Ölmek istiyorum

Bu bir yardım çığlığı olmalı.

Niyetim kesinlikle seni uçurumun kenarına itmek değil ama içinde geleceğe dair bir ümit olmasa buraya bunları yazmazdın. Tek temennim o ümide ve evlatlarına sımsıkı sarılman.

Bu geceyi burada bizimle konuşarak veya 183'ü arayarak atlatabilirsin. Yarın yeni bir gün doğacak. Allah yardımcın olsun.

Bak güzelim yillardir hayatimda anksiyete var. Ergenlik dönemimde de 1.5 senelik depresyon.

Anksiyete depresyonu tetiklemis olabilir veya atak doneminde olabilirsin.

Arka arkaya iki cocugun olmus agir gelmis olabilir ama inan gececek onlar buyuyeyecek kendine ayiracak vaktin olacak.

Esini bosver hicbir eş yeterince iyi degildir. Fakat bu surec icinde lutfen kendini oyalayacak bir şeyler bul. Anksiyete basetmesi zor gorunur ama inan bir kere ogrendiginde artik o kadar zor olmayacak.

Ozellikle dertlesecek birilerini bul. Komsu olur arkadas olur kardes olur. Bunun disinda örgü ormeye başlayabilirsin dizi izleyebilirsin bilgisayar oyunu oynayabilirsin hatta chat sitelerine filan girebilirsin evden disari cikma ortamın yoksa.

Ama kesinlikle önce sen kendin icin bir seyler yapmak iste...
Bu hayatta önce sen degerlisin mutlu evlatlar icin mutlu anne lazim. Mutlu anne mutlu aile demektir..

Çocuklarının yaşları çok küçük, araları da çok az. İşlere yetişmemen normal. Bırak hiç bir şey yapma, sadece çocuklarla ilgilen. Eşin hakaret ettiğinde de yetiştiremiyorum, adam ol para kazan bana yardımcı tut madem de. Ve yapmamaya devam et.

Tüm işleri yapıyorum cocuklarimi 8 de uyutup herşeyimi yapıyorum hiç bir şeyi aksatmiyorum eşimden nefret ediyorum en ufak şeyde benim evim benim arabam benim param diyor hiç birseye yetkim yok sindirdi beni ayrılmak istiyorum gitmek onunla aynı havayı bile solumak istemiyorum ailem çok sorunlu nereye gideceğimi ne yapacagimi iki çocuğuma nasıl bir gelecek kuracagimi bilemiyorum cikmazdayim zaten önceden böyle bir rahatsizligim yoktu eşim gittikçe değişmeye başladı o yüzden iyileşmek için doktora gidiyorum ama buna bile destek olmuyor bencil hep ben diyor

Buraya neden yazıyorum çünkü hayatımda ailem eşim arkadaş guvenebilecegim beni anlayabilecek derdime ortak olabilecek hiç kimse yok varlar ama yoklar herşeye yeniden başlamak istedim ama cesaretim yok ozguvenim sıfır anksiyete bozukluğum var tedavi görüyorum ama kimse destek olmuyor iyileşmek istiyorum çevrem bunu batırıyor çıkış yolu bulamıyorum iki bebeğim var biri 2 diğeri 1 yaşında bugün bu akşam herşeyi bitirmek istiyorum
Sen benden daha cesaretliymişsin ..
Tam olarak benim konum ama ben sadece
Gecmişim geleceğim ayni kabus dedim fakat yaşadiğim hisettiğim tam seninki gibi .
Benimde ne ailem ne kardeşlerim ne kocam beni anliyor ve hic önemsemiyorlar bile.
Yeterki ben işliyem yeterki ben vazifelerimi yapayim.
Amma bak sakkin amma sakin öyle birşey yapma.çocuklaron üvey eli altinda ezik ve sopayla büyümesini istemzsin değilmi ?
Büyüdüler bunlarin annesi intihar etmiş diye laf gelmesini istemezsin ?
Anksiyete bozukluğu sende ne yapiyor?
Nasil seni etkiliyor?
Hangi ilaclari aliyorsun ?
Nasil bir terapi görüyorsun?
Bende bir yil terapi gördüm ama biraz param olsa yaşam coachu tutaçağim .

Bak güzelim yillardir hayatimda anksiyete var. Ergenlik dönemimde de 1.5 senelik depresyon.

Anksiyete depresyonu tetiklemis olabilir veya atak doneminde olabilirsin.

Arka arkaya iki cocugun olmus agir gelmis olabilir ama inan gececek onlar buyuyeyecek kendine ayiracak vaktin olacak.

Esini bosver hicbir eş yeterince iyi degildir. Fakat bu surec icinde lutfen kendini oyalayacak bir şeyler bul. Anksiyete basetmesi zor gorunur ama inan bir kere ogrendiginde artik o kadar zor olmayacak.

Ozellikle dertlesecek birilerini bul. Komsu olur arkadas olur kardes olur. Bunun disinda örgü ormeye başlayabilirsin dizi izleyebilirsin bilgisayar oyunu oynayabilirsin hatta chat sitelerine filan girebilirsin evden disari cikma ortamın yoksa.

Ama kesinlikle önce sen kendin icin bir seyler yapmak iste...
Bu hayatta önce sen degerlisin mutlu evlatlar icin mutlu anne lazim. Mutlu anne mutlu aile demektir..

İnan eşim işteyken çok mutluyuz çocuklarımla gülüp oynuyorum dışarıya çıkıyorum hiç ağır gelmiyor bana onların bakımı ama eşim eve gelince herşey değişiyor stresli sinirli bir ortam oluşuyor

Olmasin...hic kimsen destek olmasin ne olcakki...? Sandiginin aksine kimseye ihtiyacin yok! Sen varsin kendine Insan kendine yeter...nedir bu baskalardan medet umma durumu...kendine gel
Başkalarından medet ummuyorum şuan eşimden ayrilsam nereye gidicem ne yapicam cocuklarima nasıl bakicam çok küçükler çalışırım sorun yok ama onları kime birakicam

Tüm işleri yapıyorum cocuklarimi 8 de uyutup herşeyimi yapıyorum hiç bir şeyi aksatmiyorum eşimden nefret ediyorum en ufak şeyde benim evim benim arabam benim param diyor hiç birseye yetkim yok sindirdi beni ayrılmak istiyorum gitmek onunla aynı havayı bile solumak istemiyorum ailem çok sorunlu nereye gideceğimi ne yapacagimi iki çocuğuma nasıl bir gelecek kuracagimi bilemiyorum cikmazdayim zaten önceden böyle bir rahatsizligim yoktu eşim gittikçe değişmeye başladı o yüzden iyileşmek için doktora gidiyorum ama buna bile destek olmuyor bencil hep ben diyor

ee ölüp çocuklarını bu adamla yalnız mı bırakacaksın?

Ölüm çare olsaydı
Rezidans Avm yerine
Bolca mezarlık yaparlardı
İntihar aciz insanların işi

Herkesin kötü iyi dönemleri olur
Hayatla imtihanı
Allah sabredenlerle beraberdir

Mutlu insan yoktur
Mutlu anlar vardır

Lütfen kendinize gelin
Bir doktora görünün bol bol dua edin
İşlerin canı cehenneme
Kendinizle ve ilgiye sevgiye muhtaç çocuklarınızla ilgilenen

Çok üzülüyorum ben bu forumda
Gerçekten benim de psikolojim bozulacak
Üzülüyorum kadınlarımıza

Allah darda olanların ve sizin yardımcısı olsun inşallah

Herşeye rağmen yaşamak ve hayat çok güzel

Bunun farkına varmanız dileğiyle

Sadece mutlu huzurlu olmak insan yerine konulmak makine gibiyim temizlik yemek başka bir boka yaramiyorum en ufak şeyde eşim hakaretler ediyor kaldiramiyorum

Aşk olsun ya bu mu derdin ? Kadınların yüzde doksaninin derdi bazen kendini robot gibi hissetmesi :)
En iyi yolu bosvermek . Ya da bosvermeyip temizliğe devam etmek :)

Ölümü düşüneceğine o hakaret eden kocanı şutla hayatından.
Imkanin yoksa hayatından def edeceğin zamana kadar birikim yap maddi manevi.

Iki meleğimi büyüt. Onlar biraz büyüsün , " Allah' ım , ne olur yavrularimin muruvetlerini göreyim, buruş buruş olana kadar yaşat beni " diyeceksin. :)

Hadi git kokla yavrularını.

iyi de herkes sizinle aynı bir siz misiniz? ve en azından tedavi imkanınız var. eşiniz dövüyor mu,sövüyor mu,eve mi gelmiyor,çocuklara eziyet mi ediyor niye bunların sorumlusu o? adam size zarar
veriyorsa onu uzaklaştırın,kim sizi üzüyorsa çıkarın hayatınızdan. ama siz çocuklarınızın hayatından çıkmayın daha minicik bebek onlar.
Tüm sorumlusu o o yokken evimizde hiç sorun yok mal gibi oturup TV izleyen 4 lere kadar oturan bir adam 3 yıldır durumumuz iyi olmasına rağmen ne bana ne çocuklarıma yiyecek içecek dışında birşey almıyor ben bir kadınım onlarda çocuklarım ama çocuğuma kıyafetleri küçüldü bir pijama alalım dediğimde bile bana biz hep bunlara birşey mi alicaz diyor psikolojik şiddet de buluyor bana

Olan sana olacak kimseye değil üstelik iki çocuk yaptıgına göre güçlü bir kadınsın çünkü onlar sensiz yapamazzz.
Yaşadım en dibini gördüm YAB ve OKB ile boğuştum kendimi kaybettim üstelik deli diye aşağılandım.
Bu hastalık aslında kötü değil ,bizim bakımımıza göre öyle ama senin kalbindeki sevginden kaynaklanıyor.
Benim de 2 yavrum var tükendiğim anlar oldu ama asla vazgeçmedim.
Agladım gizlice sabahlara kadar sesssizce ertesi gün kalktım duş aldım saçımı toplayıp makyajımı yaptım aldım çocuklarımı gezdirmeye götürdüm sırf onlara yansımasın diye.

İnan eşim işteyken çok mutluyuz çocuklarımla gülüp oynuyorum dışarıya çıkıyorum hiç ağır gelmiyor bana onların bakımı ama eşim eve gelince herşey değişiyor stresli sinirli bir ortam oluşuyor

En azindan sorunun kaynagini biliyorsun eşin. Bunca zaman gecmis. Su an duzeninin bozulmasi seni daha iyi etmez maalesef hele maddi hürriyetin yoksa. Ailenin yanina iki cocukla gitmek çok çok anlayisli degillerse seni ruhen daha cok yipratir.

Az bir süre degil ama 2 sene daha mühlet ver kendine hem belki eşine de agir gelmistir arka arkaya iki cocuk. Hem de bu sure icinde ne yapacagini ne istedigini planlarsin cocuklarin biraz büyür.

Eşin seni dövüyor veya aldatiyor mu?

Tüm sorumlusu o o yokken evimizde hiç sorun yok mal gibi oturup TV izleyen 4 lere kadar oturan bir adam 3 yıldır durumumuz iyi olmasına rağmen ne bana ne çocuklarıma yiyecek içecek dışında birşey almıyor ben bir kadınım onlarda çocuklarım ama çocuğuma kıyafetleri küçüldü bir pijama alalım dediğimde bile bana biz hep bunlara birşey mi alicaz diyor psikolojik şiddet de buluyor bana

Piskolojik şiddet de maalesef cok kotu. Ve biz anksiyetesi olanlar maalesef daha hassas oluyoruz boyke konularda onlsr senin evlatlarin kiyamiyorsun biliyorum.

Bir de bebekle vaktin oluyor mu bilmiyorum ama sık sık duş al kötü enerjinin akmasina faydasi olacaktir.

Ailen ne diyor esinin bu tutumu hakkinda ya da esinin ailesi?

Ne diyeyim umarım tez zamanda tahtalı köye doğru göçer sen ve çocukların da o varyemezin paralarını çıtır çıtır yersiniz.

Buraya neden yazıyorum çünkü hayatımda ailem eşim arkadaş guvenebilecegim beni anlayabilecek derdime ortak olabilecek hiç kimse yok varlar ama yoklar herşeye yeniden başlamak istedim ama cesaretim yok ozguvenim sıfır anksiyete bozukluğum var tedavi görüyorum ama kimse destek olmuyor iyileşmek istiyorum çevrem bunu batırıyor çıkış yolu bulamıyorum iki bebeğim var biri 2 diğeri 1 yaşında bugün bu akşam herşeyi bitirmek istiyorum
Hayır ölmek istemiyorsun depresyondasin sadece.
Tedavi görüyorum demissin ne tedavisi görüyorsun?

Back
X