Ölmek istiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ne kadar kötü kalplisiniz burda yazdığım hiçbirşey umurunuzda değil ölmek istemişim psikolojim bozulmus cok önemsiz sadece orda kendinizce iki cümleyi çekip cıkarıp din de din demişsiniz sizin gibi insanlar cok anlayışsız cocuk gibisiniz ben banlandım o da banlansın tek derdin bu yani banlanırsam yakarsın kınanı.

İt

İyi ki takılmasını konuymuş. Heryersiniz kötü kalplisin çok.kötü kalpli.

Bende bunu çok istedim ölmeyi...bazıları demiş ya aciz insan ölmek ister diye öyle değil işte ...herşey sarpa sarinca çıkacak yol bulamayınca istiyor insan...bazı şeyleri değiştiremiyor insan...
Çıkmaz olarak benzer şeyleri yaşıyorum seninle umarım yolumuz açılır her gün ağlamaktan bıktım çünkü

Kaç yaşındasın ve mesleğini merak ettim. Hayatta gerçekten her insanın bitik hissettiği zamanlar oluyor.
Ailesinde sorun olanlar daha çok etkileniyor psikolojik olarak.
Ama sen ne babanı ne anneni ne de kardeşini değiştirebilirsin.
Bence onlara odaklanma, kendi hayatına odaklan.
Arkadaş çevren nasıldır mesela sosyal bir insan mısın?
İş dışında yaptığın şeyler var mı ?

Arkadaşım yok sadece bir tane var. Düşe kalka ilerliyor . Kardeşimle anlasamıyoruz

Arkadaşım yok sadece bir tane var. Düşe kalka ilerliyor . Kardeşimle anlasamıyoruz

Bence seni etkileyen bu yalnızlık hissi. Bazen tek başına olsan bile yeter gibi geliyor insana.
Ama olmuyor insan insana lazım gerçekten.
Bence arkadaş çevreni genişletebilirsin. Farklı insanlar tanı, iş dışında da kendine bir meşgale bul.

Spora gidiyorum orda da o yakın arkadasım oluyor yanımda. Yeni bir arkadas edinmek de zor geliyor herkes cıkarcı . Elimdekiler tırt cıktı liseden üniteden vardı şimdi yoklar arayıp sordukları yok. Yani yeni insan iyi insana rastlamak zor geliyor bana samimiyetsiz öylesine arkadas da neye yarayacak ki

Adamın biri hamalmış ve her gün yaşadığına lanet ediyormuş. Allahım şu azraili bana gönder artık bıktım yaşamaktan diyormuş. Bir gün yine yerdeki ağır bir yükü kaldıramayınca, " allahım al artık canımı, yolla azraili" demiş ve azrail karşısına dikilmiş. "Buyur" demiş "beni çağırdın geldim" adam ölüm meleğini karşısında görünce odü bokuna karışmış ve elini uzatmış azraile, dişleri korkudan birbirine çarparken " bir el versen de şu yükü sırtlansam, çok ağır, tek başıma kaldıramadım" demiş.

Fıkra bir yana, yaşantından, ailenden hoşnut değilsen başka bir şehire taşınabilirsin. Yeni bir işe girersin veya memursan tayin isteyebilirsin. Başka çevre edinirsin. Dünya değiştirmene gerek yok. Şehir değiştir.

İşin varmış. Mesleğin ne bilmiyorum ama başka şehirde iş bulup gidemez misin? Ölmek isteyen insan her şeyi göze almış demektir. O zaman evi terk etmen sonucunda olacakların seni çok ilgilendirmemesi gerek diye düşünüyorum.
Annene üzülüyorsun şu konumda ama annen babandan ayrılmadıkça değişmez. Bazen insanın kendisine yaptığı kötülüğü kimse yapamaz. Maalesef annen de öyle.
Madem ölecek kadar vazgeçtin hayattan, yeni bir hayat kurmayı dene. Tek başına. Sana yük olacak kimse olmadan. Bir de öyle dene eminim seveceksin o zaman.

Psikolojisi bitik olduğu için mi böyle düşünüyor yoksa böyle düşündüğü için mi psikolojisi bitik?? Bilemedim...
Ciddi anlamda destek almalı. Belki psikoloğa ilave olarak bir psikiyatristle de görüşmeli.

Görüşüyorum zaten. Herkes herseye inanmak zorunda değil. Aynı seyret inanmak zorunda da değilim.

Hayati fazla umursama. Kimseye madalya takilmayacak sonunda.
Mutlu olmakdan dem vurmuşsun. Mutlu olunmaz. Mutlu hissedilir.
Hayata sımsıkı tutun ve seni mutlu eden kişilere ve/veya olaylara yönel. Üçüncü kişilerle uğraşma. Kardeşin, baban, annen seni izin verdiğin kadar yaralayabilirler

Etme, olmek yasamaktan daha mi guzel? Bilmiyorsun ki, hic olmedin.. Problemlerin kaynagi sen olmadigin icin psikolog falan fayda etmez, eger anan baban kardesin gitseydi psikologa o zaman fayda ederdi :)

Ben de seninle ayni yoldan gectim. Senin benim gibi binlercesi var bu ulkede. Baba alkolik, anne sinik, dunyasindan bezmis.

Sen yasamanin, yasatmanin bir yolunu bulacaksin. Ölmek yerine yasamaktan keyif almanin bir yolunu bul. Annen calisiyor mu?

Hayır calismiyor markete gitmesine laf eden kocayla calismak hak getire zaten

Canım namaz kilmiyorsan namaz kıl kuran bilmiyorsan öğren su ramazanda kendine bir plan yap güzelce orucunu tutar Rabbim bildiğin seni huzuruna çağırıyor gel bu Ramazan'ı degerlendir şu yalan Dünya'nın hengamesinden sıyrılıp edebi hayatta Rabbil Alemine kavuş inşallah cumlemize

Benim derdim ben banlandim sende banlan diye degil bu tarz konularda dikkat etmen gerektigi.
Ac konularina bak bu kadar mutsuz olmanin sebebi ne ? Elin ayagin tutuyor calisiyorsun sagligin yerinde mutsuz sebepleri kendin yaratiyorsun.
Herkesin ailesi mukemmel degil.
Insanlar neler yasiyor yine mutlu olabilecek sebepler buluyor.

Ve siz kendi kendinizi mutsuz edip insanlarin hassas noktalarini oksamayin efendim, bana kötü kalpli demissiniz ama umarim kendine mutlu olabilecek sebepler yaratirsin, iyi aksamlar.

Daha ergensin sabret 3-5 seneye geçer.

Sorunlarımı kendim mi yaratıyorum yapma allah aşkına . Allah sana dert vermemiş konuşuyorsun. Manyak mıyım ben kendime dert yaratayım. O zaman her eli ayağı sağlam olan hiç dert yanmasın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…