- Konu Sahibi montesorri
-
Ahhhh be guzelim ya, bilirim herkesin derdi kendine buyuktur Ama inan o kadar kucuk bi dert ki bu, olmeyi isteyecek kadar kendini kotu hissetmene gerek yok. Niye rezil olasin hem belki bi hayri vardir belki cocuk da senden hoslaniyordur bu vesileyle aranizda biseler baslar olamaz mi? :)ne kadar zor bir kaderim var benimher gün daha da zorlaşıyor.dün nasıl oldu bilmediğim şekilde hoşlandığım çocuğu çağrı yapmışım ama nasıl yaptım bilmiyorum.çünki numarası ekli değildi numarayı ekler whatsapp last seene bakar silerdim.ama ona çağrı yapılmış.ama ben yapmadım.o kadar utandım ki.onun beni aramasıyla farkettim.bende beni aradı diye şaşırdım salak gibi ( arama geçmişine bakınca anladım önce benim telefondan çağrı yapıldığını .çok utanıyorum kendimden bu duruma düşmekten.
hayatımı bir düzene koyamadım.hala uğraşıyorum ve şuan ağlıyarak bunu yazıyorum.bazen ölen gençlerin ne kadar şanslı olduğunu düşünüyorum.ben çok yoruldum artık uğraşmaktan bir düzene sokamadığım hayatımdan.insanların kıskançlığından.düşmüş olduğum durumdan.utancımdan işe gidemedim.kendimi çok küçük düşürdüm(çok utanıyorum.
utandım çok.her şey üstü üstüne geldi belki de ondan.bu da tuz biber oldu.Yapma böyle ama allah korusun sağlığın yerinde bi ailen var niye ölmek isteyesin ayrıca utanacak bir şey yok yanlışlıkla caldirmissin üzme kendini hayat zaten çok kısa belki bu yanlislik ilişkinin başlamasına vesile olur
o arayınca açmadım zaten teyzemlerdeydim şaşırdım.ama mesaj çektim ben yanlışlakla oldu diye.ben o beni arıyor diye panik yaptım.ne kadar salağım ya.Dur bi güzelim sakin ol. Arayınca terslemedi ya seni?
Utanacak bir şey yok gerçekten üzme kendini bunun için çok basit bir yanlışlık olmuş gerçekten utanmani gerektirmezutandım çok.her şey üstü üstüne geldi belki de ondan.bu da tuz biber oldu.
ondan değil tabi ki.hayatımda hiç bir şey kolay olmuyor herşey zor.bu durum bile zor.Alah dağına göre kar verirmiş derler ama ben kadar güçlü değilim artıkçağrın gıtmıs dıye mı ölmek istiyorsun
o arayınca açmadım zaten teyzemlerdeydim şaşırdım.ama mesaj çektim ben yanlışlakla oldu diye.ben o beni arıyor diye panik yaptım.ne kadar salağım ya.
O ne dedi peki srn nsj atinca?o arayınca açmadım zaten teyzemlerdeydim şaşırdım.ama mesaj çektim ben yanlışlakla oldu diye.ben o beni arıyor diye panik yaptım.ne kadar salağım ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?