- 21 Ağustos 2013
- 26.656
- 55.300
- 598
- Konu Sahibi montesorri
-
cevap vermediO ne dedi peki srn nsj atinca?
iş yerinden tanıyorum.bunun için değil tabi.çok şey üstü üstüne geldi sıkıldım artık.kontrol edemiyorum.Çocuğu nereden tanıyorsunuz? Ben bahane bulayım size de onu söyleyin bari. İlahi, bunun için ölmek istenir mi?
Bazen ufak hatalar çok güzel şeylerin başlamasına vesile olabilir.Belki o çocuk sizden hoşlanıyordu ve bir anlık hatanızla siz daha da dikkatini çektiniz.
Oldu ki hoşlanmıyor, ilk defa mı istediğiniz birşey olmayacak.Biri gider,biri gelir.
Ayrıca kişisel fikrim olarak asla ama asla Allaha bu şekilde sitem etmeyin.Kimin gidip,kimin kalacağını o bilir.Bu sizin sınavınız,derdinizi küçümsemiyorum ôyle bir hakka da sahip değilim ama bu kadarcık şeyden ölen birinin yerinde olmayı istemenizi sağlıklı bulmuyorum.Bence psikolojik destek almalısınız,hepimiz gibi sizinde buna ihtiyacınız var.
Umarım bu melankolik halde bir an önce kurtulursunuz..
haklısınız çok özür dilerim.ben galiba depresyona giriyorum.kendimi çok değersiz hissediyorum.ne bileyim rabbimin huzuruna çıkmaktan utanıyorum.sanki işi düşünce dua ibadet yapar gibi.çok boşladım belki de ondan dır.bu kadar saçma birşeyi kafaya takmak.ama utandım çok.kendime yakıştırmadım.özür dilerim kızlar herkesten.ALLAHIM DAN.BENİ AFFEDİNBunun için mi ölmek istiyorsun, böyle saçma bir şey için? Yuh diyorum sana, bak Özgecan nasıl öldü, kim bilir neler hissetti. Bak hastaneler küçücük kanserli çocukların, hastaların yaşama tutunma çabası ile dolu, bir bardak su içmek nasıl bir şey o suyu içmeyen böbrek hastasına sorsana? Ya gerçekten söyleyecek çok şey var ama neyse ....
Depresyon günümüzde çok normal bir rahatsızlık.Öyle bir nesiliz ki her küçük konuda depresyonagiriyoruz.Sadece senin için değil benim için de geçerli bu durum.Ama kendini seversen zorluklar karşısında daha dik durursun.haklısınız çok özür dilerim.ben galiba depresyona giriyorum.kendimi çok değersiz hissediyorum.ne bileyim rabbimin huzuruna çıkmaktan utanıyorum.sanki işi düşünce dua ibadet yapar gibi.çok boşladım belki de ondan dır.bu kadar saçma birşeyi kafaya takmak.ama utandım çok.kendime yakıştırmadım.özür dilerim kızlar herkesten.ALLAHIM DAN.BENİ AFFEDİN
Ben anlıyorum sizi, diğer sıkıntılarınızı bilmesem de. Üniversitedeyken böyle bir dönemim olmuştu: Arkadaşlarım dolayısıyla korkunç günler yaşıyordum, babam annemi aldatıyordu, maddî sıkıntılar boyumu aşmıştı. Sonra bir gün işlere hâkim olabildiğim kadarını kafaya takmaya, benim etki edemeyeceğim sorunları umursamamaya karar verdim. Bir de illa ki her şeyde gülümseyecek bir sebep bulmaya.iş yerinden tanıyorum.bunun için değil tabi.çok şey üstü üstüne geldi sıkıldım artık.kontrol edemiyorum.
ne kadar zor bir kaderim var benimher gün daha da zorlaşıyor.dün nasıl oldu bilmediğim şekilde hoşlandığım çocuğu çağrı yapmışım ama nasıl yaptım bilmiyorum.çünki numarası ekli değildi numarayı ekler whatsapp last seene bakar silerdim.ama ona çağrı yapılmış.ama ben yapmadım.o kadar utandım ki.onun beni aramasıyla farkettim.bende beni aradı diye şaşırdım salak gibi ( arama geçmişine bakınca anladım önce benim telefondan çağrı yapıldığını .çok utanıyorum kendimden bu duruma düşmekten.
hayatımı bir düzene koyamadım.hala uğraşıyorum ve şuan ağlıyarak bunu yazıyorum.bazen ölen gençlerin ne kadar şanslı olduğunu düşünüyorum.ben çok yoruldum artık uğraşmaktan bir düzene sokamadığım hayatımdan.insanların kıskançlığından.düşmüş olduğum durumdan.utancımdan işe gidemedim.kendimi çok küçük düşürdüm(çok utanıyorum.
Hicbir sey yapma o zaman. Hicbir sey olmamis gibi davran. Sen aciklamani yapmissin. Kasmana gerek yok. İsine git neden gitmemezlik ediyorsun. Kafana takma olabilir boyle seyler. O da bi insan sonucta ne olabilir ki. Hem bu sayede onun da icinde bir sey varsa aciga cikar. Yoksa da ogrenmis olursun. Buyuyulecek bir sey degil sikma canini.cevap vermedi
haklısınız çok özür dilerim.ben galiba depresyona giriyorum.kendimi çok değersiz hissediyorum.ne bileyim rabbimin huzuruna çıkmaktan utanıyorum.sanki işi düşünce dua ibadet yapar gibi.çok boşladım belki de ondan dır.bu kadar saçma birşeyi kafaya takmak.ama utandım çok.kendime yakıştırmadım.özür dilerim kızlar herkesten.ALLAHIM DAN.BENİ AFFEDİN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?