Yalnız değilsin... ne yazık ki hepimiz mücadele ediyoruz bir şekilde... bu ara bende sizinle aynı hisleri paylaşıyorum... yalnızım iş yerimi sevmiyorum... ama yapacak bir şey yok devam etmek zorundayız...Hayatımda hiç bir şey güzel değil yolunda değil. Ben artık taşıyamıyorum . O kadar yalnız hissediyorum ki . Ailemden de bıktım artık. Kardeşimin bencilliğinden devamlı sevgilisi olup ergen gibi takılmasından annemin yaşayan bir ölü gibi olmasından babamın alkolik sorumsuz işsiz bir insan olmasından herseyden bunaldım. İşyerimden keyif alsam ikinci gün bir sorun cıkmasından . Hem ne için claısıyorum ki gelecekten umudum yok karsıma cıkan yok cıksa beni niye kim ceksin. Psikologumdan bile sıkıldım . Napacak baska bir hayat mı verecek bana. Tanrıdan da umut yok zaten cok sevse böyle hayat vermezdi. Mücadele etmekten yardım almaktan herseyden bıktım. Ölmek istiyorum kimseyi sevmiyorum kendim dahil . Ölümden baska cıkış yok iki gün mutlu olsam hara bana . Madem çile çekecektik neden gönderdi dünyaya. Keşke yokolsaydık bie hiç olsaydım
hassas olan neye vurgu yaptı ben anlayamadımYasadigin hayati Tanri verdi sana demek? Tanri seni sevseydi bu hayati vermezdi demek?
Burda insanlarin hassas oldugu konulardan vurgu yapmak ban yemene sebep olucak.
hassas olan neye vurgu yaptı ben anlayamadım
psikolojisi bitik oldugu için bu sekılde dusunuyor belkıde bazen ınsanlar herseye ısyan edebılıyorlar tamam baskalarının hassas noktası evet ama bellıkı bayanda hassas bır donemden yada donemlerden gecıyor cok takılmamak lazım bence vurgularınaTanridan da umut yok zaten sevse böyle hayat vermezdi yazmis.
Daha onceki konusunda da Allah adaletli degil dedigi icin banlanmisti.
psikolojisi bitik oldugu için bu sekılde dusunuyor belkıde bazen ınsanlar herseye ısyan edebılıyorlar tamam baskalarının hassas noktası evet ama bellıkı bayanda hassas bır donemden yada donemlerden gecıyor cok takılmamak lazım bence vurgularına
acıkcası kurallara pek bakmadım yada bana dini içerik olarak gelmedi ne bileyim haksızsa banlanmalı tabi herkese eşitlik olmalıHakli olabilirsin ama bu sitenin kurallari var ve bu kurallar psikolojisi bitikler icin gecerli degildir diye bir ayricalik tanimiyor.
Ben dini konulara vurgu yaptigim icin banlaniyorsam arkadasta bu konulara vurgu yapmayacak.
Yoksa cokta takildigim bir konu degil, herkesin kendi görüsü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?