ölmek istiyorum artık :(

Valla bilemiyorum neden böyle su anda konu sahibi belki her şey üst üste gelmiştir.Yani 'bir arkadaş numaranı vermisti ben de caldırdım numaramı kaydet diye.' demesi yeterliydi halbuki.

Valla yazmayayım diyorum, Allah var diyorum
ama tutamıyorum kendimi
dün biri konu açmış arkadaşıma kürdan verdim, damağına battı, benim yüzümden mi oldu, ben mi suçluyum diye
bugün bu konu sahibi konu açmış bilmeden çağrı olmuş, ne kötü kaderim var, ölmek istiyorum diye

ya bi silkinip kendinize gelin
canınız mı sıkılıyor açıyorsunuz bu konuları
aksini beynim almak istemiyor, inanmak istemiyorum

azıcık gerçek dünyaya dönün, azıcık ayaklarınız yere bassın ya

Allah gerçek dert vermesin.
of!

sırf hoşlandığın çocuğu yanlışlıkla aradığın için mi ölmek istiyorsun? anlayamadım olayı ben galiba..

ayrıca
ölmek istiyorsanız
gidin rapor alın, uzak durun o gencecik beyinlerden!

Böyle saçma bir sebepten ölmek istediğini söyleme sakın. Ölüm senin sandığın kadar basit değil. Her başına gelen saçma şeyden sonra ölmek istiyorsan görme engelli, kolu bacağı tutmayan insanlar şimdiye yüz bin defa öldürmüşlerdi kendilerini.

canım aslında herkes dönem dönem bu söylediğin durumu yaşıyor.
bakma burda "amaaan bunu mu kafana takıyorsun yeaaa" laflarına.
kimine ağır gelen bişey başkasına basit gelebilir. sonuçta sen ilginin belli olmasından utanmışsın, bu çok normal.
ancak başka bir açıdan bak derim, herşeyde bir hayır vardır. belki de böylelikle çocuğun aklında yer ediceksin.
bundan sonra o yokmuş gibi davran. sanki tamamen yanlışlık olmuş gibi. böyle de olabilirdi. sen hoşlandığı için bu kadar utanıyorsun. gerçekten yanlışlık olsaydı bu kadar sallamazdın. öyleymiş gibi davranırsan daha rahat edersin bence.
diğer konularda da allah yardımcın olsun ve yardımcımız olsun

ölmeyi kolay sanmışsınız da öyle değil işte insanın küçük kıyametidir kolay mı sandın o canı vermeyi ? kolay mı sanıyorsun hesabı bu kadar kolay mı ölüp gidivermek mi sanki ..dünyaya geliş amacınızı unutmuş tamamen boşluklara düşmüşsünüz dert edecek şeyiniz kalmamışsa madem oturup şükretmeye ne dersiniz?allahım yarabbim ya insanlar açlıktan ölüyorken demiyorlar keşke ölsem gitsem diye

ayrıca
ölmek istiyorsanız
gidin rapor alın, uzak durun o gencecik beyinlerden!

bu mesajınızı görmemişim, gözümden kaçmış
görmüş olsaydım, yukarıdaki 2 yorumumu bu kadar sert yapmazdım, yine yapardım da, bu kadar sert değil
kusura bakmayın konu sahibi

Ben de aynı şeyi yapardım artık saldım çayıra çocuğu da eskisi kadar sevmiyorum onun etkisi de Büyük.bu arada ölen gençler Şanlı falan değil onlarda eminim senIn yerinde olmak istiyordur onların bir şansı vardı ama sen yaparak belki de binlerce Şansa sahipsin.

Ben seni anlıyorum aslında çünkü benim daha bir arabesk versiyonumsun. Kaderime isyan etmek, ölmek istemek vs. bende yok ama, miniminnacık olayları kafamda döndürüp döndürüp ' allam niye bu kadar gerizekalıyım, niye şurada şöyle yapmadım' diye kendimi yemekte Dünya markasıyım. Önerebileceğim en işe yarar çözüm, korkunç olduğunu düşündüğün davranışın muhattabının sen olduğunu düşünmek. Mesela biri seni çaldırsa 'ay bu kesin bana aşık, beni sağdan soldan takip ediyor, bi de yanlışlıkla arıyor rezil şey diye düşünmezsin. Çağrıyı görür a aramış duymamışım herhalde dur bi geri arayayım dersin. Diğer insanlarda az çok bu tepkiyi verir, sen,n kendi kendine olduğun kadar tahammülsüz ve eleştirel olmazlar hiçbir zaman.

iyimisinn sen kuzumm yaa ne hassass insanlarr varr biri arkadaşınaa kürdan verirr dişinee girerr ben kürdann vermesemm olmazdırr derr şimdidee hoşlandığıı cocuğaa çağrıı attıı diyee ölmek isteyenn birii hayatt sizee ne kolayy

Tabiki sadece bu degil bir suru sebeb var.kendimi alistirmistim bir duzen vardi hayatimda az da olsa.boyle birsey yapmak aklimin ucundan gecmedi.icimde utanc ve tuhaf bir duygu var tam icimde.utaniyorum bu durumu yenemiyorum.

Sen buna ölmek istiyorsan eğer senin adına sevindim ben
Demek ki daha büyük derdin yok, ne güzel, en büyük derdin bu olsun

Cok buyuk bisi degil de ne bilim utandim.hani o cagri yapti sandim once baktim ben yapmisim ama ben yapmadim.yegenimle birseyler yiyorduk.hatta telefondan muzik dinledik.instagrama baktik ama arama hic kimseye yapmadim.ama arama gecmisinde benim aradigim gozukuyor.cok utandim.mesaj cektim kusura bakma diye.cevap vermeyince de ne biliyim iste.keske olmasaydi boyle bisi.utaniyorum aklima geldikce.icimdede sikintimi desem degisik bir his var.bir suru sey yaptim.aklima getirmeye calisiyorum olmuyor.icimdeki his gitmiyor ozur dilerim.kendimden.sizden.Rabbimden.

Neden utanıyorsun...bu durumu şansa çevirmek senin elinde
aramak aklımın ucundan geçmedi.tamam ben onu görünce bakıyordum onun baktığını da biliyorum ama o kadar.galiba çıktığı var geç saatlere kadar whatsappta.belki de arkadaşı olan birini ayarlamaya çalışan kişi gibi hissettim.peşinden koşan biri gibi.halbuki öyle değil.gerçekten yalışlıkla aradım.hani ona bunu anlatamıyorum ya belki ondan dır utancım.peşinden koştuğum yok.normal görünce bakışmak gibi bişi.şimdi kendine yoracak herşeyi.
ben şansa pek çevirebileceğimi düşünmüyorum yapamam.işveli cilveli biri değilim.düz biriyim..sessiz birazda.

O senle dalgamı geçti neden üzüldün ki ben bunu anlayamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…