• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ölmek istiyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi svl13
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Gerçekten ölmek istiyorum bu duygudan kurtulamıyorum. Son bir haftadır nasıl daha kolay olur diye düşünüyorum. Kalbim sıkışıyor ağlama krizlerine giriyorum kendimi durduramıyorum. Tam 40 yaşındayım ergen değilim ama olmuyor derdimi kimseye anlatamıyorum. Yaşadıklarımı anlatsam en az 50 konu çıkar. Ölüm bana yakın olsun ölümler beni bulsun diye dua ediyorum bu hayat hep böyle zor mu gidecek insanlar gerçekten mutlu mu burada evlat acısı dışında olanlar dert mi?
Öncelikle geçmiş olsun.Zaten ölümlüyüz ve bir gün ölüm bizim için garanti.O zamana kadar ödünç aldığın zamanı en iyi şekilde geçirmeye çalış.Ölüm zaten var ve o gelince yaşam olmayacak.Yaşadıklarını tek tek ele al ve sorunlarını parça parça halletmeye çalış.Son zamanlarda ölmek istemekle ilgili konular çok arttı sanki.Hayat güzel ve bunu farkedecek şeylere yoğunlaşın.yardım alıyor musunuz?psikolojik destek almayı düşünebilirsiniz,bu duygularınız çok yoğunsa.

Allah kimseyi annesiz bırakmasın, bence bu hayattaki en büyük acı evlat ve anne acısı. Siz evlatlarınızın durumuna üzülüyorsunuz ya,benim yaşadıklarımı yaşıyorlar,karınlarını doyuramıyorum diye. Asıl onlar annesiz kalırsa ne yaparlar? Kadınlar kadar anneler kadar güçlü hiç kimse yok,yeterki inançlı olun ve kalkıp sirkelenin,farklı çözümler araştırın.

Konu sahibi insallah iyilesirsiniz bu basligi kapatip cok mutluyum adiyla bir baslik acmanizi diliyorum bu basligi gorunce tuylerim urperiyo

ÖLMEK..
hadi hep beraber ölelim.. çözüm olsun tüm dertlerimize .. ya sonra..
hesap çetin.. çook çetin.. gerçi bu inanç meselesi..
hadi inancın olmasın..
koskoca bir bitiş..
evladının kokusunu alamamak.. okuldan gelişini görememek .. büyüdüğünü okuduğunu.. evlendiğini hatta torununu.. hiç bişey.. yok.. koca bir toprak yığınından ibaret olmak.. gece korkan evladının yanına gelememesi... acıktım anne diyememesi.. hiç bişey yok..
senin o yaptığın bulgur pilavı varya.. o cocuk için dünyaya değmezmi... önüne dünyaları serseler senin başını okşayarak önüne koyduğun bulgur pilavından lezzetli olurmu.. olmaz..
kimse kolay yaşamıyor inan ama varya sen bu saate kadar yaşadıysan daha iyisini yaparsın.. bırak dünya yıkılsın sen sığın yüreğine.. inandığın şeye.. eğer ölümü seçersen evladında senin yaşadıklarını yaşar.. çalışıyorsun.. üretmeye başlamışsın.. bir üç farketmez.. bişeyler geliyor.. artık değilmi.. gelecek güçleneceksin.. bu düşündüklerine pişman olacaksın..
hala hayattaysan hala yaşıyorsan birşeyler düzelebilir ama ölümden dönüş yok..

yaz anlat konuş.. yanlız değilsin.. anlattıkça rahatlarsın kendin çözümler bulursun

işin içine evlat girince snaırım nevriniz döndü..
evlat çok tatlıdır. ne güzel bu tadı Rabbim size nasip etmiş.. buna çok şükür değil mi??

eliniz ayağınız tutuyor akıl sağlığınız yerinde hamdolsun..
çalışıp kazanırsınız hiç sorun değil. açlıktan kimse ölmez zaten. varsın bulgur pilavı olsun menünüzde verene şükür.
hiç unutmuyorum babam iflas etmişti. çok zor durumdaydık. yiyecek ekmek bulamıyorduk. babam iki kardeşimi aldı köye gitti aç kalmasınlar diye.. hep birlikte gidemedik nedenini hatırlayamadım. annem un kavurdu ikimize o zaman 12 a,yaşlarındayım. midemiz bulandı yiyemedik.. komşuya gittik oturmaya aç mısınız dedi annem bana kıyamadı ewt falan dedi. sağolsun yemek getirdi hep birlikte yedik falan. hala unutamam ama o günler bana çok büyük ders.. mesela belki yaşamam ömrüm yetmez ama 50 yıl sonrayı bile düşünüyorum. daha dikkatli adımlar atıyorum..

bu arada 3 kardeş de ders alıp okuduk. ben memurum, biri öğretmen,biri doktor kardeşlerimin.. demek ki o günler yaşanmalıymış.. bir de babam sağ olsaydı daha ne isterdim ki..

çocuklarını düşünerek ayakta kalmak zorundasın .
eminim ki herkes burda en azından bir kere intiharı düşünmüştür ama bu çözüm değil .
çocukların ne yapar sensiz bunu düşün ve vazgeç bu eğiliminden
hayat herşeye rağmen çok güzel
sana verilmiş bir ödül bu hayat
herşey aslında senin elinde . sana ne kadar zarar vermek isteselerde sen onlara karşılık vermeyerek aslında meydan okursun .

Back
X