ölmek istiyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi as25
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım eşimin bu ikinci şiddeti ben bunu haketmedim ayrıca eşim gizli bişey yaptığımı hele ki izin vermediği bişeyi yaptığımı duyarsa daha kötü olacak bana güveni kalmayacak ayrıca devlet hastaneleri yakın diye gittim ilaç veriyorlar hemen bıraktım. özellere de çalışan bir bayan olmadığım için malesef param yok

sizi kıskançlığa iten nedenlere baktım da arkadaşının eşlerine hal hatır sorması,düğüne gittiğinde gelinle tokalaşması,işyerinde kadının açık saçık göüslerinin gözüküyor olması herkes açık saçık gibi şeyler, daha bir sürü insana öhhhhhhhhh dedirtecek şey yani.kusura bakmayın ama eşiniz 5 yıldır iyi sabretmiş,eş sadece giyim kuşam süs püs ilgiyle bağlanmazki, hanım biraz da ağırdan satmalı kendini.evlense bile kaybedilebileceğini hissettirmeli.siz adamı kafeslemek istiyorsunuz. yer gök aşktaki yorumunuzda da okudum.yusuf badeyle birlikte olmalı,badenin hala kendinden hamile olduğunu sanıyor,bende badenin yerinde olsam yusufu kaybetmemek için yalan söylerdim falan. bunlar çok garip çok hastalıklı düşünceler.
dediğim gibi her kadın gibi şiddete karşıyım,ama bence eşiniz hala o evdeyse sizi sevdiğinden değil,ele güne hesap vermemek için o evde...tedaviyle düzelebileceğinize inanmıyorum,can çıkar huy çıkmaz dedikleri şeye inanırım bende. tek yapabileceğiniz şey eşinize artık onu kıskanmadığınızı düşündürmek için rol yapmak...

canım benım esın senın guvenını sarsacak bıseymı yaptıkı sen bu haldesın?

Canım anlıyorum seni asla dövmemesi gerekiyor ama erkekler yapmadıkları veya kötü niyetli olmadıkları zamanlarda eşleri tarafından suçlandığında kızgın bir boğaya dönüşebiliyorlar. Seni öldürmek istememiştir merak etme...isteseydi zaten yapardı...eğer kıskançlıkta erkek sesini çıkarıp sinirlenmiyorsa bak onu yapmıştır...hadi üzülme artık sabah herşey düzelir ama sende biraz sessiz kal ...hem insan kendi kendinin psikologu olmalı bence..bunun içinde başka meşguliyetler gerekli. İnşallah çocuğun olur kısa zamanda sende artık onunla ilgilenirsin. Benim bir büyüğüm vardı rahmetli cadı derdim 85 yaşında vefat etti, bana hep ne derdi biliyormusun...Akıllı kadın kendini dövdürmez...Kadının yapamayacağı şey yoktur yeterki aklımızı doğru şeylerde kullanalım. Ama biz ne yapıyoruz aman kime baktı, aman kimle konuştu, msn de kim varmış, face kim varmış, eski sevgilisi nasılmış vs vs. ben nişanlıyım bu dediklerimin hepsini zamanında yaptım artık yapmıyorum ama. Çünkü bişey dikkatimi çekti....Nişanlım bana hep güvendi ve hiç bunları bana yapmadı. ben onun şifresini bilirim o benim bilmez...ne garip demi. Yapmıyorum ve çok mutluyum :)))) Hadi sende kendine çeki düzen ver herşeyide psikoloğa bağlamayın bence sen gayet sağlıklısın...

ne kadar deger verirsen okadar degerinden kaybedersin.... aklını başına al kimse senden daha kıymetli ve özel olamaz önce kendine güvenmeyi ögrenmelisin önce can sonra canan demişler.... seni böylesine küçük düşüren canını yakan birini kıskanmak ha yazık sana.... bence bundan sonra hiç bir konuda üstüne gitme bence onu bir hiç olarak gördügünü hissettir eşine sendeki degişikligi farkettir bak ozaman daha farklı olacak... allah yardımcın olsun...

bu anlattığında göre öyle boğazına yapışılacak kadar da bişi yok. en fazla yanlış düşünüyosun deyip kusmesi lazım. belkide eşinde şiddet eğilimi vardır. babadan falan dayak gördüyse. erkek dediğin çok çok sinirlendiğinde en fazla dışarı çıkıp 5 dk hava alır eve geri döner. ne bileyim ne olursa olsun dayak çözüm değil sonuçta, oda sana karşı dilini kullansın bağırsın çağırsın ama dövmesin..

canım işyerinde ki anlattığın şey benim konum değil evet diğerleri benim konularım ama ben bu kadar basit şeylerden bile onun etkilenebileceğini düşünür hale geldim çünkü bizzat yanımda birinden nasıl etkilenebildiğine şahit oldum ve onu çok sevdiğimi sanmıştım bencil davranıp benim olmasını istemiştim ama o benim olmayı haketmemiş evet huy çıkmaz ama uzmanlar mantıklı düşünecek bişeyler yapabilir belki diyorum bazende ya yine düzelemezsem diye şu an içinde bulunduğum durum gibi yaşadıklarımın etkisinden kurtulmak istiyorum bu yüzden ölmeyi istiyorum

güvenmek lazım tabiki.erkeklerde kıskançlık iyi duruyor da kadında tiksinti uyandırıyor.bence kıskansa bile göstermemeli.

benim eşim 6 yıldır sekreterle aynı ortamda çalıştı hep sekreterler benden en az 5 yaş genç..25 yaşlarında mesela..hiç kıskanmadım ..niye kıskanayım..çoğuda bekardı..
sizin bahsettiğiniz hanımlar ise evli,herkez sosyal olmayabilir,eşiniz sosyal biri demekki..kıskançlık insanı bunaltıyor bence...

ozaman değiştiğini ispatlamaya çalış.senin sorunun aşırı kıskançlık eşinin bundan boğulması anladığım bu canım başka sorunlarınız var mı bilmiyorum...şiddet ne olursa olsun çok kötü birşey eşin durup duruken şiddet uygulayan bir psikopat değilse,onu o raddeye getiren sebepleri değiştirmeye çalış oun yaptığı çoook kötü ama bir radde vardır ona nasıl geldiniz onu düşün..huylarını törpüle,mantıklı akıllı bir kadınsan yap bunu.bende nişanlıyım 3 ay sonra evlenicem her kadın kadar kıskancım ama sınırında,tatlı tatlı zaten kıskanmak insani bir duygu ama normal sınırlarda sebep varken normal bir duygu.yani tutup niye kimse benim elimi sıkmadı yada niye sen onlara karşı böylesin samimisin deyip kavga çıkarmam.benim o çünkü bana ait biz biriz bana ne 2 saat gördüğüm insanlar için değer mi böyle düşün... değişmek için bir adım at ölç tart napabilirsin başla biryerden..bunlarla canınızı üzmek için inan çook kısa hayat..konuşmayı dene canım

Bence yaptığın şeyin hata oldunu bile bile tekrar etmen senin en büyük yanlışın hepimiz ikili ilişkilerimizde kıskancızdır ama bunun dozunu ayarlamakta elimizde sonuçta yanında ki adam senin eşin elinden o istemediği sürece kimse alamaz.En azından kendini bu konuda frenlemelisin ...Ayrıca sana uyguladığı şiddet gözardı edlilir gibi değil bence en güzeli eğer eşin konuşulabilicek biri ise karşına alıp güzelce konuşman ...

İntihar'da hiç düşünemeyeceğin şey olsun aklından bile geçirmek en büyük günahlardandır BUNU UNUTMA!!!

Bol Şans.

Son düzenleme:

sen o kocaya bi kaybedilebileceğini göster bakalım bak nasıl perişan oluyor,onunla konuşma bu yaptığını ödet ona,ne kadar yanaşırsa yanaşsın taviz verme,"aman benim başımı okşadı demekki beni seviyor hemen affedeyim" saçmalıklarına kapılma,süründür biraz, para harcamasan da birazcık çık dolaş,kocana hesap sorma,kıskançlıktan gözünden alevler çıksa bile yastığı bas ağzına bağır o gidince yine de ona belli etme,kocana tek çeşit yemek hazırla "aman şunu yermisin bunu içermisin hanimiş karısının bitanesi" tarzı davranma...
adama kendisini oğlunmuş gibi değil de erkeğinmiş gibi hissettir,onu sorgulama,sorularınla boğma,kıskançlık dinimizde var falan falan demişler bi topiğinde,devir değişti alakası yok,seven kişi tabiki eşini kimseyle paylaşmak istemez ama günlük hayat artık biraz olsun sosyallik konuşma gerektiriyo.
sen kocanın iplerini gevşetirsen bak bakalım nasıl huzurlu mutlu oluyosun, evlenmeden önce kadın kendisini örseleyene,erkek kendisine ilgi gösterene bayılıyor...evlendikten sonra kadın kendisine ilgi duyan kocaya,erkek kendisini biraz olsun örseleyene bayılıyor. bunu gördüm bunu söylerim.

vallahi olay aynen böyle oldu neden ben bu dayağı yedim diyorum kendi kendime ama o medeni gibi konuşmak yerine vurmayı tercih etti bir de okumuş insan ya babadan dayak gördüğü yok canım babası sakin bir insan ailede dayak yok ama niye böyle yaptı hiç anlamadım

offf offf hiç bilmiyorum nereden başlayacağımı nasıl ona değiştimi göstereceğime hep içime atacağım en sonunda verem olacağım öleceğim yine sonuç ölmek en azından şimdi o acıları yaşamadan ölürüm lütfen bana nasıl davranacağımla ilgili akıllar verin çıkmazlara girdikçe ölmeyi ilaç içmeyi düşünüyorum

kusura bakma yorumum sert olacak ama esini hic suclu bulmuyorum...

canım çok sağol okudum ama cevap yazdım özel mesaj kabul etmiyormuşsun dediklerini düşüneceğim:18:

ayy mesaj kabul edilmiyomuymuş canım ayarlar nerden düzeltiliyor bilmiyorum ama sen yeterki iyi ol canını sıkma, her kötü günün bir sabahı var

Son düzenleme:

çok doğru yazmışsın hepiniz çok doğru yazıyorsunuz ama neden ben sizin gibi ilgi göstermemeyi başaramıyorum onun iplerini gevşetemiyorum iki sarılmasıyla yumuşuyorum ama bu yaptıklarını asla affetmeyeceğim isterse sonu boşanmak olsun üçüncü bir dayağı yemeye asla niyetim yok tek yemek yapmayıda denedim akşama kadar çalışıyorum bunu mu yaptın demişti:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…