Ölmek istiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

bitter64

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2015
1.916
548
123
Hayatımda hiç bir şey güzel değil yolunda değil. Ben artık taşıyamıyorum . O kadar yalnız hissediyorum ki . Ailemden de bıktım artık. Kardeşimin bencilliğinden devamlı sevgilisi olup ergen gibi takılmasından annemin yaşayan bir ölü gibi olmasından babamın alkolik sorumsuz işsiz bir insan olmasından herseyden bunaldım. İşyerimden keyif alsam ikinci gün bir sorun cıkmasından . Hem ne için claısıyorum ki gelecekten umudum yok karsıma cıkan yok cıksa beni niye kim ceksin. Psikologumdan bile sıkıldım . Napacak baska bir hayat mı verecek bana. Tanrıdan da umut yok zaten cok sevse böyle hayat vermezdi. Mücadele etmekten yardım almaktan herseyden bıktım. Ölmek istiyorum kimseyi sevmiyorum kendim dahil . Ölümden baska cıkış yok iki gün mutlu olsam hara bana . Madem çile çekecektik neden gönderdi dünyaya. Keşke yokolsaydık bie hiç olsaydım

Ayrı eve çıkma gibi bir durumunuz var mı? Ev arkadaşı falan bulsanız, kendi yaşıtlarınızla zaman geçirseniz?

belki cok ukalaca gelir size ama bu hikayeyi cok severim vakti zamaninda gep sarhis gezen bir baba iki tane de ogul varmis baba surekli sarhos gergun rezillik derken delikanli olur ik8 cocukta birisi son derece başarılı akli basinda calisan aile sahibi olmusken digeri babasi gibi sarhos irda burda gezinen biri olmus cikmis sormuslar iki cocugada nasil bu hale geldiniz cevap cok ilginc BABAMIZI GORMUYOR MUSUN hayat herkese zor emin ol kimine cok kimine az ama savasmak mucadele etmek yada kufredip durmak sana kalmış

Yalnız değilsin... ne yazık ki hepimiz mücadele ediyoruz bir şekilde... bu ara bende sizinle aynı hisleri paylaşıyorum... yalnızım iş yerimi sevmiyorum... ama yapacak bir şey yok devam etmek zorundayız...

Tanridan da umut yok zaten sevse böyle hayat vermezdi yazmis.

Daha onceki konusunda da Allah adaletli degil dedigi icin banlanmisti.
psikolojisi bitik oldugu için bu sekılde dusunuyor belkıde bazen ınsanlar herseye ısyan edebılıyorlar tamam baskalarının hassas noktası evet ama bellıkı bayanda hassas bır donemden yada donemlerden gecıyor cok takılmamak lazım bence vurgularına

Hakli olabilirsin ama bu sitenin kurallari var ve bu kurallar psikolojisi bitikler icin gecerli degildir diye bir ayricalik tanimiyor.
Ben dini konulara vurgu yaptigim icin banlaniyorsam arkadasta bu konulara vurgu yapmayacak.
Yoksa cokta takildigim bir konu degil, herkesin kendi görüsü

hepimiz bu dünyaya çıplak geldik. Allaha akıl fikir vermiş . Kendi hayatını kendin kuracaksın . Çok ölmek istiyosunda kimse sonsuz bir ömre sahip değil zaten. Hazır sağlığın yerindeyken kendi hayatına kendin çeki düzen ver. Çevrendeki insanlardan medet umma zaten. Aciz insanlar başaramayınca ölmek ister.

Is yerim olsa da sevmesem diyenler var.
Issiz de olabilirdiniz.
Yalnizlik gelecek kaygisi zor ama yalniz olmayanlar da mutlu degil ki herkes neler yasiyor.
Bu arada Allah butun dinlerde peygamberlere aci vermistir arastir ondan sonra isyan et.

acıkcası kurallara pek bakmadım yada bana dini içerik olarak gelmedi ne bileyim haksızsa banlanmalı tabi herkese eşitlik olmalı

Belki de bu kadar kötü düşünmenizin sebebi size güzellikler veren Allah’a isyan etmeniz ve güzelliklerin farkında olmamanız olmasın??
Şu şikayet etmek yerine sahip olduğunuz nimetlere şükredin emin olun daha iyi olursunuz

Ölmek istesek bizde ölürdük ki bende istedim zamanında ama inan bu dertler ne ilk ne son. Kendin için yaşayacak iyi bir gelecek kuracak kimseden beklentin olmayacak ve bir nefes alıp allaha şükredeceksin. Kendi kendini tedavi etmekten başka şansın yok. Güzel insanlar var güzel aileni sen kurabilirsin. Güçlü ol

Ah canım benim, işin varmış ne kadar güzel, yakında karşına sevebileceğin biri de çıkar umudunu kaybetme. Evde az zaman geçirmeye çalış. Varsa Sosyal medya hesaplarını kapa gitsin, çoğu sahte mutluluk oyunları yapıyor. Hazır bu maneviyatı yüksek zamanlardayız dualara sarıl. Ailelerimizi seçemiyoruz güzelim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…