• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ölmek istiyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi svl13
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Canim insallah sıkıntını atlatirsin.Ne dertler var seninki dert mi diyemem ama ben de cok zorlu dönemden gectim,hatta icinde bulundugum cikmamin da pek mümkün olmadigi sorunlarim derdim var.Hani herseyin bir çözümü vardir,sonunda feraha kavusursun ya da sorununu halledebilecek seylere yönel derler ya,bu bence gercekten senin icin gecerli olabilir ama benim icin insalah diyorum sadece.Kusura bakma sen derdine care ararken kendimden bahsettigim icin ama konusmak dertlesmek istersen dinlerim,yardimci olmaya calisirim.

içinde ne var ne yoksa yaz, ne kadar uzun olursa olsun okur yanında oluruz. hem rahatlarsın hem de yolların bitmediğini anlamış olursun.

2009 da meme kanseri oldum atlattım şimdi karaciğer hastasıyım dert büyüdükçe sağlıkta gidiyor bunlara alıştım ama içim sıkılıyor aglamaktan bıktım olur olmaz her yerde ağlıyorum artık çocuklarıma gerekli sevgiyi bile veremiyorum

İnanın çözümsüz dert yok ölümden başka.. Para mi yok mesela, bugün yoksa yarin bir şekilde olur. Zaten calisiyormussunuz, siz alın terinizle çalışmaya devam edin muhakkak mükafatini alırsınız. Bu arada İstanbul'daysaniz Alo 153'ten ücretsiz psikolojik danışma hizmeti alabilirsiniz.

Ölüm için dua edeceğinize derdinize çözüm için dua edin ki derdinize derman bulunsun ne güzel hastalıgı atlatmışsınız Allah ın gücüne gider.Çocugunuzu düşünün onun için yine tutunun hayata siz olmadan daha mı mutlu olacak.

Inanın ki psikolojik tedaviye defalarca gittim sorun varken ilaçlar çözüm olmuyor su hayatta doğduğum günden beri yüzüm gülmedi açlıkla dayakla tacizle büyüdüm. Daha17 de evlendim belki daha iyi olur dedim ama olmadı olmadı olmuyor
17 yaşında evliliği bile dert etmişsin bizim ailelerimizde gayet o yaşlarda evlenmiş ve hiç sizin açınızdan bakmamışlar olaylara.. demek istediğim şu ki belki hikaye gibi gelicek ama kesinlikle bakış açınızı değiştirin tabiki bunu söylemesi çok kolay paikiyatriyede ayaklarınız gitmez şimdi..
lütfenn spora başlayabilirseniz başlayın..
yada yürüyüş değil sizi zorluycak sporlar yapın yani basit bi yürüyüş değil idmanlı bi koşu tavsiye ediyorum ve tv izlemeyin bu süreçte insanlarla birlikte olmaya çalışın kalabalıklarda.. durumunuz müsaitse kendinize bi meşgale bulun 3 gün yapın bu dediğimi daha farklı hissediceksiniz..
ayrıca huzur evine ziyarete gidin belki o yaştaki insanların hayata nasıl bağlandığını görünce belki utanırsınız..

Şöyle düşünün eğer inançlı biriyseniz çektiğiniz acılar ölümden sonra son bulmayacak aksine çok daha fazlası olacak. Ve de çocuğunuz varmış ne güzel hiç onun açısından düşündünüz mü ? Çocuğunuz bulgur pilavı yiyor diye üzülmüşsünüz peki onu arkada bırakmak sizi çok mutlu mu edecek ? onun için en iyi çözüm mü ? sizden sonra hali ne olur hiç düşündünüz mü ? Güç kaynağınız çocuğunuz olsun, biliyorum psikolojik bunalım hiç kolay bir şey değil atıp tutmuyorum buradan emin olun. Ölümün çözüm olacağını aklınızdan çıkarın önce asıl orada sarpa saracak işler, çözüm odaklı düşünün derdinize son verecek şeyler değil. Öncelikle benim hayat felsefemde kötü olan kötü hissettiren hiçbirşeyi dillendirmemek var kesinlikle ekstra bir negatiflik kattığını düşünüyorum. Ne yapabilecekleriniz konusunda ne bileyim dua edin bol bol, bu derdinizi asla uzun süre düşünmemeye çalışın ölüm isteği aklınıza geldiğinde onu kafanızdan atmaya çalışın, mesela ben küçükken çok korktuğum zamanlarda hemen kendimle konuşurdum o korktuğum olayı hatırlamamak için ya şarkı söylerdim sürekli başa alarak : ) ya da hayal kurardım.Size azıcıkta olsa huzur veren şeyler yapmaya özen gösterin mesela bana bangır bangır müzik dinlemek aşırı huzur verir ya da mekan çok önemli değil sabahın bir körü ya da akşamın saatlerinde tek başına dışarda oturup kafa dinlemekte aynı şekilde ya da sevdiğim bir insanla hayallerimi paylaşmak veyahut tek başına dakikalarca hayal kurmak bunlar benim ruhumu doyuruyor çünkü daha doğrusu beynimi de kandırabiliyorum bazen bu huzur konusunda : ) . Ha derseniz kafanıza takacağınız bir mevzu bir derdiniz yok tabiki huzur bulursun diye : ) Vallah hiç bir şey göründüğü gibi değil diyorum sadece : ) Bu arada bulgur pilavı en sevdiğim yemeklerde zirveyi oynar ( :

Özelden mesajla öneride bulunan bir arkadaş bankacı bir arkadaşla görüşmemin faydalı olabileceğini söyledi varsa bir bankacı arkadaş bana özelden yazabilir mi buradan yazıp yanlış anlaşılmak istemiyorum

Gerçekten ölmek istiyorum bu duygudan kurtulamıyorum. Son bir haftadır nasıl daha kolay olur diye düşünüyorum. Kalbim sıkışıyor ağlama krizlerine giriyorum kendimi durduramıyorum. Tam 40 yaşındayım ergen değilim ama olmuyor derdimi kimseye anlatamıyorum. Yaşadıklarımı anlatsam en az 50 konu çıkar. Ölüm bana yakın olsun ölümler beni bulsun diye dua ediyorum bu hayat hep böyle zor mu gidecek insanlar gerçekten mutlu mu burada evlat acısı dışında olanlar dert mi?
Derdini söylemeyen derman bulamazmış abla derdin ölmeyi isteyecek kadar?

Gerçekten ölmek istiyorum bu duygudan kurtulamıyorum. Son bir haftadır nasıl daha kolay olur diye düşünüyorum. Kalbim sıkışıyor ağlama krizlerine giriyorum kendimi durduramıyorum. Tam 40 yaşındayım ergen değilim ama olmuyor derdimi kimseye anlatamıyorum. Yaşadıklarımı anlatsam en az 50 konu çıkar. Ölüm bana yakın olsun ölümler beni bulsun diye dua ediyorum bu hayat hep böyle zor mu gidecek insanlar gerçekten mutlu mu burada evlat acısı dışında olanlar dert mi?

40 yaşındaki insan bunalıma düşmez diye birşey yok ki her yaşta herşeye hakkınız var.Neden bu durumda olduğunuzu yazarsanız sizinle benzer şeyler yaşamış kişilerden tavsiyeler alırsınız? Bir dönem bende dibin dibini görmüştüm .herkesin hayattta böyle dönemleri oluyor.

Inanın ki psikolojik tedaviye defalarca gittim sorun varken ilaçlar çözüm olmuyor su hayatta doğduğum günden beri yüzüm gülmedi açlıkla dayakla tacizle büyüdüm. Daha17 de evlendim belki daha iyi olur dedim ama olmadı olmadı olmuyor

İlaç değil düzenli psikoterapi tek çare.ilaç sizin geçmişinizde aldığınız yaraları tedavi etmez şuan hissettiğiniz duyguları yatıştırır.Yani ilaç ancak terapi süresince kendinizi biraz daha iyi hissetmeniz için araçtır.

Sakin olmaya calisin derin derin nefes alin. Gözlerinizi kapatip herseyin gececegine inanin. Vardir herseyde bi hayir sabredin cok zordur eminim ama hersey bi sinav. Cocuklarinizi düsünün onlari annesiz birakmaya dayanamzsiniz eminim.

Ne zamandir intihar egilimi var? Uzun zamandir varsa ilac tedavisi lazim psikiyatra gidin

Çocuğuma bulgur pilavı yaptım bu koyuyor bana diyorsun. Çocuğunu annesiz bırakmanın yanında bu hiçbirşey. Psikiyatriye git lütfen. Sana kendinden sonra en çok yardımcı olacak kişi bir uzmandır. Herkesin derdi kendine büyük, ama dertlere gömülmek çözmüyor hiçbirşeyi.

İlaç değil düzenli psikoterapi tek çare.ilaç sizin geçmişinizde aldığınız yaraları tedavi etmez şuan hissettiğiniz duyguları yatıştırır.Yani ilaç ancak terapi süresince kendinizi biraz daha iyi hissetmeniz için araçtır.

Ilk ettapda ilac tedavesi iyi gelir .ilaclar düşüncesini değiştirir, yani intihar isteği kayip olur.tamam ilaclar biraz olsa beyni tembelleştiriyor ama ilk yardim böyle durumda ve yaninda terapi

Nerden duydum bilmiyorum ama çok doğru bir söz biliyorum.hiç bir şey sonsuza kadar sürmez.ne acı ,ne mutluluk,ne sevinç,ne hüzün... yani hayat boyle.ölmek sizin için bir çözüm evet ama çocuklarınız için bir yıkım.ben evlat acisi yaşadığım halde bu aklıma gelmiyor.lütfen ise öncelikle yasadiklarinizin bir sınav olduğunu kabul ederek başlayın.siz çocuklarınıza bulgur pilavı pisirebiliyorsunuz.dua edin pilav pisircek bir sağlığınız ve sağlıklı bi çocuğunuz var.lütfen bakış acınızı biraz değiştirin.Evet dertlisiniz ama herşeyin bir sonu var.bu sınırlarda biticek.

ben 30 yasindayim , annemi 8 sene once kaybettim
keske yasasaydida ben 3 ogun bulgur pialvi yeseydim ..
Canım bi an çok üzüldüm sana gözüm doldu.basın sağolsun.insan kendi başına geleni en ağır dert sanıyor.ama öyle dertler varki..rabbim ihtiyacı olan herkese güç kuvvet sabır versin.amin

Canım bi an çok üzüldüm sana gözüm doldu.basın sağolsun.insan kendi başına geleni en ağır dert sanıyor.ama öyle dertler varki..rabbim ihtiyacı olan herkese güç kuvvet sabır versin.amin
saol canim Allah razi olsun
rabbim kimseye tasiyamayaacagi yuk vermez mi$ ..

Anlat arkadasim dinlerizz sende rahatlarsin

Back
X