ölmek istiyorum canım çok cıyor,oyunu ortaya çıktı hala oynuyor

Belanı mı arıyorsun sen yaa !!

Adam evli, yeter bırak peşini artık !!

Kendine de yazık ediyorsun,

Onun şimdiki eşine de!!

Hala başka faceye ekledim ordan görüştüm diyorsun, bırak yaa görüşmee !

Seni ararsada açma telefonu, hatta kır hattını at çöpe, ulaşamasın sana..!

Bak başına bir iş gelicek sonra burda yine konu açıcaksın, "Siz haklıydınız, Keşke... " diye başlayan cümleler kuracaksın..

Çok geş olmadan, bırak artık şu adamla görüşmeyi !!

arkadaşını faceye ekledim diyorum onu değil

Pes artık yani sen bu adam için üzülüyorsun hala öyle mi iyi üzülmeler sana
aklını başına toplamazsan daha çok kendini yıpratırsın..
Gerçekleri neden görmezden geliyorsun ki
gözlerini aç artık tamamen iletişimi kes dicem..
Ama sen tam tersi yapıyorsun.hala iletişimi kesmiyorsun..
Tamam kes devam et böyle nede olsa yine bildiğini okucaksın
çok yazık...:20::20::20::20:

böyle bir insanı nasıl seviyosunuz anlamadım daha önce de size kızlığını mı verceksin demişti başka bir konuda bahsetmiştiniz. bu bile çok çirkinken siz devam etmişsiniz. sonra da ilgisiz davranmış,mini etek giy demiş evli çıkmış.belki de uzun zamandır evliydi.bence artık ilgilenmeyin.takip etmeyin facebooktan falan.değmeyecek biri çünkü.boşa zaman kaybı..

aman allahım böyle bir adamı hala takip ediyosunuzya cesaretinize diyecek bişey bulamıyorum ben olsam kaçacak delik arardım...

Sanırım bu gerçek bir ilişki değil. Msn de sürdürülmüş bir "ilişkimsi". Bence yıllardır evliydi zaten. Takıntı yapmışsın boşluktan.

bu adam hakkinda birsuru konu actin hepsinde ayni sey soylendi
bu adamdan hayir gelmez dendi, sen bu kadar insan ayni seyi soyluyosa bi bildikleri vardir
bi dusuneyim demedin yine ona kandin maalesef...

belki bos ama yinede yazmak istiyorum bunun boyle olacagini konuna yorum yapan herkez yazmisti ztn
inan hiiiicccc sasirmadim bu adamdan ne bekliyodun ki?

bence biraz kendine saygın olmalı. bu adamın sana köpek gibi davranmasını kabullenmemelisin. vazgeçemiyorum diye bir şe yoktur. insan isterse vazgeçer ama illa da vazgeçemiyorum diyosan taktik değiştir bence arama sorma vazgeçmiş gibi yap ondna tam olarak bunu söyleme ama öyle davran bence bu sefer o seni merak edecektir. kaçan kovalanır taktiği çoğu zaman işe yarar. ama seninle evlenmeyi bile düşünemeyen adam için değer mi bunlar tartışılır ??? ki sürekli pat diye çıkmam lazım deyip çıkıyosa evlenmiş olma olasılığı da var bence en azından benim başıma gelmiş olsa ben büyük bir ihtimalle böyle düşünürdüm. hem adı ve soyadından evlenmiş olup olmayacağını bence küçük çapta bir araştırmayla öğrenebilirsin. emin değilim ama bi emniyete falan danışsan belki yardımcı olabilirler nasıl öğrenebilirim diye sorsan:47:

Back
X