kusura bakma yorumum sert olacak ama esini hic suclu bulmuyorum...
Bekara boşanma kolay gelir derler ama siz bu şekilde dayak yedikten sonra bile nee yapayım diyorsunuz.Resmen adam sizi öldürmeye çalışmış.Diğer konularınızı bilmiyorum ama kesinlikle şiddeti kimse haketmez eğer eşiniz sizi dövecek kadar terbiye etmeye veya hırsını almaya çalışyorsa ne sevgi ne saygı var evliliğinizde.Bence kendinizi ve eşinizide yıpratmayın daha fazla ayrılın.
Ayrılınca ne yapıcam diyeceksiniz ama kadınlar bi erkeğin korumasına ihtiyacı yok erkekler olmadanda biz bireyiz hayatımızı bir erkek üzerine yaratmayalım ve kendinize güvenin.
canım senin yorumların hep sert oluyo zaten alıştım artık bunu da ilk yazımda belirtiştim bu yüzden kusura bakmadım haketsemde kimse kimsenin içini bilemez keşke bunları düşünerek benim psikolojimi düşünerek yorum yapabilsen bana yardımcı olmayı deneyebilsen neler yapmam gerektiğini söyleyebilsen olsun yine de sana saygı duyuyorum:26:
offf offf hiç bilmiyorum nereden başlayacağımı nasıl ona değiştimi göstereceğime hep içime atacağım en sonunda verem olacağım öleceğim yine sonuç ölmek en azından şimdi o acıları yaşamadan ölürümlütfen bana nasıl davranacağımla ilgili akıllar verin çıkmazlara girdikçe ölmeyi ilaç içmeyi düşünüyorum
nereye gideyim peki ailem beni ayrılırsam kabul etmez arkamda değil sokakta mı kalayım en azından ölürsem mezarım olur yerim olur
vallahi olay aynen böyle oldu neden ben bu dayağı yedim diyorum kendi kendimeama o medeni gibi konuşmak yerine vurmayı tercih etti bir de okumuş insan ya babadan dayak gördüğü yok canım babası sakin bir insan ailede dayak yok ama niye böyle yaptı hiç anlamadım
canım senin yorumların hep sert oluyo zaten alıştım artık bunu da ilk yazımda belirtiştim bu yüzden kusura bakmadım haketsemde kimse kimsenin içini bilemez keşke bunları düşünerek benim psikolojimi düşünerek yorum yapabilsen bana yardımcı olmayı deneyebilsen neler yapmam gerektiğini söyleyebilsen olsun yine de sana saygı duyuyorum:26:
ben bu lafa takıldım açıkçası yani siz eşinize ilgi alaka gösteriyorsunuz o haketmediğini mi düşünüyor? kimseye gereğinden fazla değer verme isteklerimi dert etme falan ne bileyim tuhaf geldi kurduğu cümle... ayrıca açtığınız konulara göz attım da aşırı kıskanç olmanız abartı bir durum kendinize başka uğraşlar bulun Dünya eşinizin etrafında dönmüyor ki belki eşiniz kıskançlıklarınızdan bunaldığı için ilgi alaka istemiyor buda var tabi!
canım eşin ne güzel kibar davranıyor. arkadaşlarının eşlerine hal hatır sormak acayip birşey değil ki. diğerleri sormuyorsa o onların kabahati.
düşünsene bir ortama girdiğinde sana birileri nasılsın diye sormaması mı iyi, yoksa halini hatrını sormasımı. sormamış olsa şahsen bana ne kadar kaba biri derim.
eşin görgü ahlak biliyor bu konuda.
ama el kaldırmasını kınadım. bence adamı çok fena sıkmışsın ki bu duruma gelmiş.
boşanmak çözüm değil. annenlede yapamazmışsın. psikoloğa göndermiyorsa kendi kendini iyileştirmen gerek. sonuçta elle tutulur bir yanlış yapmadıktan sonra kocanı ne diye bu kadar kıskanasın ki.
yukarıdaki yorum eski konunuza yaptığım yorum size söylemişim eşiniz verdiğiniz değeri haketmediğini düşünüyor ilgi alakanızdan hoşnut olmaması tuhaf demişim demekki eşinizde en az sizin kadar piskolojik olarak destek almalı diye düşünüyorum kıskançlığınız hastalık derecesine gelmiş takıntı yapmışsınız ama eşinizde zaten bu ilgiyi sevgiyi haketmeyen biri olduğunu sizin boğazınızı sıkarak göstermiş adam sana daha önceden sinyalleri vermiş zaten
canım tamam kibar da neden bana karşı değil de başka bayanlara kibar bir de bu olayı gülümseyerek anımsıyor ve diyorki sizli bizli konuşuyoruz hoşuna gitmiş gibi düşündüm bende yanlış anladımkendi kendimi nasıl iyileştirebilirim bunu düşünüyorum acaba iyileşir miyim diye 5 senedir iyileşmedi hiçbişey hala aynı noktadayız demek ki
peki bu adam ne düşünüyor da bir türlü bu ilgiden memnun değildi hani erkekler ilgi isterdi onu isterdi bunu isterdi benimki niye istemiyo bunu anlamış değilim mutlu olması gerekirsen adam mutsuz oluyo:18: zaten bence o da normal değil konuşmasını bilmiyo
erkeklerin bazıları öyle be canım. sana bana gelince ayılıkları tutuyor elaleme gelince kırılıp dökülüyorlar.
bu esra erol umut evi açtı ya ordaki psikologları ara yardımcı olurlar. dersin eşim göndermiyor telefonda bilgi verin de yardımcı olun de. ama kendine vurdurtma. gerekirse git şikayet et kocanı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?