- 11 Kasım 2014
- 582
- 2.460
- 63
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ilk ettapda ilac tedavesi iyi gelir .ilaclar düşüncesini değiştirir, yani intihar isteği kayip olur.tamam ilaclar biraz olsa beyni tembelleştiriyor ama ilk yardim böyle durumda ve yaninda terapi
Inanın ki psikolojik tedaviye defalarca gittim sorun varken ilaçlar çözüm olmuyor su hayatta doğduğum günden beri yüzüm gülmedi açlıkla dayakla tacizle büyüdüm. Daha17 de evlendim belki daha iyi olur dedim ama olmadı olmadı olmuyor[/
Gerçekten ölmek istiyorum bu duygudan kurtulamıyorum. Son bir haftadır nasıl daha kolay olur diye düşünüyorum. Kalbim sıkışıyor ağlama krizlerine giriyorum kendimi durduramıyorum. Tam 40 yaşındayım ergen değilim ama olmuyor derdimi kimseye anlatamıyorum. Yaşadıklarımı anlatsam en az 50 konu çıkar. Ölüm bana yakın olsun ölümler beni bulsun diye dua ediyorum bu hayat hep böyle zor mu gidecek insanlar gerçekten mutlu mu burada evlat acısı dışında olanlar dert mi?
kesinlikle katiliyorum, Allah a siginindünya da hiçbirşey yolunda gitmiyorsa ve ömürde geçiyorsa..Bütün kalbinizle Allah'a yönelin.ALLAH'A KULLUKTAN LEZZET ALIRSINIZ,Allah'da siz istemesenizde hayırlı kapılar açacaktır.Sebeplere takılıp boğulmayın.Herkesin derdi kendine ağırdır.Musibetler yakanızı bırakmıyorsa,Allah size bu musibetlerle mesaj vermek istiyor demek ki.En ağır imtihanlardan peygamberler geçmiş bu arada.Mesela Hz.Yusuf'u düşünün,kaç yıl sonra zindandan çıkıp Mısır'a aziz olmamış mı?Hz.Eyüp (a.s)bütün çocuklarını kaybetmiş,hastalığa yakalanmış,acı üstüne acı yaşamış.Sonra Allah bütün kaybettiklerini O'na en güzel şekilde iade etmemiş mi?Bizim irademiz cüz'i elimiz herşeye yetişmiyor,aciziz.Onun için gücü sonsuz olana dayanmak en güzeli,en rahatı değil mi?Avrupa ruh sağlığı bozuk olanları duayla tedavi edip,çok güzel sonuçlar almışlar.Müslüman ülkesinde bedavaya bu tedavi yönetmini biz neden uygulamıyoruz? Bütün kalbinizle Allah'a dayanın.Allah önünüze nimetlerini serecektir elbet...
ayni seyi ayni zamnda yasamisiz. sizi cok iyi anliyorumben 30 yasindayim , annemi 8 sene once kaybettim
keske yasasaydida ben 3 ogun bulgur pialvi yeseydim ..
Basiniz sagolsun allah bunu unutturacak baska aci yasatmasinKardesim 1.5 yil önce vefat etti ve icimdeki cocuklugumdan buyuk bir parcayi da aldi goturdu. Yoklugunun yarattigi bosluk oyle buyuk ki donem donem benimde kendimi tamamen dis dunyaya kapattigim oluyor. Soyleyemediklerim, icimde biriktirdiklerim, pismanliklarim buyudukce buyuyor icimde. Ölümü ben de cok dusundum, kalbimdeki yuk oyle fazlaydi ki kaldiramayacak oluyordum. Bazi bazi hala ne olur birden bitse acilarim diye dusunurum sonra sevdiklerim gelir aklima. Dunya tatlisi canim yegenim gelir aklima. Dayisini taniyamadi, teyzesini de tanima hakkini ondan alamam diyorum. Ben de tedavi gordum fakat kendi kendinin doktoru olmak zorundasin. Ben bu gibi dusunceler bana peydah olunca Allah'a siginiyorum. Aciyorum Kuran'imi okuyorum, duami ediyorum. Hic ilac kullanmadim, dusunmuyorum da. Ilaclar beni ancak uyutuyor, zombi gibi hissediyorum kendimi. Ilac kullanmayi reddettim bu sebepten. Inancli birisi iseniz Allah'a siginin sizde.
Sevdiklerinizi dusununun, onlar sizsiz ne yaparlar? Onlari sizsiz birakmayin. Cunku canindan can kaybetmenin acisi cok buyuk...
Lutfen uzulmeyin pisikolojik yardim denemediyseniz birde onu deneyin baska biseyler yapin uzulmekle ne yazikki hic bir yere varilmiyo sadece kendimize eziyet edip duruyoruz derdiniz her ne ise allah sabirlar versin yardim etsin insallah cok mutlu ve huzurlu olursunuzGerçekten ölmek istiyorum bu duygudan kurtulamıyorum. Son bir haftadır nasıl daha kolay olur diye düşünüyorum. Kalbim sıkışıyor ağlama krizlerine giriyorum kendimi durduramıyorum. Tam 40 yaşındayım ergen değilim ama olmuyor derdimi kimseye anlatamıyorum. Yaşadıklarımı anlatsam en az 50 konu çıkar. Ölüm bana yakın olsun ölümler beni bulsun diye dua ediyorum bu hayat hep böyle zor mu gidecek insanlar gerçekten mutlu mu burada evlat acısı dışında olanlar dert mi?