Mrb tşk ederim yorumunuz için eşim 29 yaşında o zaman vermez ler mi?E doğuma gelelim derlerse ne yapmayi düşünüyorsunuz?
Ayrica 23 yasinda birine evlatlik verilmez. Onun bin tane sarti var. Bekleme suresi var ve belirli bir yaşın ustunde olmak gerekiyor.
Zaten isteseniz de alamazsiniz gibi. Daha net bilgisi olanlar vardir onlar aydinlatirlar.
Mrb ben gebe kaldığım da doktor erken doğum yapacak sin demişti.Bizde anı oldu erken oldu diyeceğizE doğuma gelelim derlerse ne yapmayi düşünüyorsunuz?
Ayrica 23 yasinda birine evlatlik verilmez. Onun bin tane sarti var. Bekleme suresi var ve belirli bir yaşın ustunde olmak gerekiyor.
Zaten isteseniz de alamazsiniz gibi. Daha net bilgisi olanlar vardir onlar aydinlatirlar.
Düşüncen gercekten cok guzel insallah kısa zmaanda kucağına alirsın
Mrb tşk ederim yorumunuz için eşim 29 yaşında o zaman vermez ler mi?
Evet forumda evlat edinme diye bir bölum var ordan okudugum kadariyla zor bir surec baya kriterler var ve yillarca bekleyenler var arkadaş o bolumu bi araştırmaliE doğuma gelelim derlerse ne yapmayi düşünüyorsunuz?
Evet forumda evlat edinme diye bir bölum var ordan okudugum kadariyla zor bir surec baya kriterler var ve yillarca bekleyenler var arkadaş o bolumu bi araştırmali
Ben baktım 30 yaş diyordu ama pek benim de bilgim yok yarın arayıp öğreneceğim tşk ederimSadece eşiniz evlat edinmis olmayacagi icin kriterlere sizin de uymaniz gerekir.
Benim bu konuda derin bir bilgim yok, internette bulabilirsiniz sartlari. Sadece uzun bir surec sonunda ancak evlat edinilebildigini biliyorum.
Ben baktım 30 yaş diyordu ama pek benim de bilgim yok yarın arayıp öğreneceğim tşk ederim
Mrb tşk ederim Allah razı olsun.Aynen öyle eşim bu konuda bana destek öyle bir eşe Şahibim herkes çok üstüne gidiyor doğal yollarla denedik olmuyor tek çare tüp bebek onada imkanlar el vermiyor.Yumurtlama problemi varDoğal yolla da olur belki evladınız.. doktora gittiniz mi?
Evlatlık olayı öyle çok kolay değil. Bi sürü önhazırlık araştırmalar denetlemeler.. epey zaman alıyo.. eğer sizi uygun bulurlarsa o zaman evlatlık alabiliyosunuz. Bunları umudunuzu kırmak için söylemedim bu arada.. öyle 9 ay görüşmeyelim deyince birden geri sayım başlamıyo hazırlıklı olun bu sürece..
Çok taktir ettiğim bi şey.. herkesin harcı değil.. ve öyle yobaz düşüncelilere rağmen böyle bi eşiniz olması çok güzel.. güzel tatlı bi çift canlandı gözümde.. Allah hakkınızda hayırlı olanı versin inşallah..
Hayır çok ciddiyim.ben alıp büyütcem daha bebekten şimdiye kadar hiç rastlamadım dedesi annesi çıkıp geldiğini .Umarim gönlünüze gore olur ama bana mantikli gelmedi. Siz kimseye bir seye demeyeceginize gore, çocuga da demeyeceksiniz. E cocugu 5 10 yil sonra anne babasi kardesi halasi dedesi arar bulur. O zaman hem cocuga hem de ailenize ne aciklama yapacaksiniz?
Dedigim gibi zaten illa ki doguma gelmek isterler. Bana fikriniz gercek disi geldi.
Hayır çok ciddiyim.ben alıp büyütcem daha bebekten şimdiye kadar hiç rastlamadım dedesi annesi çıkıp geldiğini .
Birde bizim Avrupa ya gitme durumumuz var o zamana ailesi bizi bulamaz ki. Hiç söylemeyi düşünmüyorum gerçek bir anne gibi bakcam..benim üvey annem var öz annem sen bile daha çok seviyorumUmarim gönlünüze gore olur ama bana mantikli gelmedi. Siz kimseye bir seye demeyeceginize gore, çocuga da demeyeceksiniz. E cocugu 5 10 yil sonra anne babasi kardesi halasi dedesi arar bulur. O zaman hem cocuga hem de ailenize ne aciklama yapacaksiniz?
Dedigim gibi zaten illa ki doguma gelmek isterler. Bana fikriniz gercek disi geldi.
Bakın size bi şey önericem. Bunu netten de araştırın. Hayıt suyu fsh hormonunu düşürür yumurtlamayı düzenler ve gebe kalmayı kolaylaştırır. Aktardan alın güvendiğiniz bi yerden veya bildiğiniz bi yer yoksa mecitefendi iyi bi markadır. Bi de folik asit kullanımına başlayın.. polen ve bal karışımı bir de.. aktar size nasıl tüketeceğinizi tarif eder.Mrb tşk ederim Allah razı olsun.Aynen öyle eşim bu konuda bana destek öyle bir eşe Şahibim herkes çok üstüne gidiyor doğal yollarla denedik olmuyor tek çare tüp bebek onada imkanlar el vermiyor.Yumurtlama problemi var
İki kişi var şimdi 3 yaşına diğeri 22 bir sorun olmadi.insallah bende de olmazCevrenizde evlat edinme isi yaygin mi bilmiyorum ama tv de sık sik görüyoruz birbirini arayanlari. O yuzden dedim.
Umarim her sey gönlünüze gore olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?