- Konu Sahibi montesorri
-
dalga geçip geçmediğini bilmiyorum ki.umarım geçmez.O senle dalgamı geçti neden üzüldün ki ben bunu anlayamıyorum.
dalga geçip geçmediğini bilmiyorum ki.umarım geçmez.
ben onun peşinden koşuyormuşum sanki sabah akşam onu düşünüyor muşum durumuna düştüm diye.halbuki yok öyle bişi.
gerçekten bende isterim.en azından herşeyi anlatmak neler hissettiğimi bunun anlamının ne olduğunu öğrenmek isterim.psikolaga görün derim normal değilsin zira
Bi an bunu ben yazmışım gibi hissettim benimki de geç saatlerde online oluyordu ve ben de bana baktığını düşünüyordum Allahtan aramadım ben.numarası da ezberindedir kesin diniaramak aklımın ucundan geçmedi.tamam ben onu görünce bakıyordum onun baktığını da biliyorum ama o kadar.galiba çıktığı var geç saatlere kadar whatsappta.belki de arkadaşı olan birini ayarlamaya çalışan kişi gibi hissettim.peşinden koşan biri gibi.halbuki öyle değil.gerçekten yalışlıkla aradım.hani ona bunu anlatamıyorum ya belki ondan dır utancım.peşinden koştuğum yok.normal görünce bakışmak gibi bişi.şimdi kendine yoracak herşeyi.
ben şansa pek çevirebileceğimi düşünmüyorum yapamam.işveli cilveli biri değilim.düz biriyim..sessiz birazda.
Bu arada yaşadıkların normal Şeyler yani bu kadar büyütme karşındaki de ne kusursuz ne de farklı.ama herşeyi de Ölüme Bağlama burda herkes ona kızıyor şu Lafı yazmazsan böyle düşünmesin herkes tavsiye veriri emin olgerçekten bende isterim.en azından herşeyi anlatmak neler hissettiğimi bunun anlamının ne olduğunu öğrenmek isterim.
çok büyütüyorum kafamda herşeyi.sonradan bile utanıyorum bazen aklıma gelince hatalarım.
çok yalnızım her tarafım erkek tek kızım ve doğru düzgün kız arkadaşım yok.muhabbet edeceğim kimse yok.birkız arakadaşım var.onun sıkıntısını dinlemekten benim anlatamama vakit yokki.annem çok koruyucu ve bana hala bebek gibi davranıyor tabi abilerimde.babam yok.belki de ondan normal değilimdir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?