Ölmek yada yaşamak arasında yım acil yardım

Marinay

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2017
44
11
3
32
Herkese mrb hayırlı geceler.23 yaşında 5 senelik evliyim.Birbirimizi cok seviyoruz kaçarak evlendik.Aileler barıştı.Maddi durumumuz hiç yokken şimdi Allah'a şükür geçiniyoruz.1,5 sene önce doğal yolla gebe kaldım ama nasıp değildi kürtaj oldum.Tup bebek için yeterli parayı bulamadık.Cocuk esirgeme kurumundan bebek almaya karar verdik.Ama sorun şu ki hiç kimseye soylemeyecegiz herkes karşı aşla kimse hoşgörü ile bakmaz.Dogulu olduğumuz için herkes hakkımız da konusuyor eşimi ikinci evlilik yapması için aklına giriyor lar ama eşim beni çok seviyor bende onu.Kendisi gelip bana evlatlık alalım dedi.Ben ilk başta yok dedim sorma da aklıma yattı.9 ay kimse ile görüşme yelim kimse bilmesin .dedi zaten benim ve eşimin ailesi bizden baya uzak mesafe de .Çok mu çocuksu bir düşünce bilmiyorum.Ama bu kararı verdik.Canimdan daha çok seveceğime eminim esimde çok iyi bir baba olacak.Her gece ağlıyorum namaz kılarken hep dua ederken yatarken kalkarken tek isteğim bir bebeğin bana anne demesi onu büyütmek.Allah in bildiği biz bilemeyiz . Belki de benim nasibim de kaderim de var.Gece gece açayım konuyu dedim buradan başka kimseden akıl alamam.Esimi çok seviyorum.ve bir bebeğim. Olmasını.sizden de yorum almak istiyorum bu konuda herkesten Allah razı olsun.Rabbim kimseyi evlat ise sına masın.

Evlatlık edinmeniz güzel bir şey ama sırf çocuğunuz olmuyor diye ediniyorsunuz yani şöyle: Tüp bebek için para biriktirin tuttu tutmadı allah bilir ola ki o yöntemle de hamile kalamadınız bir çocuk evlat edinmeyi düşünün :)

Mrb tşk ederim yorumunuz için eşim 29 yaşında o zaman vermez ler mi?

Mrb ben gebe kaldığım da doktor erken doğum yapacak sin demişti.Bizde anı oldu erken oldu diyeceğiz

Doğal yolla da olur belki evladınız.. doktora gittiniz mi?

Evlatlık olayı öyle çok kolay değil. Bi sürü önhazırlık araştırmalar denetlemeler.. epey zaman alıyo.. eğer sizi uygun bulurlarsa o zaman evlatlık alabiliyosunuz. Bunları umudunuzu kırmak için söylemedim bu arada.. öyle 9 ay görüşmeyelim deyince birden geri sayım başlamıyo hazırlıklı olun bu sürece..

Çok taktir ettiğim bi şey.. herkesin harcı değil.. ve öyle yobaz düşüncelilere rağmen böyle bi eşiniz olması çok güzel.. güzel tatlı bi çift canlandı gözümde.. Allah hakkınızda hayırlı olanı versin inşallah..

Mrb tşk ederim yorumunuz için eşim 29 yaşında o zaman vermez ler mi?

Sadece eşiniz evlat edinmis olmayacagi icin kriterlere sizin de uymaniz gerekir.
Benim bu konuda derin bir bilgim yok, internette bulabilirsiniz sartlari. Sadece uzun bir surec sonunda ancak evlat edinilebildigini biliyorum.

Evet forumda evlat edinme diye bir bölum var ordan okudugum kadariyla zor bir surec baya kriterler var ve yillarca bekleyenler var arkadaş o bolumu bi araştırmali

Çok tşk ederim.Ama nasıl yapcam nasil inandircam herkese bir fikir vermez misiniz

Sadece eşiniz evlat edinmis olmayacagi icin kriterlere sizin de uymaniz gerekir.
Benim bu konuda derin bir bilgim yok, internette bulabilirsiniz sartlari. Sadece uzun bir surec sonunda ancak evlat edinilebildigini biliyorum.
Ben baktım 30 yaş diyordu ama pek benim de bilgim yok yarın arayıp öğreneceğim tşk ederim

Ben baktım 30 yaş diyordu ama pek benim de bilgim yok yarın arayıp öğreneceğim tşk ederim

Umarim gönlünüze gore olur ama bana mantikli gelmedi. Siz kimseye bir seye demeyeceginize gore, çocuga da demeyeceksiniz. E cocugu 5 10 yil sonra anne babasi kardesi halasi dedesi arar bulur. O zaman hem cocuga hem de ailenize ne aciklama yapacaksiniz?
Dedigim gibi zaten illa ki doguma gelmek isterler. Bana fikriniz gercek disi geldi.

Mrb tşk ederim Allah razı olsun.Aynen öyle eşim bu konuda bana destek öyle bir eşe Şahibim herkes çok üstüne gidiyor doğal yollarla denedik olmuyor tek çare tüp bebek onada imkanlar el vermiyor.Yumurtlama problemi var

Hayır çok ciddiyim.ben alıp büyütcem daha bebekten şimdiye kadar hiç rastlamadım dedesi annesi çıkıp geldiğini .

Hayır çok ciddiyim.ben alıp büyütcem daha bebekten şimdiye kadar hiç rastlamadım dedesi annesi çıkıp geldiğini .

Cevrenizde evlat edinme isi yaygin mi bilmiyorum ama tv de sık sik görüyoruz birbirini arayanlari. O yuzden dedim.
Umarim her sey gönlünüze gore olur.

Birde bizim Avrupa ya gitme durumumuz var o zamana ailesi bizi bulamaz ki. Hiç söylemeyi düşünmüyorum gerçek bir anne gibi bakcam..benim üvey annem var öz annem sen bile daha çok seviyorum

Bakın size bi şey önericem. Bunu netten de araştırın. Hayıt suyu fsh hormonunu düşürür yumurtlamayı düzenler ve gebe kalmayı kolaylaştırır. Aktardan alın güvendiğiniz bi yerden veya bildiğiniz bi yer yoksa mecitefendi iyi bi markadır. Bi de folik asit kullanımına başlayın.. polen ve bal karışımı bir de.. aktar size nasıl tüketeceğinizi tarif eder.

Benim de yumurtlamam da sıkıntı vardı bu şekilde gebe kalmam kolaylaşmıştı. Şifa Allah tan.. siz önce bi elinizden geleni yapın.. bakarsınız size de ben vesile olurum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…