Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Suan senin durumunda olan birine ne denir bilemiyorum ama bak şöyle soyleyeyim az cok inancli biri okdugun yazdiklqrindan anlasiliyorGerçekten Sürekli, durmadan aklımdan ölmek istediğim geçiyor. Keske tek bir derdim olsa ama yok. Üst üste o kadar çok kırıldım ki. Artık bilerek karıncaya basan adama bile darginim. Kötü olan herkese kızgınım.
Durup durup aklıma çocukluğum geliyor.
Dünya çok kötü vallahi dayanamiyorum.
Sabır sabır sabır sanki 120 yıl daha sabretsem hiçbir şey duzelmeyecek gibi.
Hem benim dualarim bile kabul olmuyor artık.
Fakat ölüm her şeyi unutturacak gibi.
Bir torba daha antideprsesan alınca bir müddet duracak her şey sonra yeniden.başlayacak.
Fakat bir daha göremezsem ve hissedemezsem bunca keder şu buharı gibi kaybolacak bir zaman sonra.
Böyle inadına hayata yapısıp 1 gün daha 1 güzel ani daha istemek zor geliyor. Çok zor geliyor. Kendime gücüm yetmiyor. Durup durup çok nadir mutlulukların peşinde koşmak sonra yine baska sıkıntılara sarılip ağlamak istemiyorum.
Ölmek istiyorum. Toprağa sarılmak. Güzel misin, çirkin mi? Önemi yok. Yarın hangi kötü şey olacak. Önemi yok. Bütün bedenim, bütün acılarım, bütün dargınlıklarım yavaş yavaş kaybolacak. Hep aklımdan bunlar geçiyor. İnsan her şey kötüyken neye turunup hayatta kalmaya devam ediyor? Ne yapıyorsunuz siz sahi? Dünya yaşamaya değer mi gerçekten?
Istesen de istemesen de öleceksin zaten. Ahiret hayatina iman ediyorsan ölümle huzur bulamayacagini bilirsin. Bu dunya gecici. Dertleri de. Hic gecmezse ölünce biter fani dertler ama ölümden sonrasi... Ahirette ölüm yok. Kaçacak yer de...Gerçekten Sürekli, durmadan aklımdan ölmek istediğim geçiyor. Keske tek bir derdim olsa ama yok. Üst üste o kadar çok kırıldım ki. Artık bilerek karıncaya basan adama bile darginim. Kötü olan herkese kızgınım.
Durup durup aklıma çocukluğum geliyor.
Dünya çok kötü vallahi dayanamiyorum.
Sabır sabır sabır sanki 120 yıl daha sabretsem hiçbir şey duzelmeyecek gibi.
Hem benim dualarim bile kabul olmuyor artık.
Fakat ölüm her şeyi unutturacak gibi.
Bir torba daha antideprsesan alınca bir müddet duracak her şey sonra yeniden.başlayacak.
Fakat bir daha göremezsem ve hissedemezsem bunca keder şu buharı gibi kaybolacak bir zaman sonra.
Böyle inadına hayata yapısıp 1 gün daha 1 güzel ani daha istemek zor geliyor. Çok zor geliyor. Kendime gücüm yetmiyor. Durup durup çok nadir mutlulukların peşinde koşmak sonra yine baska sıkıntılara sarılip ağlamak istemiyorum.
Ölmek istiyorum. Toprağa sarılmak. Güzel misin, çirkin mi? Önemi yok. Yarın hangi kötü şey olacak. Önemi yok. Bütün bedenim, bütün acılarım, bütün dargınlıklarım yavaş yavaş kaybolacak. Hep aklımdan bunlar geçiyor. İnsan her şey kötüyken neye turunup hayatta kalmaya devam ediyor? Ne yapıyorsunuz siz sahi? Dünya yaşamaya değer mi gerçekten?
Ne guzel yazmissiniz. Insan baskasinin derdini gorene kadar kendini en dertlisi zanneder. Her hastaneye gittigimizde halimize sukretmiyor muyuz daha hastalarini gorup. Bir soz vardi tam hatirlayamadim. Ayakkabim yok diye uzulurken ayaklari olmayan birine rastladim mi oyle biseydi. Derbeder olmak degil cozum. Her halimize sukretmek. Allah bu gunlerimizi aratacak. Bugunku dertlerimizi unutturacak dert vermesin.Onkoloji hastanesine git. Ufacık çocukların küçücük bedenleriyle kanserle mücadelesini gör sıkıntıyı derdi hastalıkların zorluğu anla.
Mahallenin en fakir yerine git tek lokmaya altın değeri biçen insanları gör,iki çocuğun tek ayakkabısı olduğu için beraber dışarı çıkamayanları hayat zorluğunu anla
En yakında ki yetimhaneye git, yaşıtları evlerinde nazlatılırken bir anne babanın ihanetine mağruz kalmış. Terkedilmeyi iliklerine kadar hissetmiş olan yarıların zorluklarını gör
Yaşlı bakım evine git. Yıllarca emek emek büyüttüğü çocuklarına şimdi yük olduğu için bi kuruma atılmış ziyareti bırak arayıp sorulmayan yaşlıların kapıya her bakışının zorluğunu gör gözlerinin içinden.
Bu kadar insan bunlara rağmen neden yine de yaşamaya seçiyor. Çünkü yaşamak bi umuttur. İyi şeylerin olacağını umut etmektir. Sevmektir insanı ,hayvanları,tüm yaratılmışları. İnsanlardan bişey beklemeden olanla mutlu olarack.
Dünyada yapılması gereken bu kadar çok iyilik varken,insanlara katmak ve yaşatmak gereken bu kadar çok duygu varken ölmek kolayı. Basit olmak.