ölmek istiyorum yalnizim :'(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
TUM CEVAP ATAN HERKESE TESEKKUR EDERIM ... BUGUN COK DAHA MUTLU COK DAHA UMUTLU HISSEDIYORUM <3 sayenizde..

Cok fazla konu açtım rahatsiz edici o yuzden simdi buraya yaziyorum suan cok kotu hissediyorum.. yalniz.. konusabilcegim biri var ama suan onunla konusmak istemiyorum kendimle sıkmak istemiyorum ... konusa bilcegim bri ?

Cok fazla konu açtım rahatsiz edici o yuzden simdi buraya yaziyorum suan cok kotu hissediyorum.. yalniz.. konusabilcegim biri var ama suan onunla konusmak istemiyorum kendimle sıkmak istemiyorum ... konusa bilcegim bri ?

Canım sen yaz buraya derdini paylaşırız biz. Bu arada resimdeki sen misin? Sen isen eğer maaşallah sana

Canım sen yaz buraya derdini paylaşırız biz. Bu arada resimdeki sen misin? Sen isen eğer maaşallah sana
Sabahdan beri iyiydim simdi tarifsiz bi acı ... yapmamam gereken seyler yapiyorum nefesim daraliyo aglama krizleri geciriyorum
Beni m tesekkur ederim . .

Sabahdan beri iyiydim simdi tarifsiz bi acı ... yapmamam gereken seyler yapiyorum nefesim daraliyo aglama krizleri geciriyorum
Beni m tesekkur ederim . .

Çok güzelsin, bahtın da güzel olsun inşallah. Bak canım yaşadığın çok büyük acı. Ne desek boş gelir şuan. Annene en ihtiyacın olduğu dönemde kaybetmişsin. Çok zor. Ama bu günler geçecek, anneni yine özleyeceksin ama daha güçlü hissedeceksin kendini zamanla. Önünde güzel günler var. Bu günleri güzelleştirmek te senin elinde. Sen kendini bırakırsan herşey kötüye gider. Ölüm hayatın bir gerçeği. Sevdiğimiz birini kaybetsek bile yola devam etmek zorundayız. Ölüyle ölünmez diye bir laf vardır. Çok doğru. Hepimiz bu hayatta türlü sınavlardan geçiyoruz. Bu da senin sınavın. Sanırım bir de üvey anne sorunun var. Az daha sabret 2-3 sene. Bu arada çok ders çalış. Güzelce üniversiteni kazan. Mümkünse farklı şehir tercih et. Uzaklaş. Hem oku, hem hayatı tanı. Daha bunun işi var, evliliği var. Daha kendi yuvanı kuracaksın. Kendin anne olacaksın. Anneciğin de senin mutluluğunla huzur bulacaktır diye düşünüyorum. Kendini asla bırakma.

Son düzenleme:

desteginiz icin tesekkur ederim , sabaha cok iyi hissederek uyandim ama simdi yine kotuyum boyle olmasi sinirime dokunuyo
guclu biri degillim hemen her sey de pes ederim yine ayni seyi yapiyorumm o yola devamedemiyorum uni.. istanbulda istiyorum bu sehri cok seviyorum ileride bu sehirden ayrilmam annemi birakmam demek olmaz mi

Olmaz canım. Annen senin kalbinde, sen nereye o da oraya. Ben üvey anneden yana sıkıntılıysan eğer üniversite hayatında uzaklaşmanın sana faydalı olacağını düşünüyorum. Daha sonra tekrar dönersin, kendine iş bulursun İstanbul'da. Kendi ayakların üstünde durduğun sürece üvey annen sana eziyet edemez. Doğruları kendine ilke edindiğin sürece, üniversite hayatı sana çok şey katar. Kendi başının çaresine bakma duygusunu, cebindeki parayı idareli kullanmayı öğrenirsin. Kısacası hayatı öğrenirsin. Çeşit çeşit insanlar tanırsın. Bunların içinden kendi doğrularına uyan kişilerle arkadaşlık edersin. Yemek yapmayı bile öğrenirsin, ben üniversitedeyken öğrenmiştim mesela

sabah sabah gozlerım doldu yahu.tatlım ben sneın actıgın tum konuları merakla okudum tum sıkıntılarını kendımce yorumalr yaptım ama sunu rahatlıkla ıfade edebılırımkı cok aklı basında bı genc kızsın masallah sana

soyle dusun eger annen hayatta lsaydı (mekanı cennet olsun) senın bu denlı uzulmene olmek ıstemene o gzuel yuregı el verırmıydı uzulmezmıydı senden cok.kahrolmazmıydı benım guzel kızım uzuluyor dıye.annenı uzme ve toparlan uzerıne yapısmıs tum sıkıntıları def et allaha sıgın ona dua et ıcın gun gectıkce dahada feraha erecek.kolay deıl 16 yasında annenı kaybetmıssın yasayan daha derın hısseder senn acını ama bende yıllardır annemden ayrıyım azda olsa anlıyorum o ozlemı konu acıyorum sızı sıkıyorum dıye dusunme ac ıstedıgın kadar konu ıcını dok ıcıne atma bırıktırme paylaskı dertler aylastıkc azalır.dertlesmek konusmak ıcını dokmek ıstersen bızler buradayız.yanlız deılsın herseyden once allah var baban var.bızlerde varız sneın konularını cvplarını okurken masallah dıyorum ne guzel yetıstırmıs annesı kucucuk yasına ragmen ne kadar aklı basında olgun bı kız.

Peki... çok tesekkur ederim . <3<3<3

seni öyle iyi anlıyorum ki
annemi ilk kaybettiğim de
ya herkesin annesi ölsün
yada benim annemi geri ver diye ağlardım..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…