- 27 Aralık 2014
- 1.425
- 1.371
- 163
- 34
- Konu Sahibi montesorri
-
ben konu sahibinin şu anda çocuklara örnekarkadaştank psikolojide olmadığını düşünüyorum, çocuklara yansıtabileceğini düşünüyorum
o yüzden diyorum gitmemesi daha iyi diye
yoksa, hepimiz acılar yaşıyoruz, tabi ki sorumluluklarımızı bilmemiz lazım
canım aslında herkes dönem dönem bu söylediğin durumu yaşıyor.haklısınız çok özür dilerim.ben galiba depresyona giriyorum.kendimi çok değersiz hissediyorum.ne bileyim rabbimin huzuruna çıkmaktan utanıyorum.sanki işi düşünce dua ibadet yapar gibi.çok boşladım belki de ondan dır.bu kadar saçma birşeyi kafaya takmak.ama utandım çok.kendime yakıştırmadım.özür dilerim kızlar herkesten.ALLAHIM DAN.BENİ AFFEDİN
ölmeyi kolay sanmışsınız da öyle değil işte insanın küçük kıyametidir kolay mı sandın o canı vermeyi ? kolay mı sanıyorsun hesabı bu kadar kolay mı ölüp gidivermek mi sanki ..dünyaya geliş amacınızı unutmuş tamamen boşluklara düşmüşsünüz dert edecek şeyiniz kalmamışsa madem oturup şükretmeye ne dersiniz?allahım yarabbim ya insanlar açlıktan ölüyorken demiyorlar keşke ölsem gitsem diyene kadar zor bir kaderim var benimher gün daha da zorlaşıyor.dün nasıl oldu bilmediğim şekilde hoşlandığım çocuğu çağrı yapmışım ama nasıl yaptım bilmiyorum.çünki numarası ekli değildi numarayı ekler whatsapp last seene bakar silerdim.ama ona çağrı yapılmış.ama ben yapmadım.o kadar utandım ki.onun beni aramasıyla farkettim.bende beni aradı diye şaşırdım salak gibi ( arama geçmişine bakınca anladım önce benim telefondan çağrı yapıldığını .çok utanıyorum kendimden bu duruma düşmekten.
hayatımı bir düzene koyamadım.hala uğraşıyorum ve şuan ağlıyarak bunu yazıyorum.bazen ölen gençlerin ne kadar şanslı olduğunu düşünüyorum.ben çok yoruldum artık uğraşmaktan bir düzene sokamadığım hayatımdan.insanların kıskançlığından.düşmüş olduğum durumdan.utancımdan işe gidemedim.kendimi çok küçük düşürdüm(çok utanıyorum.
haklısınız çok özür dilerim.ben galiba depresyona giriyorum.kendimi çok değersiz hissediyorum.ne bileyim rabbimin huzuruna çıkmaktan utanıyorum.sanki işi düşünce dua ibadet yapar gibi.çok boşladım belki de ondan dır.bu kadar saçma birşeyi kafaya takmak.ama utandım çok.kendime yakıştırmadım.özür dilerim kızlar herkesten.ALLAHIM DAN.BENİ AFFEDİN
Valla yazmayayım diyorum, Allah var diyorum
ama tutamıyorum kendimi
dün biri konu açmış arkadaşıma kürdan verdim, damağına battı, benim yüzümden mi oldu, ben mi suçluyum diye
bugün bu konu sahibi konu açmış bilmeden çağrı olmuş, ne kötü kaderim var, ölmek istiyorum diye
ya bi silkinip kendinize gelin
canınız mı sıkılıyor açıyorsunuz bu konuları
aksini beynim almak istemiyor, inanmak istemiyorum
azıcık gerçek dünyaya dönün, azıcık ayaklarınız yere bassın ya
Allah gerçek dert vermesin.
of!
ayrıca
ölmek istiyorsanız
gidin rapor alın, uzak durun o gencecik beyinlerden!
Ben de aynı şeyi yapardım artık saldım çayıra çocuğu da eskisi kadar sevmiyorum onun etkisi de Büyük.bu arada ölen gençler Şanlı falan değil onlarda eminim senIn yerinde olmak istiyordur onların bir şansı vardı ama sen yaparak belki de binlerce Şansa sahipsin.ne kadar zor bir kaderim var benimher gün daha da zorlaşıyor.dün nasıl oldu bilmediğim şekilde hoşlandığım çocuğu çağrı yapmışım ama nasıl yaptım bilmiyorum.çünki numarası ekli değildi numarayı ekler whatsapp last seene bakar silerdim.ama ona çağrı yapılmış.ama ben yapmadım.o kadar utandım ki.onun beni aramasıyla farkettim.bende beni aradı diye şaşırdım salak gibi ( arama geçmişine bakınca anladım önce benim telefondan çağrı yapıldığını .çok utanıyorum kendimden bu duruma düşmekten.
hayatımı bir düzene koyamadım.hala uğraşıyorum ve şuan ağlıyarak bunu yazıyorum.bazen ölen gençlerin ne kadar şanslı olduğunu düşünüyorum.ben çok yoruldum artık uğraşmaktan bir düzene sokamadığım hayatımdan.insanların kıskançlığından.düşmüş olduğum durumdan.utancımdan işe gidemedim.kendimi çok küçük düşürdüm(çok utanıyorum.
aramak aklımın ucundan geçmedi.tamam ben onu görünce bakıyordum onun baktığını da biliyorum ama o kadar.galiba çıktığı var geç saatlere kadar whatsappta.belki de arkadaşı olan birini ayarlamaya çalışan kişi gibi hissettim.peşinden koşan biri gibi.halbuki öyle değil.gerçekten yalışlıkla aradım.hani ona bunu anlatamıyorum ya belki ondan dır utancım.peşinden koştuğum yok.normal görünce bakışmak gibi bişi.şimdi kendine yoracak herşeyi.Neden utanıyorsun...bu durumu şansa çevirmek senin elinde
aramak aklımın ucundan geçmedi.tamam ben onu görünce bakıyordum onun baktığını da biliyorum ama o kadar.galiba çıktığı var geç saatlere kadar whatsappta.belki de arkadaşı olan birini ayarlamaya çalışan kişi gibi hissettim.peşinden koşan biri gibi.halbuki öyle değil.gerçekten yalışlıkla aradım.hani ona bunu anlatamıyorum ya belki ondan dır utancım.peşinden koştuğum yok.normal görünce bakışmak gibi bişi.şimdi kendine yoracak herşeyi.
ben şansa pek çevirebileceğimi düşünmüyorum yapamam.işveli cilveli biri değilim.düz biriyim..sessiz birazda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?