• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ölmek istiyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi svl13
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

svl13

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2015
85
47
3
44
Gerçekten ölmek istiyorum bu duygudan kurtulamıyorum. Son bir haftadır nasıl daha kolay olur diye düşünüyorum. Kalbim sıkışıyor ağlama krizlerine giriyorum kendimi durduramıyorum. Tam 40 yaşındayım ergen değilim ama olmuyor derdimi kimseye anlatamıyorum. Yaşadıklarımı anlatsam en az 50 konu çıkar. Ölüm bana yakın olsun ölümler beni bulsun diye dua ediyorum bu hayat hep böyle zor mu gidecek insanlar gerçekten mutlu mu burada evlat acısı dışında olanlar dert mi?

Rabbim hepimize hayırlı ölüm nasip etsin, psikolojik desteğe ihtiyacınız var gibi duruyor.
Tutunacağınız çocuğunuz, sizi seven aileniz yok mu? Ölüm sadece sizi etkilemeyecek ki, Allah korusun size birşey olursa, sevdiğiniz insanların ne hale geleceğini bir düşünün.
Sizin canınızdan değerli bir şey yok, kendiniz için ölüm dilemek yerine, sizi bu hale sokan şeyleri hayatınızdan yok etmeniz gerekir.

Acilen psikiyatriste git ve sakin yanlış bisey yapma, hemen yarına randevu al bence. ??

Gerçekten ölmek istiyorum bu duygudan kurtulamıyorum. Son bir haftadır nasıl daha kolay olur diye düşünüyorum. Kalbim sıkışıyor ağlama krizlerine giriyorum kendimi durduramıyorum. Tam 40 yaşındayım ergen değilim ama olmuyor derdimi kimseye anlatamıyorum. Yaşadıklarımı anlatsam en az 50 konu çıkar. Ölüm bana yakın olsun ölümler beni bulsun diye dua ediyorum bu hayat hep böyle zor mu gidecek insanlar gerçekten mutlu mu burada evlat acısı dışında olanlar dert mi?
herkesin derdi kendine göre büyüktür canım sana aa bu dert mi dediğin şey karşı taraf için çok büyük gelebilir.her ne yaşadıysan yıpranmış olduğun belli pskastrise git bence bir an önce.

Derdin ne uzun da sürse yaz anlat rahatlarsın belki senden daha beter durumda olan dertli insanlar çıkar şükredersin ölüm kurtuluşmu sanki

Rabbim hepimize hayırlı ölüm nasip etsin, psikolojik desteğe ihtiyacınız var gibi duruyor.
Tutunacağınız çocuğunuz, sizi seven aileniz yok mu? Ölüm sadece sizi etkilemeyecek ki, Allah korusun size birşey olursa, sevdiğiniz insanların ne hale geleceğini bir düşünün.
Sizin canınızdan değerli bir şey yok, kendiniz için ölüm dilemek yerine, sizi bu hale sokan şeyleri hayatınızdan yok etmeniz gerekir.

Lütfen yanlış birsy yapmayın ve acilen bir destek alin :( ölmek hiçbir şeye yaramaz.
Arkanızda kalanları düşünün. Hiçbirşey umrunuzda degilse. Allahimin rızası için yapmayın. Onun verdiği canı ancak o alır.

Herkesin derdi kendine göre büyüktür bana dert gelmeyen sana dert olur
Sen icindekileri buraya yaz belki rahatlarsin canim ..

40 yasindasiniz, benden ve burdaki birçok kişiden daha buyuksunuz. Tek birşey sorcam: olmek çözüm mü? Ciddi ciddi soruyorum. İnançlı biriyseniz; zaten hikâye ordan sonra başlar, değilseniz ölüm sonrası bir belirsizlik.. Peki soruyorum böyle düşünmeye devam etmek size birşey katıyor mu? Hayır. Değiştirmek elinizde mi? Evet. O zaman değiştirmek için elinizden geleni yapın, destek alın hatta. Sonra tekrar konuşalım.

Aynen yaz tum sıkıntılarını yaz rahatla ve yarin ilk is doktora git.

Inanın ki psikolojik tedaviye defalarca gittim sorun varken ilaçlar çözüm olmuyor su hayatta doğduğum günden beri yüzüm gülmedi açlıkla dayakla tacizle büyüdüm. Daha17 de evlendim belki daha iyi olur dedim ama olmadı olmadı olmuyor

Mutlaka zor bi hayatınız olmuştur da doğduğumdan beri yüzüm gülmedi diye düşünmeyin.Çocuğunuz varmış bundan daha güzel bi mutluluk var mı?
Evliliğiniz de mi mutlu değilsiniz, tam olarak sorun nedir?
Bu hayatta ölüm dışında her şeye bi çare vardır emin olun.

Inanın ki psikolojik tedaviye defalarca gittim sorun varken ilaçlar çözüm olmuyor su hayatta doğduğum günden beri yüzüm gülmedi açlıkla dayakla tacizle büyüdüm. Daha17 de evlendim belki daha iyi olur dedim ama olmadı olmadı olmuyor
Düzelir herşey, geçmişi bırak takılma geleceğe bak, insanlar çok şeyi atlatıyor. Geçmişi düşünme geçti gitti.

dünya da hiçbirşey yolunda gitmiyorsa ve ömürde geçiyorsa..Bütün kalbinizle Allah'a yönelin.ALLAH'A KULLUKTAN LEZZET ALIRSINIZ,Allah'da siz istemesenizde hayırlı kapılar açacaktır.Sebeplere takılıp boğulmayın.Herkesin derdi kendine ağırdır.Musibetler yakanızı bırakmıyorsa,Allah size bu musibetlerle mesaj vermek istiyor demek ki.En ağır imtihanlardan peygamberler geçmiş bu arada.Mesela Hz.Yusuf'u düşünün,kaç yıl sonra zindandan çıkıp Mısır'a aziz olmamış mı?Hz.Eyüp (a.s)bütün çocuklarını kaybetmiş,hastalığa yakalanmış,acı üstüne acı yaşamış.Sonra Allah bütün kaybettiklerini O'na en güzel şekilde iade etmemiş mi?Bizim irademiz cüz'i elimiz herşeye yetişmiyor,aciziz.Onun için gücü sonsuz olana dayanmak en güzeli,en rahatı değil mi?Avrupa ruh sağlığı bozuk olanları duayla tedavi edip,çok güzel sonuçlar almışlar.Müslüman ülkesinde bedavaya bu tedavi yönetmini biz neden uygulamıyoruz? Bütün kalbinizle Allah'a dayanın.Allah önünüze nimetlerini serecektir elbet...

22 yıllık evliyim çoook sorun yaşadım eşim ailesiyle çocuktum ezildim itildim kalkıldım. Maddi olarak hep sömürdüler ezik büyüdüğüm için karşı koyamadim. Şimdi borç batağında çıkamıyoruz eşimin iyi bir maaşı var ama hiçbir faydası yok. Bugün bütün bankalar yüzüme kapandı. Biraz önce çok abartı gelecek ama çocuğum yarın okuldan gelince yesin diye bulgur pilavı yaptım bu bana çok koydu cocukluğumu hatırladım şimdi de benim çocuğum bunu yaşıyor dayana mıyorum artık

Lutfen anlat..vardır herseyin bir cozumu..

22 yıllık evliyim çoook sorun yaşadım eşim ailesiyle çocuktum ezildim itildim kalkıldım. Maddi olarak hep sömürdüler ezik büyüdüğüm için karşı koyamadim. Şimdi borç batağında çıkamıyoruz eşimin iyi bir maaşı var ama hiçbir faydası yok. Bugün bütün bankalar yüzüme kapandı. Biraz önce çok abartı gelecek ama çocuğum yarın okuldan gelince yesin diye bulgur pilavı yaptım bu bana çok koydu cocukluğumu hatırladım şimdi de benim çocuğum bunu yaşıyor dayana mıyorum artık
Sen calışmıyor musun peki?

Ayrıca bulgur pilavının besin degerleri cok yuksektır..kımse begenmez ama..

Kul sıkışmadan hızır yetişmezmiş..elbet bir çıkış olacaktır..

Back
X