Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Göz göre göre kendinizi ateşe atmışsınız. Okurken arkadaşlarınızla gezip eğlenemediniz, babanız para vermiyordu, sevgiden zaten bahsetmiyorum. İçinde bulunduğunuz cehennemden başka birine dalmışsınız balıklama. Keşke okulunuzu bitirip ayaklarınızın üzerinde durmayı öğrenseydiniz.
Bunca olumsuzluğun üstüne bir de çocuk yapmışsınız. Ben iyi bir pencere açamayacağım size zira kendiniz edip kendiniz bulmuşsunuz. Bunca yaşananlardan sonra bile mutlu olabileceğiniz bir yer arıyorsunuz kendinize, hayat sizin mutluluğu başka yerde aramayın, kendinize dönün.
hanımefendı sız genelde boyle yazılar yanı ters dusecek yazılar yazıyosunuz acaba tartısma ortamına gırmek ıcınmı yoksa ınsanlara yardımcı olmak ıcınmı buradasınız anlamadım... ayrıca empatı kurmak cok zordur her ınsan yapamaz bunu bellıkı sız yapmamıssınz yapsaydı nız durumun ne kadar vahım oldugunu anlayabılırdınız... hayat herkese esıt davranmıyo burada ahkam kesmek cok kolay Allah korusun sızın basınıza gelse ne kadar zor bı hayat ya .. belkıde benım basıma gelmez dıyen coktur ben boyle yapmazdım hamıle kalmazdım dıyen coktur .ama .Allah kurban oldugum okadar buyukkı buyuk soyleyenın basına dank ettırır neye ugradıgını sasırtır ınsanı... lutfen acımasız elestırıler yaparken basımıza gelseydı ıhtımalınıde goz onune alın....
niçin hamile kaldınız kendı hayatınız yazık olmus bırının daha mı mahvolsun ıstıyorsunuz ben bu zıhnıyetı anlamıyorum sırf annelık duygusunu tadabılmek ıcın bu bencıllık nıye
evet bazen ters kose laflar tokat gıbı carpar ama bazen hıc olmadık yerde ve zamanda can acıtır yakar o yuzden sız yaptıgınız yorumlarla bırının acısını buyutmeden yada felaket olmadan once bı kendınıze bakın... canım lafı gayet guzel bı kelıme ve bence herkes herkese demelı despot ınsanlar bunu anlayamaz.. ve sızı takıp etmek umrumda bıle degıl sadece her yazıda kendınızı yeterınce sıvrıltıyosunuz gormemek elden degıl... hanımefendı ne halınız varsa gorun eleştırıye acık olamamak bu olsa gerek yazık cok sey kaybetmıssınız...
Sabah sabah güldürdünüz beni :) Özellikle despot ve sivri tanımlamalarınıza bayıldım. Ne halim varsa görmekle meşgulüm ben zaten. Kayıplarımla ilgilenirim bilare
sız galıba kendını cok akıllı sanıyorsunuz can yaktıgınızda da gulebılecekmısınız acaba merak edıyorum yazık sıze cok yazık ..
kimileri şanslı doğar, kimileri şansını kendi yaratır, kimileri de şanssızdır.
hangi druptan olursak olalım, bizim üstümüze düşen bu dünya üzerinde geçirdiğimiz vakiti en doğru ve en verimli olarak tüketmektir.
evet çok zor bir çocukluk, çok zor bir genç kızlık geçirmiş olabilirsin.
denize düşen yılana sarışır misali mutluluğu huzuru bulmak için adına "aşk" dediğin bir adamla evlenmiş, ancak orda da çektiğin eziyetlerin bitmediğini görmüş olabilirsin.
son bir umut diyip hamile kalmış da olabilirsin.
bütün bunlara kimsenin söyleyebileceği bir şey zaten yok.
kimisi senin tercihin kimisi değil ama yaşadıkların zor, bunda hemfikiriz.
ancakkkkk
bu dakikadan sonra
"ah, vah, çok yazık" diyerek buraya sayfalarca yorum yapmanın kime ne faydası var?
eğer bizim "ahlarmız, vahlarımız", süslü*duygulu acıma pohpohlama cümlelerimiz ise seni hayata döndürüp huzurunu getirecek sihirli değnek, inan hepimiz yapabilir bunu.
ama bunların sadece boş laflar olduğunu sen de biliyorsun.
senin bundan sonra ihtiyacın olan tek şey bir an önce toparlanıp önüne bakabilmek.
önceliğin bebeğin.
elbet ki şu "evliliğin" en son ihtiyacı bir bebek ancak artık 9 aylık hamile olduğuna göre yapabilecek bir şey yok.
hiç zannetme ki bebek doğunca evliliğin de düzene girecek.
tam tersine senin sorumluluğun senin yorgunluğun 2'ye 3'e katlanacak.
daha çok tahammül etmek zorunda kalacaksın "evladın" için.
değer mi? elbette ki değer, o minik yavrucak herşeye değer çünkü tek masum o. dünyaya gelmesi de onun tercihi değildi üstelik.
senin bundan sonra yapacağın çok belli.
bebeğin dünyaya geldikten sonra bir süre ele avuca gelene kadar bebeğinle ilgilenecek, hayatını onun üstüne kuracaksın.
sonra cesaretini toplayıp bir işe girmeyi dile getireceksin (mesela bir kreşte temizlikçilik bile olabilir. böylece kendi yavrun da yanında olur)
sonra o adamdan boşanacak, kendi hayatını ve yavrunu kurtaracaksın.
aksi takdirde.
sen bu bebekten sonra bir bebek daha doğurur, o sırada bol bol şiddet görür, aldatılır ve hiç bir şey diyemezsin.
çünkü sen kendini ezil ve değersiz görüyorsun.
sen böyle düşündükçe etrafındakiler ne yapsın
önce silkelen ve kendine gel.
hele ki ölmek istemek?
karnında çocuğun olmasa senin tercihindir , belki saygı duyabilirm ancak şimdi öyle bir lüksün yok.
bencillik yapamazsın. hakkın yok buna
Allah yar ve yardımcın olsun