Bende okulu iki yil uzatmistim
Ve cok bunalmistim, istemedigim bi sehirde istemedigim bi yerde bitmiyordu gecmiyordu zaman ve aileme karsi cok mahcuptum.
Utaniyordum. Morelim cok kotuydu. Pes etmistim artik, babami aradim aglayarak;
Babacim seni cok seviyorum, (bu arada aglamaktan hickiriyorum) biliyorum siz beni okutmak icin elinizden geleni yaptiniz, ama ben size laik olamadim babacim, yine sinifta kaldim, yapamıyorum, olmuyo, size daha fazla yük olmak istemiyorum, okulu birakmak istiyorum ben, gel de gelim birak de yazim dilekcemi birakim okulu sana bagli suan hersey babacim cok ozur dilerim sizi cok seviyorum diye devam ettim aglamaya
Babam dinledi dinledi, dediki; kizim okulu bitirmek icin acelenmi var? Senden ise gir calis diye bekleyenmi var? Öyle yada boyle biticek o okul, hic takma kafana bende kalmistim zamaninda sinifta (kendisi 70 yasinda)bi ilk okul okudum onuda çift dikiş okudum. diye guldurdu beni telefonda morelimi düzeltti okula devam dedi kapatti. Sonra o senede bitmedi yaz okuluna kaldim:) tani cok tembeldim. Ama sucumun farkinda oldugum icin hep babacim babacim annecim annecim eteklerindeydim tatile gelince. Ne gunlerdi ya