kizlar nerden baslayacagimi bilemiyorum..su an sinirden titriyorum..1.5 yillik evliyim...nisanlandigim andan bugune kadar kaynanamin ve ailesinin bir tek ufak hediyesi bile yoktur bana..dugunume bile zorla geldiler..ve tek bir altin dahi takmadilar..bunlarin hepsini gectim cunku esimi ailemin karsi cikmasina ragmen cok ama cok severek evlendim..ama aramizda inanilmaz kultur farki var ozelliklede aile ile..butun sulalem onlarla asla yapamayacagimi derken ben evlendim cok sevdigim icin..ya o kadar cok olay varki en sonunculari anlatayim..esimden kaynaklalnan problemden dolayi cocugum olmuyor.ve malesef bir tup bebek denemem var..bu yuzden zaten uzuntulerin en agirini yasiyorum...kaynanam butun koyde adimi kisira cikarmis..ve evine gittigimde oglunun beni bosayacagini ima etti..cocugu olmayan kadinlar bosanirmis..en sonunda dun dayanamadim senin oglunun cocugu olmuyor dedim..cunku doldum artik doldum...benim basim acik ve asla kapanacam demedim..tutturmus kapanacan kapacan ...oglumdan senin yuzunden yanacak..her zaman baskasinin geliniyle kiyaslanirim ozelliklede esimin yaninda..ya butun bunlara ragmen sustum...dunden sonra bugun ise..10 yasinda kizkardesim bana kalmaya gelecekti..esim bunu duyunca tavir yapti yok gelmesin falan diye cok kirildim tabiki...sebebini sordum neden boyle yapiyorsun..o 10 yasinda bir cocuk..aldigim cevap beni mafetti.esimin 3 ay once kardesi geldi bursadan..ki bu kardesi ne dugunume geldi nede benle konusmaz zaten..tutmus esime demiski tabi kaynanamda dahil; bak senin esin kizkardesini eve istemiyor..malesef ardimdam esimi doldurmuslar..dayanamdim bagirdim agladim..isyan ettim..o sirada kendi annemde geldi..agladigimi gordu..annem zaten tansiyon hastasi, rahatsizlandi...aradim kaynanami dedim yazik yazikkk ben bole biseymi dedim...bana bagirdi tabi bende dayanamdim bagirdim..pismanim dedim oglunla evlendigime ...oda bana ben belami buldum dedi bagirdi ve telafonu kapatti..sinir krizi gecirdim sonra ve suan kendime geldim..ne olur bana yardim edin...oyle caresizimki...oyleki..olmeyi bile dusundum..sonucta esimin ailesi..esimde onlardan vezgecemez..ama ben asla konusmam daha onlarla..zaten dedim ne cenazeme gelin nede ben sizin...kizlar neden neden....Allahim yardim et...ne yapayim ben...