Hakli olabilirsin ama bu sitenin kurallari var ve bu kurallar psikolojisi bitikler icin gecerli degildir diye bir ayricalik tanimiyor.
Ben dini konulara vurgu yaptigim icin banlaniyorsam arkadasta bu konulara vurgu yapmayacak.
Yoksa cokta takildigim bir konu degil, herkesin kendi görüsü
Hakli olabilirsin ama bu sitenin kurallari var ve bu kurallar psikolojisi bitikler icin gecerli degildir diye bir ayricalik tanimiyor.
Ben dini konulara vurgu yaptigim icin banlaniyorsam arkadasta bu konulara vurgu yapmayacak.
Yoksa cokta takildigim bir konu degil, herkesin kendi görüsü
Kaç yaşındasın ve mesleğini merak ettim. Hayatta gerçekten her insanın bitik hissettiği zamanlar oluyor.
Ailesinde sorun olanlar daha çok etkileniyor psikolojik olarak.
Ama sen ne babanı ne anneni ne de kardeşini değiştirebilirsin.
Bence onlara odaklanma, kendi hayatına odaklan.
Arkadaş çevren nasıldır mesela sosyal bir insan mısın?
İş dışında yaptığın şeyler var mı ?
Arkadaşım yok sadece bir tane var. Düşe kalka ilerliyor . Kardeşimle anlasamıyoruz
Bence seni etkileyen bu yalnızlık hissi. Bazen tek başına olsan bile yeter gibi geliyor insana.
Ama olmuyor insan insana lazım gerçekten.
Bence arkadaş çevreni genişletebilirsin. Farklı insanlar tanı, iş dışında da kendine bir meşgale bul.
Adamın biri hamalmış ve her gün yaşadığına lanet ediyormuş. Allahım şu azraili bana gönder artık bıktım yaşamaktan diyormuş. Bir gün yine yerdeki ağır bir yükü kaldıramayınca, " allahım al artık canımı, yolla azraili" demiş ve azrail karşısına dikilmiş. "Buyur" demiş "beni çağırdın geldim" adam ölüm meleğini karşısında görünce odü bokuna karışmış ve elini uzatmış azraile, dişleri korkudan birbirine çarparken " bir el versen de şu yükü sırtlansam, çok ağır, tek başıma kaldıramadım" demiş.Hayatımda hiç bir şey güzel değil yolunda değil. Ben artık taşıyamıyorum . O kadar yalnız hissediyorum ki . Ailemden de bıktım artık. Kardeşimin bencilliğinden devamlı sevgilisi olup ergen gibi takılmasından annemin yaşayan bir ölü gibi olmasından babamın alkolik sorumsuz işsiz bir insan olmasından herseyden bunaldım. İşyerimden keyif alsam ikinci gün bir sorun cıkmasından . Hem ne için claısıyorum ki gelecekten umudum yok karsıma cıkan yok cıksa beni niye kim ceksin. Psikologumdan bile sıkıldım . Napacak baska bir hayat mı verecek bana. Tanrıdan da umut yok zaten cok sevse böyle hayat vermezdi. Mücadele etmekten yardım almaktan herseyden bıktım. Ölmek istiyorum kimseyi sevmiyorum kendim dahil . Ölümden baska cıkış yok iki gün mutlu olsam hara bana . Madem çile çekecektik neden gönderdi dünyaya. Keşke yokolsaydık bie hiç olsaydım
Psikolojisi bitik olduğu için mi böyle düşünüyor yoksa böyle düşündüğü için mi psikolojisi bitik?? Bilemedim...psikolojisi bitik oldugu için bu sekılde dusunuyor belkıde bazen ınsanlar herseye ısyan edebılıyorlar tamam baskalarının hassas noktası evet ama bellıkı bayanda hassas bır donemden yada donemlerden gecıyor cok takılmamak lazım bence vurgularına
Görüşüyorum zaten. Herkes herseye inanmak zorunda değil. Aynı seyret inanmak zorunda da değilim.Psikolojisi bitik olduğu için mi böyle düşünüyor yoksa böyle düşündüğü için mi psikolojisi bitik?? Bilemedim...
Ciddi anlamda destek almalı. Belki psikoloğa ilave olarak bir psikiyatristle de görüşmeli.
Hayır calismiyor markete gitmesine laf eden kocayla calismak hak getire zatenEtme, olmek yasamaktan daha mi guzel? Bilmiyorsun ki, hic olmedin.. Problemlerin kaynagi sen olmadigin icin psikolog falan fayda etmez, eger anan baban kardesin gitseydi psikologa o zaman fayda ederdi :)
Ben de seninle ayni yoldan gectim. Senin benim gibi binlercesi var bu ulkede. Baba alkolik, anne sinik, dunyasindan bezmis.
Sen yasamanin, yasatmanin bir yolunu bulacaksin. Ölmek yerine yasamaktan keyif almanin bir yolunu bul. Annen calisiyor mu?
Hayatımda hiç bir şey güzel değil yolunda değil. Ben artık taşıyamıyorum . O kadar yalnız hissediyorum ki . Ailemden de bıktım artık. Kardeşimin bencilliğinden devamlı sevgilisi olup ergen gibi takılmasından annemin yaşayan bir ölü gibi olmasından babamın alkolik sorumsuz işsiz bir insan olmasından herseyden bunaldım. İşyerimden keyif alsam ikinci gün bir sorun cıkmasından . Hem ne için claısıyorum ki gelecekten umudum yok karsıma cıkan yok cıksa beni niye kim ceksin. Psikologumdan bile sıkıldım . Napacak baska bir hayat mı verecek bana. Tanrıdan da umut yok zaten cok sevse böyle hayat vermezdi. Mücadele etmekten yardım almaktan herseyden bıktım. Ölmek istiyorum kimseyi sevmiyorum kendim dahil . Ölümden baska cıkış yok iki gün mutlu olsam hara bana . Madem çile çekecektik neden gönderdi dünyaya. Keşke yokolsaydık bie hiç olsaydım
Ne kadar kötü kalplisiniz burda yazdığım hiçbirşey umurunuzda değil ölmek istemişim psikolojim bozulmus cok önemsiz sadece orda kendinizce iki cümleyi çekip cıkarıp din de din demişsiniz sizin gibi insanlar cok anlayışsız cocuk gibisiniz ben banlandım o da banlansın tek derdin bu yani banlanırsam yakarsın kınanı.
Hayatımda hiç bir şey güzel değil yolunda değil. Ben artık taşıyamıyorum . O kadar yalnız hissediyorum ki . Ailemden de bıktım artık. Kardeşimin bencilliğinden devamlı sevgilisi olup ergen gibi takılmasından annemin yaşayan bir ölü gibi olmasından babamın alkolik sorumsuz işsiz bir insan olmasından herseyden bunaldım. İşyerimden keyif alsam ikinci gün bir sorun cıkmasından . Hem ne için claısıyorum ki gelecekten umudum yok karsıma cıkan yok cıksa beni niye kim ceksin. Psikologumdan bile sıkıldım . Napacak baska bir hayat mı verecek bana. Tanrıdan da umut yok zaten cok sevse böyle hayat vermezdi. Mücadele etmekten yardım almaktan herseyden bıktım. Ölmek istiyorum kimseyi sevmiyorum kendim dahil . Ölümden baska cıkış yok iki gün mutlu olsam hara bana . Madem çile çekecektik neden gönderdi dünyaya. Keşke yokolsaydık bie hiç olsaydım
Benim derdim ben banlandim sende banlan diye degil bu tarz konularda dikkat etmen gerektigi.
Ac konularina bak bu kadar mutsuz olmanin sebebi ne ? Elin ayagin tutuyor calisiyorsun sagligin yerinde mutsuz sebepleri kendin yaratiyorsun.
Herkesin ailesi mukemmel degil.
Insanlar neler yasiyor yine mutlu olabilecek sebepler buluyor.
Ve siz kendi kendinizi mutsuz edip insanlarin hassas noktalarini oksamayin efendim, bana kötü kalpli demissiniz ama umarim kendine mutlu olabilecek sebepler yaratirsin, iyi aksamlar.
Daha ergensin sabret 3-5 seneye geçer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?