Ölmek istiyorum

Mutluanne88

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2019
516
283
53
37
Artık gerçekten bu hayat dayanılmaz. İnsanlar ezik insanları niye daha çok ezerler niye kendi halinde olan çekingen olan insanlar sevilmez dışlanır. Ben cümlelerimi kırk kere tartarken karşıdaki niye hiç düşünmeden dan dun konuşup beni kırar. Artık öyle yoruldum ki. Hem ölesiye bir yalnızlık istiyorum hemde yalnızlık dan korkuyorum. Çok doluyum. .

Zaman zaman bende hormonlardan mıdır nedir bıkıyorum, yoruluyorum, eziliyorum, hiç kimseyi tanımamak, tanımamak, yeni bir yerde sıfırdan başlamak, ya da hiç olmamış gibi yok olmak istiyorum...Eğer biraz vicdan sahibi ve adaletliyseniz insanlar bazen ağır geliyor, oysaki yaşamak güzel şey... Ben evde olmayı bu yüzden çok seviyorum, kimsenin ağırlığı çökmüyor, kötülüğü dokunmuyor. İçinize dönün, umut verici kitaplar okuyun, filmler izleyin. Geleceğin hep güzel olacağını umut etmeye çalışın, size bu hissi veren insanlardan kademeli olarak uzaklaşın ve hayır demeyi öğrenin... Yaşayacağınız güzel günleriniz olsun... Ama şimdilik bitter çikolata yiyerek başlayabilirsiniz :) galiba biraz mutluluk hormonuna ihtiyacımız var :)

Kıyamam...Bende isyan ederdim böyle nasıl yapar nasıl söyler ben ne yaptım diye...Sadece kendinize ezik demeyin..Siz kendinizi değersiz görürseniz karşıdaki insanda öyle görür...Sizi çok iyi anlıyorum...Malesef hayatın gerçeği bu...Kendiniz gibi birini bulana kadar(bulamazsınız en azından size en yakın olabilicek birini bulun) kimseye fazla değer vermeyin...

Sizinle aynı şeyi yapıyorum kendimi herkese kapattım ailem dışında...

Ne yaptılar, ne dediler de bu hale geldiniz? Kendinize neden ezik diyorsunuz?
Hem nicki mutlu anne olan birine ölmek istiyorum demek yakışmıyor.

sizi çok iyi anlıyorum. ben yalnız olmak istiyorum hep. saçma gelecek belki balık burcu musunuz. Bu olum isteği geldiğinde sevdiğiniz bir insan varsa onunla konuşun sizi anlayan hayvan çiçek ve çocuklarda insana iyi geliyor yaşama sevinci veriyor dua kuran dinlemek de öyle hayat enerjimizi somurenlerden uzaklasabildigimiz kadar uzaklasmak uzaklasamıyorsak yoksaymak umursamamak onları hayatta güzel olan şeyleri görmeye çalışmak lazım. Allah yardımcinİz olsun

Deprem, Virüs, ölüm her yanımızı sarmış zaten.
Korkuyoruz, endişeliyiz. Böyle zamanlarda hayattaki pek çok derdin ne kadar boş olduğunu anlamamız gerekiyor.
Hepimiz bir gün öleceğiz.
Buna sebep üç kuruşluk insanlar olmamalı bence ...

zaten bi zahmet cahil insanlar yok alıp gitsin hayatınızdan. Olacaklarına yalnızlık daha iyi doat

Insanlari biz degistiremeyiz, ölürsen de degismeyecekler, 2 gun konusup seni unutacaklar.
Degermi? Cok az insanla muhattap ol, daha iyi gelir.
Cok cekingensen, kendini ezik hissediyorsan piskolojik destek almak zorundasin, cekingenligin gecmesi icinde yöntemler var.

Ah ah sizi o kadar iyi anlıyorum ki ama maalesef bu düşünceleri besleyen de öldürebilende sizsiniz.Ayrıca ölüm isteği gelmesi maalesef sizden değil gökyüzünden kaynaklanıyor.Kimine ölüm korkusu kimine evham kimine de ölüm düşüncesi geliyor.Zaten ülkemizde de ölüm kelimesi sıkca tekrarlandıgından gündelik hayatımızın içinde.
Yanlızlığı hem çok sever hemde hayatımdaki tek korku kaynagımı acaha hayat boyu benimle kalacak mı diye günlerce aylarca hatta bırkac yıl dusundum.Sonuçta yalnız olduğumu kabul ettım ve bunu nasıl değerlendirebilirim diye düşünmeye başladım.
Yani yalnızken neler yapabilirsiniz? Kendinize ne katabilirsiniz? Okumak istediğiniz kitaplar yapmak istediğiniz egzersizler var mı? Bu gune kadar yapmak ısteyıpte yapamadıgınız bırseyler var mı? Bu tarz sorulara cevap dusunun Çünkü yalnızlık konusunda yapabileceğiniz birşeyler yok.Bence kendınızı şanslı görmelisiniz insanlar yanlız olmak isteyip olamadıkları ıcın

Kendinizden bahsederken ‘ezik’ tanımını kullanırsanız, insanlar da sizi ezik olarak görür.

Yenilik yapin hayatinizi resetlemeye calisin.Bende regl olacagim ve oldugum zamanlar arabeske baglarim ama icimden hep gececek gececek der oyalanacak bir seyler bulurum.Biliyor musun babami topraga verdim o gunu hic unutamam iki mezar arasinda oturup yatiris gömulusune baktim Allah im dedim simdi o olsaydi onun koluna girerdim bu 2 mezar arasina degil.Herkes gitti ben bekledim mezara sarilip sonra kalk dedim kendime kalk belli ki kaldiran olmayacak.Kalktim yurudum yurudum sehir degistim kendimi gecelerde kaybettim ictim kendimden gectim resmen acimi yalnizligimi unutmak icin o igrenc sesimle aglaya aglaya karaokelerde sarkilar soyledim.Sonra tekrar sehrime döndum iseme basladim hayatimi duzene soktum icime aglamaya karar verdim.Hayatim normale döndu yeni cevre yeni ben oldum hatta 2.adimi kullanmaya basladim hala onu kullanirim.Bir gun ansizim eski sevgilim aradi o sehir degistigim dönem yuzyuze gorusmustuk.Gene cikalim barisalim diyecek sandim isteksizce actim.Evlen benimle dedi dondum bir sure him evet o olur demisimEvlendim cocuklarim oldu ölume kosarken hayat buldum cocuklarimla sagolsun esimle simdi acım yerinde sapasaglam duruyor ama umutlarim var hayallerim var ve ne olursa olsun nefes aldigin surece tekrar tekrar hayata,kendine baslayacak sansin var.Sende kalk ayaga inan bana senden baskasi kaldirmaz 3 gun yaninda olurlar.Doktorda sensin sana dostta

Kendinizden bahsederken ‘ezik’ tanımını kullanırsanız, insanlar da sizi ezik olarak görür.
Bende sosyal fobi var göz teması kuramıyorum insanlarla tuhaf karşılıyor lar iletişim kopuyor tuhaf görünüyorum çünkü çekingen kendini kasan mimiksiz gergin bir insan oldugm için insanlarda uzak duruyor hatta bazen gıcık olp eziyolar

Dr. David Burns - Iyi Hissetmek adli kitabı okuyun lütfen. Hatta indirebilirsiniz google iyi hissetmek pdf yazin. Çıkan ilk siteden indirin.
Hemen okumaya baslayin. Çok iyi gelecek tamam mi?
Sosyal fobi me de iyi gelir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…