ölmek istiyorum yalnizim :'(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Gercekten isteyerek yapmiyorum ki ... hagirlisi buymus diye belki bu ölumu kabullenmem gerek ama ben yediremiyorum...

Ben uyuyamiyorum ki .. <3 tatli ruyalar tesekkur ederim maalesef bende 5 dk arayla yazmak zorundayim

canım benim,
ALLAH ım anacığına rahmet eylesin, kabri nur dolsun inşallah...bende babamı kaybettim temmuz 30 da 3 sene olacak daha dün gibi hala inanamıyorum ama ilk zamanlardaki gibi değilim tabii insan herşeye alışıyor malesef her şey insanlar için canımmmm bugünlerde geçecek daha çok küçüksün önünde kocaman bir hayat var ALLAH sana güzel bir hayat nasip etsin inşallah hep iyi insanlar çıksın karşına bol bol dua et elimizden başka birşey gelmez gidenin ardından toparla kendini kardeşin yokmu?diğer sayfaları tam okuyamadım

Amin tesekkur ederim .. yok tek cocugum

Amin tesekkur ederim .. yok tek cocugum

anladım canım benim biz her zaman burdayız nezaman konuşmak istersen...yat artık geç oldu güzeller güzeli düşünme artık hiç bir şey annende böyle üzülmeni istemezdi... bende bir anneyim... izmirde olsaydın tanışmak isterdim seninle hadi yat şimdi dinlen canım beniim

ablacım sen üvey annesiyle arası kötü olan konun vardı dimi, senle yaşıt kız kardeşim var senin ruh halini anlıyorum anneni kaybetmen gerçekten çok acı babanın sana çok destek olması kırmaması lazım, babana yakın olmaya çalış annenin yerini tutmaz ama öz baban sonuçta ona sarıl babacım de, ağlıcaksan onun yanında ağla seni bu acılarla bir başına bırakmamalı, üvey annen öz anne gibi hiç bişeyini çekmez tabi, geçecek bunlar inan sakın bir daha kendine zarar verme, keşke yanı şehirde olsaydık sana destek olmayı çok isterdim

Cok tesekkur ederim ... maalesef uyku sorunum var uyuyamiyorum ..

Babam benden cok uveyi onemsiyo yani onun lafina inandigindan sanki artik aramizda bi duvar var bana hic yakin degil .. cok tesekkur ederim

Cok tesekkur ederim ... maalesef uyku sorunum var uyuyamiyorum ..

Ayetel-kürsi oku 3 defa ezberinde yoksa bilgisayardan oku 3 defada fatiha oku annen için uzan yatağına canım benim bende okuycam annene dua RABBİM kabul etsin sanada okuycam

arkadaşların vardır mutlaka iyi arkadaşlarınla dertleş onlarla zaman geçir ama sakın bu psikolojiyle yanlış arkadaşlıklar yanlış şeyler yapma sen çok güzel akıllı bir kızsın hayatta hepimiz bir gün yalnız kalıcaz maalesef, sen daha erken yaşadın bunu güçlü olmalısın genç kız olmuşsun hayatının en güzel dönemlerin, bu acı senin hayattaki sınavın olacak hadi kendini erken uyumaya alıştır geceleri insan daha çok acı çeker üzülür, güzel bi uyku çek, burayı keşfetmen iyi olmuş gel yaz içini dök sende kardeşimiz oldun ihtiyacın olursada söyle mutlaka

Kendime jilet atmam yzuunden cevrem de arkadasim kalmadi .. erkek arkadasim var sevgili olrak her sekilde sigindigim ama ona da herseyi mi paylasamiyorum
Bazi arkadaslarimda onunla iliskimi bitirmedigim icin sirt dondu ... tesekkur ederim

Son düzenleme:
Kendine zarar vererek sıkıntıların sona ermez.Yapabileceğin en güzel şey biliyorsan KURAN'I KERİM bilmiyorsan bildiğin bütün dualar..Anneciğinin şuan ihtiyacı olan tek şey bu..Mekanı cennet olsun..
Vatanına milletine hayırlı bir insan ol canım.Sonra da sen gibi bir anneye sahip olduğu için gurur duyan evlatlar yetiştir..Yaşın daha erken eğitimini tamamla ve ayaklarının üstünde dur..Annelerin evladından istediği en kıymetli şeylerden biri vicdanlı,ahlaklı,eğitimli bireyler olabilmesi..Eminim O'da öyle isterdi..
İnancını yitirme ve asla kendini yalnız hissetme..Hissettiğinde gökyüzüne bak göremediğin yanında bunu hiç unutma..

Bilmiyorum ..amin .. o kadar zaman yasaya bilirsem ins. Olurum .. tesekkur ederim

canim benim öncelikle basin sagolsun.hic kolay degil daha cok gencsin.kendini mesgul edecek birseyler yap,bol bol kitap oku,imkanin varsa kurslara git,el isi yap.tabi ki akil veren cok olur,bize söylmesi sana yapmasi zor ama,baska caren varmi ki canimm.Rabbim sana sabrini verecek biraz zaman bol bol dua et,Rabbime sigin.

Nefes aldığın sürece umudunu hiç kaybetme.Güzel şeyler düşün ve eyleme dönüştür.Unutma gençlik insanın elindeki en büyük fırsat gelecek için kendini tamamlayabilmek adına.Hiçbir şey için geç değil canım..Güzelliğine layık olacak güzellikler yaşaman dileğiyle..

Elimizden başka bir şey gelebilse keşke..

Cok tesekkur ederim ama babam biraz kisitlar beni .. bana guvenmiyo o yuzden artik pek salmiyo disari

Tesekkur ederim ...

Cok tesekkur ederim ama babam biraz kisitlar beni .. bana guvenmiyo o yuzden artik pek salmiyo disari

Babanın güvenini kazanmaya çalış canım neticede baban çok zor olmaz diye tahmin ediyorum..Erken yaşta olgunlaşmak..16 yaşın vermiş olduğu herşeyi yaşamak istemen normal..Gönlünce yaşa,doğru'larınla yaşa..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…