Ölmek yada yaşamak arasında yım acil yardım

Hepsini denedim .Şuan da folik asite başladım.civan perçemide içtim sogan suyuda ama olmadı

Hayır aşılama denemedim daha
Yani tüp bebek aşamasına var daha. Hem bikaç defa aşılama denemesinden sonra tutmazsa tüp bebek tedavisinde de yardım ediyodu devlet sanırım. Ya net de bilmiyorum sizi yanıltmak da istemiyorum. Bence siz önce bunları araştırın..

Aşılama pek tutmaz dediler direk tüp bebek yapmak bi
Tüp bebek için 7.istediler şuan yok bizde o kadar çok istiyorum ki.paronayak oldum .Bir bebek aldım her gece sarılıp uyuyorum bir gün gerçek olacak diye hayali ile oyuncak bebeğe sarılıp uyuyorum

Tüp bebek için 7.istediler şuan yok bizde o kadar çok istiyorum ki.paronayak oldum .Bir bebek aldım her gece sarılıp uyuyorum bir gün gerçek olacak diye hayali ile oyuncak bebeğe sarılıp uyuyorum
Sizin kaç sene sonra nasıl oldu söyler misin iz lütfen

Bana göre yapılacak en kötü şeylerdendir yalan söylemek. Yalan öyle sıkar ki ruhu, ortaya çıkacak diye her gün ıstırap yaşatır insana. Onca kişiye onlarca yalan söylemek zorunda kalacaksınız. En güzel yol dürüstlüktür.

Olmuyorsa, evlat edineceğinizi söyleyip edinirsiniz. Kimse de eşinizi zorla evlendiremez ya.

Öncelikle her şeyde vardır bi hayır deyin.. ve evladın hayırlısını sağlıklısını isteyin. Vardır bi vakti saati. Beklemek evet çok zor böyle durumlarda.. ama herkesin bi imtihanı var sizinki de bu.. bence üstünüze düşeni yapıp dua edip Allah a bırakın.. Rabbimin verdiğinde de vermediğinde de vardır bi hayır..

Haklısınız ama dedim ya asla kabul etmezler alay Edip gülüp geçerler bize

Tabiki öyle ama ne yapalım çok istiyorum keşke elimde olsa bir dk bile düşünmeden yapamaz oldum.

Lisedeyken bir hocam vardi. Leyla hocam cok seviyorum kendisini,, sevgiyle yasasin...
Hocamizin basina sizin olaya benzer yasamisti. Kisaca ozet gecicem. Leyla hocam evlendigin 4 sene cocugu olmamis doktora tedavi olmus herhangi iyi sonuc alamamis.bigun yasli komsusu , leyla hocaya cekinerek demis ki; hoca hanim , belki cahilim kocakari ilaci diyeceksiniz ama bi deneyin demis
(BUĞDAY YADA ARPA TAM OLARAK HATIRLAYADIM) ben bugday diye yazicam.
Goz karari 1 kilo bugdayi alin ama tartirmayin. Onu kaynatin, kaynadiktan sonra kucuk legen yahut ta bi kaba koyun. Sonra o kabi altiniza alin buhari ile oyle oturun.yani tuvalete oturur sekilde...
Sonra simsiki battaniye ve ya yorganla yatin 1 2 saatkadar sicak tutun demis. Leyla hocam aynisini uyguluyor sonra hemen hamile kaliyor.

hay Allah. Çok gençsin be güzelim takıntı yapınca da olmuyor bu iş biliyorsun değil mi? Gün doğmadan neler doğar iyi bir doktor şart sıkma sen canını her şeyin bir zamanı var bak inançlısın da madem inan buna. şu an tüm bedenin stres içinde kendini korumaya almış bir halde bırak hamile kalmayı hiçbi değişikliği istemez. bu konudan bağımsız bir meşgale bul bir süre ertelemiş gibi davranın kandırın bilinçaltını takıntı gibi değil de sevişmek için sevişin...

Sanirim o buhar iyi geliyor açıyor kanali

Sizin kaç sene sonra nasıl oldu söyler misin iz lütfen
Yeni evlendiğimizde yumurtlamamda sıkıntı olduğunu bildiğimden benim için faydalı olacak şeyleri yapa yiye 7 ayda gebe kaldım çok şükür.. 3 seneyi aşkındır ikinciyi istiyoduk ama olmadı ve evliliğimdeki gelgitlerden dolayı ben hiçbi şey yapmadım bu defa. Ve artık 2. Çocuk düşüncesini kafamdan attım. Eğer kararlı olsam aynı şeyleri yapardım yine..

Mrb çok tşk ederim.Allah razı olsun bu güzel yorum için deniycem hemen yarın çok sağolun

1 kere doğal yolla kaldıysan yeniden kalabilirsin..
Bi bitmedi Doğu'nun şu diretme kafası
O evlat edinme prosedurleri o kadar kolay değil..

O senin imtihanınmış demek ki bunu kabullen
Allah'ım her şeyin en iyisine layık görüyor demek ki seni dünyalık düşünme
Ahirette dilediğiniz kadar güzel bebekler kucağına verilecek sabreder sen
Benimde olmuyor bebeğim
İmtihan dedim sustum veren de o alan da o isterse kahverengi ağaçlardan pembe çiçek verir pembe çiçek lerde şepşekerli şeftali verir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…