pek bilmem. Nikah kıyıp üstüne yemek vermiştik. Herkesi davet etmedim. Aile arkadaşlar vs Arasında olmuştu. Bugün eski bir Müdürüm önceki Müdürüm evlendiğimi bilmiyormuş düğün ne zaman diye sordu bende yok evlendim düğün yapmadık dedim. Sonra işte aa neden olur mu düğün yapmadan evlenmek davullu zurnalı masraf etmeden evlenmek olur mu falan diye başladı. Düğün yapmak gerçekten evlenmenin olmazsa olmaz Şartı mı ?
Patron da arkadan gonca hiçbşy istemedi ne Takı ne düğün dedi.saçmalamış müdür..
Bende böyle düşünüyorum. Bir Düğüne servet harcamak manasız geliyor.Ben düğünü gereksiz bulanlardanım,gereksiz yere stres ve harcama gibi geliyor.En güzelini yapmışsınız,nikah ve yemekle hem anın tadını cıkarmışsınızdır hem de stres olmamışsınızdır.Maddi getirisi de cabası.Bosverin herkesin doğrusu bir olmak zorunda değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?