ölmek istiyorum canım çok cıyor,oyunu ortaya çıktı hala oynuyor

missed_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2009
151
0
96
İstanbul
4 yıl öncesine dayanıyor tanışmamız, ilk önceleri evlenmek için can atıyordu,sonra internette saçma sapan üyeliklerini gördüm arkadaşlık sitelerinde yabancı kızları eklemiş hep. bunu görünce ayrıldım.
sonra arkadaşımın falan desede inanmadım. aylardır yalvardı bana evlenelim diye( keşke evlenseydim o zaman :43: ). evi aradı beni istedi sürekli peşimdeydi.
sonra barıştık 1 yıl çok iyi devam etti
mezhebi farklıydı ben olmaz değiştir demiştim tamam değiştirecem dedi 1 yıl sürede öyle görüştük.. sonra değiştirmiyorum mezhebibi dedi ve ayrıldık.
biz bunla 8 ay önce tekrardan görüşmeye başladık mezhebi sorun etmiyorum dedim. ilk başlarda iyidik. ben evlilikten bahsettim oda diyordu bende senle evlenmek istiyorum diye.
ben artık son 3 aydır iyice tavrımı koydum evlilik olmayacakya ayrılmak istiyorum dedim.
sonra açığa alındım onlarla uğraşıyorum dedi. zaten bir yıldır başka şehirde yaşıyor işi nedeniyle.
2 aydırda msnye yarım saat girip hemen kaptıyor. kamera aç dediğimdede kaplosu bozuk diyor. ne desem tersliyor, ben çıkıyoum diyip kapatıyor hemen
arkadaşlarımın hepsi, onun evlenmiş olabileceğini söylüyor inanmak istemiyorum buna :43:
daha 3 gün önceydi onla msnde konuştuk, madem evlnemek istemiyordun niye beni oyaladın 3 ay önce sana söylemiştim evlilik olmayacaksa ayrılalım diye dedim. ve dediki bana git başkasıyla evlen sen evlilik olsun diye evleniyorsun kim olursa olsun farketmez dedi :43:

ne saçmalıyorsun senle evlenmek istiyorum dedim niye böyle yapıyorsun çok üzülüyorum dedim.
ben istemiyormuyum senle evlenmeyi ama ailen beni kabul edermi ben doğuda yaşıyorum dedi
önceden evlenmek için can atıyordun niye böyle yapıyorsun şimdi dedim
çıkmam lazım dedi msnyi kapattı

ve bugünde akşam üzeri msnde karşılaştık, nerdesin evdemisin pc başında seni bekliyorum çabuk gel kamerayı aç mini etek giy gel dedi. bu ne demek şimdi ya:50:

canım çok acıyor 8 ay benle oynadı resmen oynadı
kendimi iyice bıraktım ağlamaktan gözlerimin altı morardı :43:
bu acıya nasıl dayanacağım
evli olma ihtimalı varmı

Son düzenleme:
Çok arabesk..
Ne gerek var bu kadar ısrara?
Özellikle de böyle densiz , amacı belli biri ve kısa denebilecek süreli bir birliktelik için..

Son düzenleme:
madem dalga gectıgını anladın o sana mını etek gıy gel dedıgınde tamam sende tanganı gıy deseydın bole lavuklara bole yapcan bacımm

kimse 4 yıl oldu diye madalya takmayacak... bir omurden bahsederken sen 4 yıl diyorsun, böyle bir insanla keşke zamanında o isterken evlenseydim diyorsun...

mezhebini değiştir demişsin ve o sana hayr dediği için ayrılmışsın sence yaptıkların mantıklımı bence biraz kendini suçlamalısın yaptığın resmen ayrımcılık aynı senin yaptığın gibi abimin kız arkadaşı da aynı şeyi söylemişti abimin cvbı aynen şu oldu istersen cinsiyetimi de değiştirim dedi ve ayrıldı bencede çok iyi yaptı :1: mezhebi gömleğini değiştir der gibi değiştr demen çok hatalı benim de şu an ki erkek arkadaşımla mezheplerimiz aynı değil ama bizim umrumuzda değil her şeyden önce biz insanız ve birbirimize aşığız bu da bize yeter sence mezhebini değiştir dedin diye senden soğumuş olabilir mi ya da başka bieyler yüzünden yoksa evleneli diyen bi insan böle bi anda değişmez ve zaten bu adamın ne mal olduğu başından belliymiş 4 yıl neden uzattın ki

4 yıl demişsiniz ama devamlı ayrılıklar girmiş araya tümden bitirin yeni bi sayfa açın derim.üzmeyin kendinizi daha fazla:(

e yuh artık bak sana söliyim ondan ne köy olur nede kasaba resmen amacı farklı bişi seven insan sürekli seni görmek için fırsatlar yaratır uğraşır ama o seninle oynuyo canım benim üzülmeni istemiyorum ama böle :( direk mini eteğini giy gel demez günün nasıl geçti vs der seni merak eder o bir takım isteklerini doyurmak istio bence.. bende böle bi insanı tanıdım aramıyo sormuyodu sürekli bize gel deyip durdu öğrenci evi vardı anladımki onun istekleri farklı sen yoluna ben yoluma dedim seviyormuyum evet seviyorum ama kendimide kullandıramam bence onu sil canım msnden yada karşılaştığınızda çok soğuk davran benden sana tavsiye..

arkadaşım pes artık cidden yha o kadar konu açtın..
bir çok arkadaş sana tavsiyede bulundu..sen yine bildiğini okudu...
geçen konunu hatırlıyorsun dimi bir laf söylemişti ki öyle hafif bir laf değil
sen buna rağmen hala yok canım acıyor yok çok üzülüyorum diyorsun..
senin önce kendine bir saygın olsunda ondan sonra başkalarını sana saygı duysun..
bırak artık onu bırak 4 yılsa 4 yıl..başka adam mı yok sevicek olmadı bitti işte
bunları söylemek çok kolay dersin ama bende yaşadım bunları..
ne hali varsa görsün yha adamın amacı belli sen hala üzülüyorum diyorsun
nefret etmek gerekirken..

işleri yüzünden belkide öle diyodur hani dedin ya açığa alınmış diye ne iş yapyordu???

ne kadar iyi niyetli düşünüyorsun...ama ne yazık ki erkekler bu kadar iyi niyetli değil
konu sahibi arkadaşının açtığı konuları görürseniz
o zaman bu adamın iyi niyetli mi kötü niyetli mi olduğunu anlarsınız...

bende mezhebi farklı biriyle sevgiliydim yıllar önce ciddi de düşünüyorduk. ailem karşı çıkmıştı fakat asla benim ona mezhebini değiştir diye bir sözüm olmadı. bunu ondan isteyemem. kimse kimseden isteyemez. böyle bir lüksü kimsenin yok. ne o öyle sen istediğin için mezhep değiştirecek yok öyle sen değiştir deseydi sana tepkin ne olurdu? bir kere bu çok saçma.
onun yaptığı da yanlış bir şey mini etek giy gel falan. yabancı kızlardan alışmış sanırım bu adam öyle davranmaya. bir kere sen onun msninde yabancı kızları görmüş affetmişsin. ben böyle bir şey olması durumunda sadece ilişkiyi bitirirdim. çünkü sürekli takip edeceksin acabalar olacak aklında. benden sana tavsiye sil gitsin.

yani nebilim bian aklıma geldi hani işi yok ya adamın belki o yüzden böle davranıyodur diye belkide bugünün verdiği duygusallıkla öle iyi niyetli konuştum :26:

canım ne evlenmesinden bahsediyorsun sen ?? Adamın aklı başka şeylerde, görmüyor musun?? :37:

4 yıl öncesine dayanıyor tanışmamız, ilk önceleri evlenmek için can atıyordu,sonra internette saçma sapan üyeliklerini gördüm arkadaşlık sitelerinde yabancı kızları eklemiş hep. bunu görünce ayrıldım.
sonra arkadaşımın falan desede inanmadım. aylardır yalvardı bana evlenelim diye( keşke evlenseydim o zaman :43: ). evi aradı beni istedi sürekli peşimdeydi.
sonra barıştık 1 yıl çok iyi devam etti
mezhebi farklıydı ben olmaz değiştir demiştim tamam değiştirecem dedi 1 yıl sürede öyle görüştük.. sonra değiştirmiyorum mezhebibi dedi ve ayrıldık.
biz bunla 8 ay önce tekrardan görüşmeye başladık mezhebi sorun etmiyorum dedim. ilk başlarda iyidik. ben evlilikten bahsettim oda diyordu bende senle evlenmek istiyorum diye.
ben artık son 3 aydır iyice tavrımı koydum evlilik olmayacakya ayrılmak istiyorum dedim.
sonra açığa alındım onlarla uğraşıyorum dedi. zaten bir yıldır başka şehirde yaşıyor işi nedeniyle.
2 aydırda msnye yarım saat girip hemen kaptıyor. kamera aç dediğimdede kaplosu bozuk diyor. ne desem tersliyor, ben çıkıyoum diyip kapatıyor hemen
arkadaşlarımın hepsi, onun evlenmiş olabileceğini söylüyor inanmak istemiyorum buna :43:
daha 3 gün önceydi onla msnde konuştuk, madem evlnemek istemiyordun niye beni oyaladın 3 ay önce sana söylemiştim evlilik olmayacaksa ayrılalım diye dedim. ve dediki bana git başkasıyla evlen sen evlilik olsun diye evleniyorsun kim olursa olsun farketmez dedi :43:

ne saçmalıyorsun senle evlenmek istiyorum dedim niye böyle yapıyorsun çok üzülüyorum dedim.
ben istemiyormuyum senle evlenmeyi ama ailen beni kabul edermi ben doğuda yaşıyorum dedi
önceden evlenmek için can atıyordun niye böyle yapıyorsun şimdi dedim
çıkmam lazım dedi msnyi kapattı

ve bugünde akşam üzeri msnde karşılaştık, nerdesin evdemisin pc başında seni bekliyorum çabuk gel kamerayı aç mini etek giy gel dedi. bu ne demek şimdi ya:50:

canım çok acıyor 8 ay benle oynadı resmen oynadıkendimi iyice bıraktım ağlamaktan gözlerimin altı morardı :43:
bu acıya nasıl dayanacağım
evli olma ihtimalı varmı

Aslında yorum yapmamak lazım... Dalga geçer gibi açıyorsunuz konularınızı, farklı başlıklarda anlatıyorsunuz adamın rezilliklerini... Size vakit ayıran, kendinize gelmenizi öğütleyen herkesi duymazlıktan gelerek kör kuyunuzdan çıkmamak için ısrar ediyorsunuz ama okuyan aklı başında birileri vardır... Belki bir faydası dokunur...

Önceki konularınıza ne yorumlar yapıldı...

Sizde adet oldu başlık açtığınızda biz adama "saydırdıkça" "Tamam aklım başıma geldi" dedikten sonra "Ayy yine dayanamıyorum!" moduna dönmek...

Amacınız nedir bu denli adama laf söyletmek ve laf işitmekteki? Aklı başında, kafası birazcık çalışan hiçbir hanım "açtığınız tüm konuları okuduktan sonra " (Buradaki yazdıklarınızı görse yeter anlayana da) o adam için olumlu bir şey söylemeyecek... Biri size hak verecek de "Adam aslında seni seviyor" diye az konu açmadınız... Bu yaşadığınız ilişki bile değil, bunları okuyup da onun size sevmeyi bırakın- zerre kadar saygı duymadığını algılayamayacak kimse var mı aramızda? Bunu düşünmek bile bu forumu takip edenlere hakaret olur...

Adam sizinle oynamadı ki, her özelinizi paylaştınız gayet açık seçik ciddi niyeti olmadığını, sizinle en fazla beraber olacağını tüm konularınızda "bağıra bağıra" söyledik... O da açıkça söyledi ama siz anlamazdan geldiniz... Bir erkek sevdiği kadının yanında yer alarak ispat eder sevgisini... Hani "mesafe, iş güç" derler ya, ta başka ülkelerden sevgilisinin "yanında olan" ne adamlar gördüm... Bu lafla olmaz, icraatle olur... Siz adamların boş sözlerine kanıyor, "Bana her gün mesaj atsın" diye ne idüğü belirsiz insanları hayatınızda tutuyor, o aylarca aramadığında hala iyi niyet arıyorsanız adamlar daha ne yapsın? Adam size sinsice yaklaşmadı ki yaklaşmadı bile, aylarca aramadı diye konu açan sizdiniz... Adam boşveriyor, siz üsteliyorsunuz... Sizden "elini yıkayan" adamın peşine düştüğünüzde bu lafları duydunuz diye adamı suçlamak da mantıksız... "Evlenelim dedi, keşke evlenseydim" diyorsunuz ya, sizi seven, hayatının kadını yapmak isteyen adam neden vazgeçsin? Ne kabahat işlediniz? Kafasına silah mı dayadılar da sizden köşe bucak kaçtı? İşleri yüzünden mi dediniz? Onca işin gücün arasında "kızlığınıza göz koydu"... Adamın meşguliyeti "ince iş" demek ki...

Tüm genç kızların bu zaafına kızıyorum aslında...Kendilerini terk eden adamların arkasından ağlarken "Evlenecektik, ben de kapris yaptım, alttan alsaydım olurdu" vs. tarzında söylemlerle kendilerini yerin dibine sokarken arkasını dönüp giden adamı göklere çıkarıyorlar... Adam evlenecek olsa neden terk etsin? Siz bir gün bile ayrı kalmak istemezken o bırakın evlenmeyi çıkarıp atıyor sizi hayatından... Neden çünkü sevmiyor... Bunun başka nedeni olabilir mi? Evli bayanlar hak vereceklerdir; onlar da evlenmeden ne kaprisler yaptılar, neler istediler, aileler ne engeller koydu eşleri seve seve katlandı her şeye... Neden çünkü adamlar seviyor... Aslında ilişkiler karmaşık değil, gerçekleri görmezden gelenlerin "Neden böyle oldu?" hezeyanlarından başka bir şey değil ayrılıklar... Adam sevmiyor işte, kandırma kendini, sevse neden gitsin?

Tekrar sizin konuya dönelim...

"Tavır koydum" derken "gelip sende kalayım" dediğinizde adamın aklına sadece cinsellik gelmesini, sizi haftalarca arayıp sormamasına, söz verip verip sizi ortada bırakmasına, rağmen onu görünce eridiğinizi ("iş çıkışı gördüm, hiç beklemiyordum" diye konu açtınız bekaret muhabbeti üstüne, pes...) kastettiniz herhalde...

"Kızlığını mı vereceksin bana" diyen adam aradaki mesafeden dolayı "alabileceği kadarını" istemiş mini etek giy diyerek...

Bunları yazarken benim midem bulanıyor da yaşarken siz oralı olmuyorsunuz... Hala "Evli olma ihtimali var mı?" diye soruyorsunuz ya onu da cevaplayalım... Evli değildir ama sizin kadar basiretsiz, bu sözleri duyduğunda "Sen beni ne sandın!" demeyecek bir kızla da evlenmeyi kısacası sizinle evlenmeyi düşünmüyordur... Nasıl mı bu kadar emin olabiliyorum, kendisini ağlayıp dövünecek kadar seven ne olursa olsun onu terk etmeyen bir kızın baldırını, bacağını görmek isteyen adam için o kız, bel altından yukarıda değildir... Bacaklarınızı görmek isteyerek de bunu ispatlamıştır...

Taze ayrılanlar ya da sevdiğini özleyenler en çirkin teklifleri bile masumlaştırmak gafletinde... Bunu adamı sevdikleri için de yapmıyorlar... Sevilmemiş, sayılmamış olmaya dayanamadıkları için kendilerini sevdikleri için kabullenmek istemiyorlar adamların sevmeyişini, bazısının aklının sadece sekste olduğunu... Oysa problemi çözmek için teşhis koymak şart... Siz sevilmediniz, sevilmiyorsunuz, bu adama takılıp kalarak -o başkalarına da şans verirken- sizi bekleyen belki daha dürüst, daha namuslu kısmetinizi günaha girerek, kendinizi yıpratarak ve benliğinizden ödün vererek geciktiriyorsunuz...

Hayat seçimlerden ibaret, hak ettiğiniz buysa bunu yaşayın...

Aslında yorum yapmamak lazım... Dalga geçer gibi açıyorsunuz konularınızı, farklı başlıklarda anlatıyorsunuz adamın rezilliklerini... Size vakit ayıran, kendinize gelmenizi öğütleyen herkesi duymazlıktan gelerek kör kuyunuzdan çıkmamak için ısrar ediyorsunuz ama okuyan aklı başında birileri vardır... Belki bir faydası dokunur...

Önceki konularınıza ne yorumlar yapıldı...

Sizde adet oldu başlık açtığınızda biz adama "saydırdıkça" "Tamam aklım başıma geldi" dedikten sonra "Ayy yine dayanamıyorum!" moduna dönmek...

Amacınız nedir bu denli adama laf söyletmek ve laf işitmekteki? Aklı başında, kafası birazcık çalışan hiçbir hanım "açtığınız tüm konuları okuduktan sonra " (Buradaki yazdıklarınızı görse yeter anlayana da) o adam için olumlu bir şey söylemeyecek... Biri size hak verecek de "Adam aslında seni seviyor" diye az konu açmadınız... Bu yaşadığınız ilişki bile değil, bunları okuyup da onun size sevmeyi bırakın- zerre kadar saygı duymadığını algılayamayacak kimse var mı aramızda? Bunu düşünmek bile bu forumu takip edenlere hakaret olur...

Adam sizinle oynamadı ki, her özelinizi paylaştınız gayet açık seçik ciddi niyeti olmadığını, sizinle en fazla beraber olacağını tüm konularınızda "bağıra bağıra" söyledik... O da açıkça söyledi ama siz anlamazdan geldiniz... Bir erkek sevdiği kadının yanında yer alarak ispat eder sevgisini... Hani "mesafe, iş güç" derler ya, ta başka ülkelerden sevgilisinin "yanında olan" ne adamlar gördüm... Bu lafla olmaz, icraatle olur... Siz adamların boş sözlerine kanıyor, "Bana her gün mesaj atsın" diye ne idüğü belirsiz insanları hayatınızda tutuyor, o aylarca aramadığında hala iyi niyet arıyorsanız adamlar daha ne yapsın? Adam size sinsice yaklaşmadı ki yaklaşmadı bile, aylarca aramadı diye konu açan sizdiniz... Adam boşveriyor, siz üsteliyorsunuz... Sizden "elini yıkayan" adamın peşine düştüğünüzde bu lafları duydunuz diye adamı suçlamak da mantıksız... "Evlenelim dedi, keşke evlenseydim" diyorsunuz ya, sizi seven, hayatının kadını yapmak isteyen adam neden vazgeçsin? Ne kabahat işlediniz? Kafasına silah mı dayadılar da sizden köşe bucak kaçtı? İşleri yüzünden mi dediniz? Onca işin gücün arasında "kızlığınıza göz koydu"... Adamın meşguliyeti "ince iş" demek ki...

Tüm genç kızların bu zaafına kızıyorum aslında...Kendilerini terk eden adamların arkasından ağlarken "Evlenecektik, ben de kapris yaptım, alttan alsaydım olurdu" vs. tarzında söylemlerle kendilerini yerin dibine sokarken arkasını dönüp giden adamı göklere çıkarıyorlar... Adam evlenecek olsa neden terk etsin? Siz bir gün bile ayrı kalmak istemezken o bırakın evlenmeyi çıkarıp atıyor sizi hayatından... Neden çünkü sevmiyor... Bunun başka nedeni olabilir mi? Evli bayanlar hak vereceklerdir; onlar da evlenmeden ne kaprisler yaptılar, neler istediler, aileler ne engeller koydu eşleri seve seve katlandı her şeye... Neden çünkü adamlar seviyor... Aslında ilişkiler karmaşık değil, gerçekleri görmezden gelenlerin "Neden böyle oldu?" hezeyanlarından başka bir şey değil ayrılıklar... Adam sevmiyor işte, kandırma kendini, sevse neden gitsin?

Tekrar sizin konuya dönelim...

"Tavır koydum" derken "gelip sende kalayım" dediğinizde adamın aklına sadece cinsellik gelmesini, sizi haftalarca arayıp sormamasına, söz verip verip sizi ortada bırakmasına, rağmen onu görünce eridiğinizi ("iş çıkışı gördüm, hiç beklemiyordum" diye konu açtınız bekaret muhabbeti üstüne, pes...) kastettiniz herhalde...

"Kızlığını mı vereceksin bana" diyen adam aradaki mesafeden dolayı "alabileceği kadarını" istemiş mini etek giy diyerek...

Bunları yazarken benim midem bulanıyor da yaşarken siz oralı olmuyorsunuz... Hala "Evli olma ihtimali var mı?" diye soruyorsunuz ya onu da cevaplayalım... Evli değildir ama sizin kadar basiretsiz, bu sözleri duyduğunda "Sen beni ne sandın!" demeyecek bir kızla da evlenmeyi kısacası sizinle evlenmeyi düşünmüyordur... Nasıl mı bu kadar emin olabiliyorum, kendisini ağlayıp dövünecek kadar seven ne olursa olsun onu terk etmeyen bir kızın baldırını, bacağını görmek isteyen adam için o kız, bel altından yukarıda değildir... Bacaklarınızı görmek isteyerek de bunu ispatlamıştır...

Taze ayrılanlar ya da sevdiğini özleyenler en çirkin teklifleri bile masumlaştırmak gafletinde... Bunu adamı sevdikleri için de yapmıyorlar... Sevilmemiş, sayılmamış olmaya dayanamadıkları için kendilerini sevdikleri için kabullenmek istemiyorlar adamların sevmeyişini, bazısının aklının sadece sekste olduğunu... Oysa problemi çözmek için teşhis koymak şart... Siz sevilmediniz, sevilmiyorsunuz, bu adama takılıp kalarak -o başkalarına da şans verirken- sizi bekleyen belki daha dürüst, daha namuslu kısmetinizi günaha girerek, kendinizi yıpratarak ve benliğinizden ödün vererek geciktiriyorsunuz...

Hayat seçimlerden ibaret, hak ettiğiniz buysa bunu yaşayın...

ben o sözleri söylemedimmi sanıyorsunuz. mini eteğini giy gel dediğinde neler söyledim.
adam adiyse sen ne dersen de bildiğinden şaşmaz. kullandı beni

adam adiyse sen ne dersen de bildiğinden şaşmaz. kullandı beni

Sözü biz de söyledik, söz söylemekte ne var?

Bizim karşımızda o adam olsa sözü söylemekle kalır, her aradığında tekrar yumuşar mıyız?

"Adam adiyse ne dersen de" şaşmaz demeyi akıl ediyorsunuz da adi adamlara prim vermemeyi akıl edemiyor musunuz?

Bekaret muhabbetinden sonra bu duruma geleceğinizi 3 konu evvel yazmadım mı? "Kendinizi kullandırmayın, iletişiminizi kesin" demedik mi?

Siz "Adam beni kullandı" diyeceksiniz buradakiler de sadece onu suçlayacak, körler sağırlar birbirini ağırlayacak... Hep erkekler suçlu, hep erkekler adi... Öyleyse kul köle olmayın adi adamlara... Kendi hatalarınızı da görmeyi bilin... Gözünüzü açın... Aksi halde bundan kurtulsanız bir başkasına kullandırırsınız kendinizi...

1. cok yalvardi, keske ozaman evlenseydim demissin simdiye evli olsaydin ve böyle olsaydi sana cokmu daha güzel olurdu? bütün evlilik hayallerin hayatin yikilirdi. vardir bununda bir hayiri

2. simdi sen evlilikten basediyorsun ama adam kaciyor demekki istemiyor

3. 4 senemi aldi benden falan demissin ama bayada bir ayriliklariniz olmus, iyi kötü yasamissiniz birseyler bence ZARARIN NERESINDEN DÖNÜLSE KARDIR, ayril, unut ve kurtul, sana mini etek giyip gel diyen adamdan ne bekliyorsun acaba? resmen seninle oynuyor hala oynuyor.

Back
X