Ölmek istiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sorunlarımı kendim mi yaratıyorum yapma allah aşkına . Allah sana dert vermemiş konuşuyorsun. Manyak mıyım ben kendime dert yaratayım. O zaman her eli ayağı sağlam olan hiç dert yanmasın.

Ben sana burda dertlerimi anlatsam diz çöker tövbe dilersin.
Inan bana anlatsam bdv benimle dolar tasar.
Napiyorum ? Her gun bunlar gecicek diye sorunlarimin üstesinden gelmeye calisiyorum ve kendime mutlu olabilcek bir sürü sebep yaratiyorum.
Sen böyle düsünürsen bastan bitmissin zaten..

Aileden kaynaklı sorunlar olduğunda çoğu zaman terapiye gelen kişi aslında o ailenin en sağlıklı ve sağduyulu bireyi oluyor. Aile o kadar etkileşimli bir yapı ki, sorunlar dalga dalga her bireye yansıyor. Ergenlerle çalışırken bu aile etkileşimi göz önünde bulundurularak aile terapisi yapılabiliyor. Fakat yetişkinlerde zor olabiliyor. Ailenizin yarattığı etkileri gözardı edemeyiz ama tolere etme gücünüzü arttırabilirsiniz. Aslında her olayda böyledir, değiştirilemeyecek durumlar karşısında dayanıklılığımızı arttırmak esastır. Bu da bir şeylere tutunmakla ve umutla olur.

Şimdilik her şey gözünüze çok kötü ve umutsuz görünüyor biliyorum. Ama sadece ‘şimdilik böyle’ bunu unutmayın lütfen. Hayatınızın farklı bir dönemine geçmeniz de mümkün. İntihar düşünceleriniz olduğu için bu dönem bir psikiyatrist ile de görüşmenizi öneririm. Elbette psikologlar ya da psikiyatristler mucize yaratamazlar ve size başka bir hayat da sunamazlar. Fakat bunlar size zaman kazandırır, gücünüzü toplamanıza yardımcı olur. Siz de bu arada ne gibi değişiklikler yapabilirim, nelere tutunabilirim diye bir düşünün..

düşünce şekilleri insanları bunalıma iten zaten bunu değiştirebilse bu konuyu açma gereği duymazdı zaten demekki bir çıkış yolu bulamıyor yani böyle düşündüğü için bitik

İşte bu garibime giden inanmayan inanana saygı duyuyor inanan neden inanmayana duymuyor ki

Yooo inanmayabilir saygi duyuyorum fakat benim inandigim seyler hakkinda ileri geri konusabilecegi ortam burasi degil. ( Kurallar )
Yoksa inanmayan birine diretmek benimde haddime degil.

Yooo inanmayabilir saygi duyuyorum fakat benim inandigim seyler hakkinda ileri geri konusabilecegi ortam burasi degil. ( Kurallar )
Yoksa inanmayan birine diretmek benimde haddime degil.
Anladım:) açıklama için teşekkürler

Hayır calismiyor markete gitmesine laf eden kocayla calismak hak getire zaten

Ben bu problemlerden kurtuldugumda 29 yasimdaydim. Evlendigimde 31. Ben atlattim, kardeslerim atlatti ama annem ne yazik ki hala davranissal olarak sorunlu. Duzelmeyecek tabi bu saatten sonra. 30 yillik asagilanma, hor gorulme, kiymet bilinmeme oyle ha diyince gecmiyor. Neyse baska problemlerin oluyor bu seferde. Eger dogustan sansli elit bir kesimin icinden degilsen veya aptal degilsen sorunlar bitmek bilmiyor :)

Bi plan yap, bi hedef koy kendine, kurtulmaya calis, mutlu olmaya calismayida ihmal etme. Azicik polyanna olmak gerek, ne olursa olsun bir seylerden keyif al. Guclu ol.

Valla kendi içinden çıkman lazım. Şu an dünyadaki tek acı çeken senmişsin gibi geliyor ama maalesef öyle değil. Hayatım hep zorluklarla geçti. Babam kumar oynar sürekli içki içerdi, ablam zorla bi fakülte kazandı yaşamadığı dert kalmamıştı hatta itiharı da denemişti ama çok şükür küçük bi denemeydi. Allah korusun sizi de.
Sonra babam kanser oldu, 1 yıl yatalak bakmak zorunda kaldık. Babamın altından alıyordum yatak yaraları vardı her gün pansuman yapıyordum. Sonra kaybettim. 1 yıl sonra üniversite yi kazandım. Okurken 3. sınıfta annem kanser oldu. Evlenmeyi düşündüğüm sevgilimle ayrıldım. Atanamadım kahroldum.
Evet bazen hepsi üst üste geliyor. Çıkış yolu yokmuş gibi oluyor. Ama dua et lütfen. ve inan ki Allah seni koruyacak ve güzellikler nasip edecek.
Sabırla beklemek lazım.
Çok şükür annem kanseri yendi. Kardeşlerim sağlıklı. ve ben umudumun bittiği anda eşimle hayat buldum. Çok şükür Rabbim e. ve atandım da. Ama sen isyan ettikçe hiçbir şey düzelmeyecek emin ol. Ne zaman ki şükredersen bugüne yarınlar daha güzel olacaktır ben inanıyorum....
Allah yardımcımız olsun hepimizin. Ve unutma senden daha kötü koşullarda olanlar kesinlikle var...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…