Canimin ici SAKIN SAKIN boyle seyler yapma o can sana emanet(( Sen anne olsaydin ve vefat etseydin kizin senin ardindan vucuduna senin yaptiklarini yapsaydi ne dusunurdun?Hepimizin ailesi var ya da yok ...Canim sen hayatin daha cok basindasin benim yasima geldiginde nice zor acilar yasayinca bunun gibi daha neler gelip gececek.Cunku annesini kaybeden ne ilk ve de ne son insan olacaksin.ilerde gecmise bakip keske vucuduma bunlari yapmasaydim diyeceksin cunku olgunlasacaksin.Bunun icin ki bizler bireyiz....Yaptigimiz her hareketten sorumluyuz.Ailemiz,bedenimiz,irkimiz,cinsiyetimiz...Hepsi bize verilmis...Pazara gidip ben su aileyi secmek isterim su cinsiyette su boyda su zekada olmak istiyorum diye secmedigimize gore demek ki bu dunyada degistirebilecegimiz ve degistiremeyecegimiz durumlarla imtihandayiz.Gelen her bebek ve giden her canli bu dunya sahnesinde bir yolcudur.Ama Bir otobuste giden birisi nereye gittigini bilir biz de bu dunya yolculugunda nereye gittigimizin farkinda olmaliyiz.Eger annesizlik babasizlik kotu olsaydi Kainatin sevgilisi Peygamber Efendimiz bu sekilde olmazdi.Demekki Bizi yikmayan dert bizi guclendirir.Yikilmayacagiz.Cunku senin gibi tatli,akilli,iyi kalpli,annesine vefali bir kizin bu dunyada vazifesi var.Bir bitki gibi gelip yok olmak degil.Ayaklarinin uzerinde durup insan yetistirmek.Hepimizin ayni vazifesi var.Mezarimiz tek.Allaha karsi herbirimiz ayri birer kullariz.Yoksa hepimiz yedik ictik ve by by....Degilki bu muazzam sistem sadece karnimizi doyuralim,yatalim,icelim,olelim diye kurulmamis ki....Bu alemin bir Yaraticisi var ve bize verdigi nimetleri var karsiliginda onu tanimamizi bilmemizi anlamamizi istiyor. belki perde kalksa ve annen yasasaydi bilemeyiz daha cok acilar cekecekti ve su an gunahsiz gitti insallah o zaman gunahi olacakti...Benim dedemin 3 oglu var 2si hayatta ama birisi genc yasinda vefat etmis.Dedem cok aci cekmis ama insallah genc yasinda trafik kazasi oldugu icin gunahsiz gitmistir.Fakat 2 dayim alkolik sacma sapan bir yasantilari var.Yasamlari inkar ve alkolle dolu...Alkolden ufacik bir rahatsizlik duymuyorlar.Simdi genc yasinda eceliyle vefat eden dayim yasasaydi bu iki dayim gibi olsaydi mi yoksa ?
Karar verirsen yapmazsın...kendin için ...kararlı olmayı seç...çok geç oldu...şimdi kapatıyorum biraz uyuyalım.sabah açıp okuycam yine seni...özelden de yaz istersen...takip edicem buradan ...
sende uyu haydi dinlen biraz.duanı et koy güzel başını yastıga...her derde çözüm var.hayat zor başlasa da nice güzelliklerle dolu inan ...
özelden sordugum soruya cevap alamadım ablacım...ona cevap ver..bakayım senin için elimden ne gelir.Allah a emanet ol...
canım benim,
ALLAH ım anacığına rahmet eylesin, kabri nur dolsun inşallah...bende babamı kaybettim temmuz 30 da 3 sene olacak daha dün gibi hala inanamıyorum ama ilk zamanlardaki gibi değilim tabii insan herşeye alışıyor malesef her şey insanlar için canımmmm bugünlerde geçecek daha çok küçüksün önünde kocaman bir hayat var ALLAH sana güzel bir hayat nasip etsin inşallah hep iyi insanlar çıksın karşına bol bol dua et elimizden başka birşey gelmez gidenin ardından toparla kendini kardeşin yokmu?diğer sayfaları tam okuyamadım
Amin tesekkur ederim .. yok tek cocugum
Cok tesekkur ederim ... maalesef uyku sorunum var uyuyamiyorum ..anladım canım benim biz her zaman burdayız nezaman konuşmak istersen...yat artık geç oldu güzeller güzeli düşünme artık hiç bir şey annende böyle üzülmeni istemezdi... bende bir anneyim... izmirde olsaydın tanışmak isterdim seninle hadi yat şimdi dinlen canım beniim
ablacım sen üvey annesiyle arası kötü olan konun vardı dimi, senle yaşıt kız kardeşim var senin ruh halini anlıyorum anneni kaybetmen gerçekten çok acı babanın sana çok destek olması kırmaması lazım, babana yakın olmaya çalış annenin yerini tutmaz ama öz baban sonuçta ona sarıl babacım de, ağlıcaksan onun yanında ağla seni bu acılarla bir başına bırakmamalı, üvey annen öz anne gibi hiç bişeyini çekmez tabi, geçecek bunlar inan sakın bir daha kendine zarar verme, keşke yanı şehirde olsaydık sana destek olmayı çok isterdim
Cok tesekkur ederim ... maalesef uyku sorunum var uyuyamiyorum ..
Ayetel-kürsi oku 3 defa ezberinde yoksa bilgisayardan oku 3 defada fatiha oku annen için uzan yatağına canım benim bende okuycam annene dua RABBİM kabul etsin sanada okuycam
arkadaşların vardır mutlaka iyi arkadaşlarınla dertleş onlarla zaman geçir ama sakın bu psikolojiyle yanlış arkadaşlıklar yanlış şeyler yapma sen çok güzel akıllı bir kızsın hayatta hepimiz bir gün yalnız kalıcaz maalesef, sen daha erken yaşadın bunu güçlü olmalısın genç kız olmuşsun hayatının en güzel dönemlerin, bu acı senin hayattaki sınavın olacak hadi kendini erken uyumaya alıştır geceleri insan daha çok acı çeker üzülür, güzel bi uyku çek, burayı keşfetmen iyi olmuş gel yaz içini dök sende kardeşimiz oldun ihtiyacın olursada söyle mutlaka
Kendine zarar vererek sıkıntıların sona ermez.Yapabileceğin en güzel şey biliyorsan KURAN'I KERİM bilmiyorsan bildiğin bütün dualar..Anneciğinin şuan ihtiyacı olan tek şey bu..Mekanı cennet olsun..
Vatanına milletine hayırlı bir insan ol canım.Sonra da sen gibi bir anneye sahip olduğu için gurur duyan evlatlar yetiştir..Yaşın daha erken eğitimini tamamla ve ayaklarının üstünde dur..Annelerin evladından istediği en kıymetli şeylerden biri vicdanlı,ahlaklı,eğitimli bireyler olabilmesi..Eminim O'da öyle isterdi..
İnancını yitirme ve asla kendini yalnız hissetme..Hissettiğinde gökyüzüne bak göremediğin yanında bunu hiç unutma..
canim benim öncelikle basin sagolsun.hic kolay degil daha cok gencsin.kendini mesgul edecek birseyler yap,bol bol kitap oku,imkanin varsa kurslara git,el isi yap.tabi ki akil veren cok olur,bize söylmesi sana yapmasi zor ama,baska caren varmi ki canimm.Rabbim sana sabrini verecek biraz zaman bol bol dua et,Rabbime sigin.
canim benim öncelikle basin sagolsun.hic kolay degil daha cok gencsin.kendini mesgul edecek birseyler yap,bol bol kitap oku,imkanin varsa kurslara git,el isi yap.tabi ki akil veren cok olur,bize söylmesi sana yapmasi zor ama,baska caren varmi ki canimm.Rabbim sana sabrini verecek biraz zaman bol bol dua et,Rabbime sigin.
Nefes aldığın sürece umudunu hiç kaybetme.Güzel şeyler düşün ve eyleme dönüştür.Unutma gençlik insanın elindeki en büyük fırsat gelecek için kendini tamamlayabilmek adına.Hiçbir şey için geç değil canım..Güzelliğine layık olacak güzellikler yaşaman dileğiyle..
Cok tesekkur ederim ama babam biraz kisitlar beni .. bana guvenmiyo o yuzden artik pek salmiyo disari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?