ölmek istiyorum sadece.

Onla evlenince okudum o da o beni okuttuğu için sürekli minnetttar olmamı sürekli dile getirmemi bekleyen kompleksli biri (ilköğretim mezunu olduğundan sürekli o beni ezerek baskın olmaya çalışıyor)

Bunuda ailenizin yanında olmadigini bildiği için yapıyor yani anne sürekli kızını ezerse elin adamı mı ezmeyecek ? Yine anne de büyük suç anlayacağınız. Eainizin de karakteri sorunlu tabi o da ayrı birsey

Gerçekten kötü bir durum. Eşinize bunun asıl sebebinin ne olduğunu açıklamaya çalışın. Eşiniz de ailenizin bu tavırlarından dolayı ikilemde kalmış gibi geldi bana
Hak veriyorum sana dedi Ama tedirginim ya eşim de anneme hak verip ilerde bunu yüzüme vurursa :(

Bunuda ailenizin yanında olmadigini bildiği için yapıyor yani anne sürekli kızını ezerse elin adamı mı ezmeyecek ? Yine anne de büyük suç anlayacağınız. Eainizin de karakteri sorunlu tabi o da ayrı birsey
İşte bu sebeple çok üzülüyorum :( asla çevremde benim gibi konuşabilen beni anlayan ya da anlamaya çalışan kimse yok
kısacası konuşarak “tartışabildiğim” kimsem yok.

İşte bu sebeple çok üzülüyorum :KK43: asla çevremde benim gibi konuşabilen beni anlayan ya da anlamaya çalışan kimse yok
kısacası konuşarak “tartışabildiğim” kimsem yok.

Yukarıda dediğim gibi ya annenizi ciddi şekilde uyarırsınız haddini bilmesi icin yada böyle ezilmeye devam edersiniz.

Ordan oraya yetişiyorlar maşallah. Bence biraz ailenize param yok çok sıkışığım diye sürekli isteyin bence vermezler istemezler belki böylelikle diğerlerini boşverin misafir sevene gitsinler o zaman. Lohusa kadın misafir ağırlaması bir bizim ülkemizde var heralde
Hizmet beklemeleri tek olsa anlarım bi nebze.
Yemeğe beraber oturamıyordum beraber kalkamıyordum (süt sağıyordum ya da uyutuyordum kızlarımı falan) diye de kulp bulup arkamdan tef çaldılar:KK43: güya erken kalkıyormuşum sofradan ki onlar da az yesin :KK43: çok kötü niyetliler çok :(

Benimde annemle problemim vardı kendisini çok ciddi şekilde sesimi yukselterek uyardım ve artık bitti problem. Kendisinin varsa da artık ben duymuyorum ve gayet iyiyim. Çünkü konuyu açamıyor artık.
Kim olursa olsun had bilmek lazim özellikle belli yastan sonra çekilmiyor 5 yaşında çocuk değiliz o an ağlayıp yarim saat sonra çizgi film izleyince unutulmuyor. Insanın zoruna gidiyor. Bir yerden sonra kesmeyince sizin gibi daralıp bunalıyor insan. Size bağlı yani.

Benimde annemle problemim vardı kendisini çok ciddi şekilde sesimi yukselterek uyardım ve artık bitti problem. Kendisinin varsa da artık ben duymuyorum ve gayet iyiyim. Çünkü konuyu açamıyor artık.
Kim olursa olsun had bilmek lazim özellikle belli yastan sonra çekilmiyor 5 yaşında çocuk değiliz o an ağlayıp yarim saat sonra çizgi film izleyince unutulmuyor. Insanın zoruna gidiyor. Bir yerden sonra kesmeyince sizin gibi daralıp bunalıyor insan. Size bağlı yani.
Asla sesimi yükseltmedim yükseltemem hemen ayılır bayılır :KK43: konuyu anlatmaya çalışırken bile ağlıyor bağıra bağıra :KK43:
Tıpkı dizierdeki kötü kadın rolünü oynayan oyuncular gibi,sesini yükselterek ve ağlayarak üste çıkıyor her türlü :KK43:

Ailenizin size karşı olumsuz tavırlarının sebebi maddi yardımda bulunmanız sanırım, her ay para göndermiş olsaydınız sizden kıymetlisi olmaz, en azından evinize gelip de sizi eşinize kötülemezdi annenize, sinirini bu şekilde çıkarıyor.

Yerinizde olsam bir süre ailemle görüşmezdim. Sizin bakmaktan sorumlu olduğunuz iki küçük çocuğunuz var size zarar veren, aşağıya çeken her kimse bir süre hayatınızdan uzaklaştırın.

Bence aileniz normal değil , haklı birşey söyleseler kafanıza takmakta haklıydınız derdim, insan kızının evinde böyle şeylere bakmaz, yok erken kalktı bize de az ye demek istedi falan filan bunların hepsi sorun çıkarmak için yapılan şeyler. Siz de dikkate alıp üzülüyorsunuz bir de , ha ben sizi anlıyorum annem niye diğer anneler gibi değil diye düşünüyorsunuz ama doğurganlık ayrı birşey anne olmak ayrı birşey . Demek ki sizin anneniz sizi doğurmuş sadece ama anne sıfatını taşıyabilecek biri değil. Kaldı ki gerçek bir sorun olsa bile sadece sizinle konuşmalıydı eşinizin yanında asla dillendirmemeliydi. Ailenizle görüşmeyin uzunca bir süre. Aradıklarında da kısa kesip bir bahane uydurup görüşmeyi sonlandırın. Yazdıklarınızı biraz Doğu kültürüne benzettim. Ne güzel adetlerimiz dururken hala daha böyle örümcek kafa zihniyetini sürdürmeleri çok acı. İki tane yavrunuz var Allah bağışlasın sizin baş edemediklerimizde omlar nasıl baş edecek hiç düşünüyor musunuz ölümden bahsetmeyi filan bırakın Allah aşkınıza. Elinizde mis gibi mesleğiniz var gerekirse herkese rest çekip kimsenin bilmediği bir yere atanıp aslanlar gibi yavrularınıza bakarsınız. Kendinize gelin lütfen .

Asla sesimi yükseltmedim yükseltemem hemen ayılır bayılır :KK43: konuyu anlatmaya çalışırken bile ağlıyor bağıra bağıra :KK43:
Tıpkı filmlerde bulunan kötü kadın rolünü oynayan oyuncular gibi sesini yükselterek ve ağlayarak üste çıkıyor her türlü :KK43:

Hic samimi degil. O zaman çekmeye devam edin. Buraya konu açarak bunlari çözemezsiniz.

Anlaşılmayı beklemeyin. Anlatmaya çalışarak yıpratmayın. Elinizden geleni içinizden geleni yapın. Gücünüz yettiği kadar. Kimseyi değiştiremezsiniz. Kendi kararlarız olsun düşünceniz olsun. Söyleyin ama kendinizi yıpratmadan. Herkesi olduğu gibi kabul edin. Kafanızı bukonularla meşgul etmeyin. Kendinize değer verin. Evlatlarınıza verimli anne olmaya çalışın. Sizden daha zor durumda olanları düşünüp bulunduğunuz durumu dramatize etmeyin. Herşey dört dörtlük olmuyor. Hayatımızdaki eksikliklerle yaşamaya çalışmalıyız. Para isteniyorsa giderlerimiz çoğaldı diyin.

Ailenizin size karşı olumsuz tavırlarının sebebi maddi yardımda bulunmanız sanırım, her ay para göndermiş olsaydınız sizden kıymetlisi olmaz, en azından evinize gelip de sizi eşinize kötülemezdi annenize, sinirini bu şekilde çıkarıyor.

Yerinizde olsam bir süre ailemle görüşmezdim. Sizin bakmaktan sorumlu olduğunuz iki küçük çocuğunuz var size zarar veren, aşağıya çeken her kimse bir süre hayatınızdan uzaklaştırın.
Eni sonu yine görüşcez ve yine başa döncez.Ben baş etmek istiyorum artık çevremdeki insanlarla.

Hic samimi degil. O zaman çekmeye devam edin. Buraya konu açarak bunlari çözemezsiniz.
Nesi samimi değil.Eşime hep annemin o hallerini anlatırdım da eşim abarttığımı düşünürdü,bu akşam kendi şahit oldu ve biara gözgöze geldik eşimle dudaklarını ısırdı şaşkınlıktan :( bir anne bunları yapamaz şaşkınlığı mı ?
ben de bunun üzüntüsü içindeyim :(

Bebeğinizi düşünün boyle seylrr soylemein hersey duzelir degismeyecek seyler vardir anneniz aileniz gni onlar ne isterse olsun sizin aileniz esinizle de sikintinizi paylasin uzgun oldgnuzu anlaşılmadgnizi anlatin sizin icin caba gostermesini umuyorum en cok ondan gelecek destek sizi iyilestirir.
Esiniz değişimiyor sıkıntınıza sıkıntı ekliyorsa onun icin baska cozum yolları bulabiliriz

Anlaşılmayı beklemeyin. Anlatmaya çalışarak yıpratmayın. Elinizden geleni içinizden geleni yapın. Gücünüz yettiği kadar. Kimseyi değiştiremezsiniz. Kendi kararlarız olsun düşünceniz olsun. Söyleyin ama kendinizi yıpratmadan. Herkesi olduğu gibi kabul edin. Kafanızı bukonularla meşgul etmeyin. Kendinize değer verin. Evlatlarınıza verimli anne olmaya çalışın. Sizden daha zor durumda olanları düşünüp bulunduğunuz durumu dramatize etmeyin. Herşey dört dörtlük olmuyor. Hayatımızdaki eksikliklerle yaşamaya çalışmalıyız. Para isteniyorsa giderlerimiz çoğaldı diyin.
Para istemiyoruz çok şükür ihtiyacımız yok deyip ama hakkımız var göndermelisin diyorlar :(
İhtiyacın yoksa,bn kredi verip büyükşehirde yaşıyor daha çok giderim varken senin hakkımız var demen haksızlık değil mi :(

Nesi samimi değil.Eşime hep annemin o hallerini anlatırdım da eşim abarttığımı düşünürdü,bu akşam kendi şahit oldu ve biara gözgöze geldik eşimle dudaklarını ısırdı şaşkınlıktan :KK43: bir anne bunları yapamaz şaşkınlığı mı ?
ben de bunun üzüntüsü içindeyim :KK43:

Size değil annenize dedim samimi değil diye. Hani ağlayıp bayılıyormuş ya o halleri samimi değil. benim hiç umrumda olmazdı. Kaç yaşında geleceğim evleneceğim 2 çocuğum olacak hala annem eşime beni kötüleyecek ben haddini bil deyince de ayılıp bayılacak ???? Benim anne diye herkese saygım yok o yüzden daha fazla konuşmayayım.

Size değil annenize dedim samimi değil diye. Hani ağlayıp bayılıyormuş ya o halleri samimi değil. benim hiç umrumda olmazdı. Kaç yaşında geleceğim evleneceğim 2 çocuğum olacak hala annem eşime beni kötüleyecek ben haddini bil deyince de ayılıp bayılacak ???? Benim anne diye herkese saygım yok o yüzden daha fazla konuşmayayım.
Annem de bunu anlayan biri değil.sürekli dediği şunlar “ ben annenim seni 9 ay karnımda taşıdım,ben haklıyım beni hergün ara sor ihtiyaçlarımı gider benim sorunlarım olur sen sorunlarımla ilgilenmek zorundasın,ben seni doğurdum..” diyor
Doğurmak kafiiymiş kimse çocuğuyla ilgilenmek sorunlarıyla uğraşmak zorunda değilmiş

Annem de bunu anlayan biri değil.sürekli dediği şunlar “ ben annenim seni 9 ay karnımda taşıdım,ben haklıyım beni hergün ara sor ihtiyaçlarımı gider benim sorunlarım olur sen sorunlarımla ilgilenmek zorundasın,ben seni doğurdum..” diyor
Doğurmak kafiiymiş kimse çocuğuyla ilgilenmek sorunlarıyla uğraşmak zorunda değilmiş

Iste burada yazdığınız gibi annenizin yüzüne vuracaksınız. Sen böyle anneysen bende böyle evlâdım diyeceksiniz. Yoksa cahilliklerini çekmeye devam edersiniz. Bunun sonu yok. Burada size ne dense ama şöyle ama böyle diye cevap veriyorsunuz zaten. Ne bekliyorsunuz ki tavsiyeleri uygulamayacaksaniz ? Herkes ailenle görüşme demiş zaten. Siz buraya konu açıp yine ailenize kendinizi ezdirirseniz sorun sizdedir ve bu artarak devam eder.

Birde siz şuan öğretmenlik yapıyor musunuz ? Bu ruh halinde kendi çocuklarıma faydam yok derken başkasının çocuklarına nasıl fayda sağlıyorsunuz merak ettim doğrusu ? O profesyonellik varsa eğer harika. Yani evde ölmeyi isteyip okulda tamamen prof davranarak eğitim veriyorsanız mükemmel. Eger yapamıyorsanız cocuklar için üzülürüm. Zaten ülkede ruh hali sağlıklı iyi öğretmen sayısı oldukça düşük. Mesela ben ünide bile ruh hastası eğitimciler gördüm. Gerci karşıma çok iyi diyeceğim bir öğretmen de çıkmadı.

Back
X