Ölüm, mezar gibi lafları sil artık canım kafandan. Bu gencecik yaşında, sana öl diyen bir eş için değer mı yani? Hayat her zaman istediğimiz gibi gitmiyor ama bunu değiştirmek senin elinde. Eşine pabucun pahalı olduğunu göster artık. Kıskançlığın had safhada bile olsa belli etme eşine sen kıskandıkça o havalara girmiş. Biraz ağırdan sat kendini, kendine bak, ilgi gösterme ona kendi halinde gayet mutlu olduğunu görsün. Tüm bunları yaptığında aynı terbyesizliğini sürdürüyorsa da kendi yolunu çizmen gerekir.
kızlar eşim kaktı hiç konuşmadan yatağına geçti yattı kapıyı da örttü bu yanıma gelip yatma mı demek oluyor daha çok kahroldum hepten beni ölmeye teşvik ediyor zaten bende yanında yatmayacaktım öldürmek isteyen beni yanında istemeyen adamla niye yatayım ki nereye varacaksa varsın o bana yalvarsın
değmez demi böyle bi adamabelki de daha çok sevinir öldüm diye kendi katil olmadı diye benden kurtuldu diye ona bu sevinci mutluluğu haklısınız yaşatmamalıyım kendim mutlu olmalıyım artık bütün şansını kaybetti şeytana yenilmeyeceğim bunu bu sefer başaracağım inşallah
umut evlerinin numarasını veriyorlar mı canım sağol böyle bilgi verdiğin için ama ücretsiz bana telefondan destek verirler miki numaralarına nereden ulaşabilirim nette çıkar mı acaba:18:
bence eşiniz sizden sıkılmış ne saygı kalmış ne de sevgi.kıçını devirip yattıgına uyuduguna göre umrunda olmadıgınız da açıkça görülùyor...bence yaşınız ilerlemedn çocuk sahibi olmadan ve sizi kapı dışarı etmeden hayatınızı ayırın..yoksa üzende siz olursunuz üzülende..maalesef erkekler kıskanılmayı pek sevmezler.hepimizn kocası var ama sizin gibi kıskançlık yapmadık oluruna bırakın saygılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?