Ölmek istiyorum

Bi de eşimle hep bunları konuşuyoruz, ben hiç hırsız yada namussuz insanı kıran dışlayan aile çevre görmedim hele bide parası varsa ama işinde gücünde naif özür dilemeyi , teşekkür etmeyi, yardim etmeyi insana saygılı kişilerin hiç değer kıymet gördüğüne şahit olmadım biz eşimle artık az insan çok huzur yaşamaya karar verdik ölümü düşünme o hamam böcekleri ölsün!

Peki psikolojik yardım alıyor musunuz?
Kimsenin kimseden bir üstünlüğü yok bu hayatta, kimse de kimseyi ezemez. Siz çok değerlisiniz. Her insan değerlidir. Mesela neden kendinizi kasıyorsunuz? Karşınızdaki insanları gözünüzde mi büyütüyorsunuz konuşurken yoksa ‘benim hakkımda ne düşünürler’ kaygısı mı mevcut?

Aldım ama ilk 30 sayfa okudum sonra gerisi gelmedi. Psikologm tavsiye etmişti
Kendinizi iyileştirmek niyetinde değilseniz içsel olarak zaten en iyi kitapta en iyi psikologda nafiledir. Önce siz ugrasmalisiniz. Içinde duygu durumlarına göre gayet iyi gelen uygulamalar var. Yapmalisiniz
Psikologunuz bile tavsiye etmiş. 400 sayfalik kitabi 30 sayfa okuyup bıraktiysaniz kusura bakmayın bu sekilde yasamaya devam edin o zaman. Her zaman önce siz kendinize yardımcı olursunuz bu hayatta.

Ben kitap okuyabilen bir insan değilim herkes kitap okumak zorunda değil. Kitap okumayı sevmiyorum diye iyileşmek istemiyorum diye kanıya varmaniz daha kötü. Ben kişisel gelişim Video ları izliyorum sorunum lâ alakali youtube da ki uzmanları takip ediyorum. Tedavim için terapi ye gidiyorum. Bu kadar Dar görüşlü olmayın

Benim hakkımda ne düşünür kaygısı var göz teması kurduğum da beynimı okuyacak gerildigımin çekindiğmin farkınà varacak diye düşünüyorum

Dar görüşlü mu? :)))
Neyse size psikolojiniz kötü diye cevap verip tartışmaya girmeyeceğim. Geçmiş olsun diyorum sadece.

Dar görüşlü mu? :)))
Neyse size psikolojiniz kötü diye cevap verip tartışmaya girmeyeceğim. Geçmiş olsun diyorum sadece.
Yok elini korkak alıştırma. Psikolojim bir konuda bozuk evet ama akli dengm yerinde. Tavrın da hiç hoş değil ayrıca. Psikolojin bozuk diye ezikleMen çok çirkin. Psikolojisi kusursuz kaç insan var ki? Başta yardım sever biri olarak anlamıştım seni ama yanılmısim senin gibiler yüzünden zaten insanlar sosyal kaygı yaşıyor. Durumumu anlatmamà rağmen böyle ötekilestırıyosun anlatmasam ne yapardın. Empati herkes yapàmıyo maalesef. Sana kusursuz psikolojinle mutluluklar. Bende bilmezdim iki yıl önce böyle olacağımı umarım sende de birseyler çıkmaz. Çıkmaz gerçi çıkarsa da kitabını okursun düzelirsin dimi bu kadar basit

Ben mi ezikledim sizi ? Evet yardım amaçlı yazmıştım ama bu şekilde bir yaklaşım karşısında sok oldum Kusursuz psikolojim oldugunu da soylemedim onu nereden çıkardınız? Asıl siz laf sokarak küçümsemiş olmuyor musunuz ?
Siz insanlara sataşacak yer arıyorsunuz sanırım. Nereden bileyim kitap okuma alışkanlığınizin olmadığını Allah aşkına ya ?
Insanlara yardım etmeye çalışıyorum bir şekilde bir de üzerlerine açıkça psikoljim bozuk diyen yetişkin bir kadına anlayış gösterip tartışma çıkarmak istemeyince otekilestirmis mi oluyorum ? Kimseye bu hayatta sosyal kaygı yaşattığımda olmadi. Benim gibiler yuzubden yasiyor demissin! Empati yeteneğim ise insanlardan hayvanlara kadar gayet yüksektir.
Ve Evet birşeyim çıkarsa kitabımı okur düzelirim!!! Hay allahım ya sabır !!

Ben size birsey demiyorum bozuk psikolojmle bile anlıyorum çünkü senin kafandaki kişilerle çok muhatap oldum zamanında çok da yıprandim. Sana sadece şunu söylemek istiyorum ya hayır konuş yada sus.

Ben size birsey demiyorum bozuk psikolojmle bile anlıyorum çünkü senin kafandaki kişilerle çok muhatap oldum zamanında çok da yıprandim. Sana sadece şunu söylemek istiyorum ya hayır konuş yada sus.

Hanimefendi ben size gayet hayırlı konuştum zaten kitap falan tabsiye verdim. Ben nerede hayır nerede nasil konuşacağımı çok iyi bilirim. Akla ihtiyacım bu konuda yok. Hala senin kafandaki kişiler falan diyorsunuz.
Neyse inanılmaz derecede uzadı. Uzatmaya gerek yok. Size geçmiş olsun. Allah şifa versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…