Ölmek istiyorum yeter artık

bende bişiy yaşadın sandım. Daha 21 yaşında bu ne karamsarlık. İçinde bulunduğun psikolojiden kendi kendine çıkacaksın. Güçlü olup adım atacaksın. Çalışıyormusun bilmiyorum ama çalışmıyorsan bir iş bul. Yada kurslara katıl Sosyal olmaya çalış. Bu 5 yıllık takıntında sosyal olmadığın için var. Yeni çevre yeni insanlar edinmeye çalış.

çok küçük şeylere takılıyorsunuz bence önce bundan kurtulun..
ben kendime güvenirim(güzellik dış görünüş değil).
kendime güvendiğim halde bende şarkı söylemem yani herkesin olduğu yerde..
kendime güvendiğim halde bir ortama girince hemen arkadaş edinemem.. bu seçici olduğumdan dolayı..
iş hayatına atılmak güzel birşey bence.. yaşayarak görerek öğreniyorsun herşeyi..

21 yılın 6 yılı bebeklik 9 yılı çocukluk geri kalanı da ergenlik zaten.Daha ne yaşadın ki?
Utangaçlık bir suç değil,karakterdir ve kötü bir durum da dağildir.Herkes şarkı söyleyemez,herkes hemen girişken olamaz.Nihayetinde sen erkek arkadaş edinmişsin.Onu sonrasında bulup face den eklediğine göre öyle çokta utangaç değilsin.Olmamış yürümemiş.Bu mu senin için kayıp.Herkesin babası elinden tutup gezdirmiyor.Bu da bir kayp değil.Hayatta kazandıklarına bak.Sağlığın yerinde,ailen var,seni seven 2 tane abin var.iyiliğini isteyen,yanlış gördüğü taraflarını eleştiren ilgilenen bir annen var.Elin ayağın düzgün.Önce istikbalin için çaba sarfet.Geleceğin için.okul/iş gibi.
Eziğim diye diye ezikleneceğine,aldığın nefese şükretmek yerine ölüm diyeceğine kendini geliştirecek şeylerl uğraş.Bir de genç bir kız olarak,başka bir kızdan bahsederken "manita" yakıştırmasını yapma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…