canim yasini bilmiyorum ama insanin annesinin yada babasinin olmesi yasi kac olursa olsun zor bende babami kaybettim ablami kaybettim ilk baslarda zaman duruyor ama zaman iste biseylere yara olabiliyo ama olmek istemek sakin boyle seyler dusunme bu hayat bi sinav ve buyuk agir binsinav veriyosun sende Alaha sigin annen icin bol bol dua et sakin isyan etme dua en buyuk yardimcin inan babam oleli nerdeyse 10 yil gecti babalar gunu bayram hala aglarim ama dua ederim nolur o kotu dusuncelerden arin annenin cennet bahcesinde oldugunu dusun Allah yardimcin olsun
Allah sana yardıö etsin gece gece bak ağlıyorum
Sizinde basiniz sagolsun... daha zor olsa gerek ... pekiAllah rahmet eylesin.
Ama ne kadar üzülseniz de ağlasanız da çaresi yok.Ve bir süre sonra alışacaksınız....Ne çok,güzel anınız vardır.Onları düşündükçe annenize sarılmış olursunuz...
Benim annem de ben 7 yaşındayken öldü .Çok anım yok.Hatta hiçbir şey hatırlamıyorum sanırım.Ama alıştım.Yapacak bir şey yok.
Dualarınızı eksik etmeyin ondan.Bir de hayırlı,annenize yakışır bir evlat olup ,bu doğrultuda yaşamınızı sürdürürseniz anneniz huzur içinde olacaktır...
Canım ALLAH rahmet eylesin mekanı cennet olsun.acını içime kadar hissettim çok zor ama düşünerek kendini daha fazla yıpratma.eninde sonunda hepimizin gideceği yer orası.
Ben yazınca rahaylıyorum sanırım bu yüzden yazıyorum .
Annemi çok özlüyorum kokusunu , gülüşünü, yemeklerini , herşeyini 6 ay geçti ama acım hiç bir şekilde dinmiyor kafamı dağıtmaya çalışiyorum yaptigim seylerde bile annemle ilgili şeyler geliyor aklıma tam ona ihtiyacim olduğu yaşlarda bıraktı beni . Ben daha ona muhtaçtım . Sokakda annesiyle gülüşenleri öldüresim geliyor veya annesine bağıranları... kiymet bilmiyorlar. Ben anneme hic bir zaman bağirmadim aramizda ki bağ çok farkliydi hem anne hem baba hemde kardeş oldu bana . Hep kardesim olsun isterdim ama annemle babam ayriydi bu yuzden bana kardeslik bile yaptı oyunlarıma katıldı şirinlikler yaptı... onsuzluğa dayananun yanina gitmek , ölmek istiyorum :'( .. Annemi çok özledim ...
canim önce basin sag olsun ALLAH sabir versin kolay degil cok zor dönem geciriyorsun teyzen bir yakinin yokmu arkadasin sana yardimci olacak biri kazada tüm ailesini kaybedenleri düsün daha beterini herseyden önemlisi bir doktara git muhakkak bir yardim al canim cok üzüldüm lütfen kötü seyler düsünme kizim annen hep yanindadir insan unutulursa o Zaman ölür iyi bir doktara git canim o sana yol gösterecektir yoksa ruh halini toplaman zorlasir cok gencsin ALLAH YARDIMCIN OLSUN
Canım benim Rabbin olduktan sonra sen kendini hiç yalnız hissetme Allah anneciğini yanına aldı bunu bi kavuşma olarak düşün hepimiz bir gün kavuşucaz hepimizin gidiceği yer orası.İleride seninde çocukların olucak onlara anneciğini anlatıcaksın onun gibi bir anne olmaya çalışıcaksın ona layık bi evlat olarak sen zaten onu yaşatıcaksın yaşın çok küçük ama yaşıtlarına göre daha olgun olucaksın her zaman tabiki üzülüceksin böyle bişeye alışılmaz ama zaman herşeyin ilacı bol bol dua et Allaha sığın canım başın sağolsun
Istemeden dusunuyorum aklimdab cikaramiyorun ki ... maalesef oyle ama ben erken olmasini istiyorum o kadar cok ozledim ki
Isyan oluyor farkindayim Ama krndimi tutamiyorum kanser...Ama canım böyle düşünürsen ALLAHA isyan etmiş olursun.acın çok büyük anlıyorum dayanmak çok zor.annen neden vefat etti canım?
Teyzem var ama cok gorusemiyoruz arkadasim yok .. o kadsr cok konusmaya ihtiyacim var ki ...
Doktor konusuna babama actigimda terslemesinden kokuyorum tesekkur ederim
canım benim başın sağolsun allah yar ve yardımcın olsun. ama isyan etme verende allah alanda allah. verince neden verdin dem,yoruzda alınca neden aldın diyoruz. aslında başımıza gelen herşey bir imtihan bilmiyorum. sabret ve kazan canım benim.çok zordur eminim ama sabretmeye çalış annen aklına her geldiğinde allahıda aklına getir ve onu senden alanın allah olduğunu düşün. ozaman isyana girmezsin... rabbim acını hafifleetecek şeyler yaşatsın sana inşallah
Neden bu kadar erken aldı... tesekkur ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?