Aynı sey derken folik asit mi incir kürü denediniz mi? Bende adet. Düzensizliği de varYeni evlendiğimizde yumurtlamamda sıkıntı olduğunu bildiğimden benim için faydalı olacak şeyleri yapa yiye 7 ayda gebe kaldım çok şükür.. 3 seneyi aşkındır ikinciyi istiyoduk ama olmadı ve evliliğimdeki gelgitlerden dolayı ben hiçbi şey yapmadım bu defa. Ve artık 2. Çocuk düşüncesini kafamdan attım. Eğer kararlı olsam aynı şeyleri yapardım yine..
Cümlemizdeninsaallah Ne demek ben de takipdeyim insaallah olur :)Mrb çok tşk ederim.Allah razı olsun bu güzel yorum için deniycem hemen yarın çok sağolun
Evet ama oradaki çocukların da sevmeye sevilmeye hakkı yok mudur.Cami avlusu na çöpe atan insanlık tan nasibini almamışlar bırakıp gidiyor larO senin imtihanınmış demek ki bunu kabullen
Allah'ım her şeyin en iyisine layık görüyor demek ki seni dünyalık düşünme
Ahirette dilediğiniz kadar güzel bebekler kucağına verilecek sabreder sen
Benimde olmuyor bebeğim
İmtihan dedim sustum veren de o alan da o isterse kahverengi ağaçlardan pembe çiçek verir pembe çiçek lerde şepşekerli şeftali verir
Yumurtlama problem i var birde adet düzensizliği bunun için birşey var mı benim bilmediğim acabaCümlemizdeninsaallah Ne demek ben de takipdeyim insaallah olur :)
Soğan suyu. incir kürü.. adaçayı.. maydanoz suyu.. folik asit.. bal polen arı sütü.. bi sürü şey.. ama bu bal karışımına başladıktan 2 hafta sonra falan gebe kalmıştım. Kavanoz yarım olmuştu anca. Onu da araştırırken yine burdaki konulardan bulmuştum :))Aynı sey derken folik asit mi incir kürü denediniz mi? Bende adet. Düzensizliği de var
Rica etsem karisimi yazar mısınız hemen yarın yapcamSoğan suyu. incir kürü.. adaçayı.. maydanoz suyu.. folik asit.. bal polen arı sütü.. bi sürü şey.. ama bu bal karışımına başladıktan 2 hafta sonra falan gebe kalmıştım. Kavanoz yarım olmuştu anca. Onu da araştırırken yine burdaki konulardan bulmuştum :))
MaalesefYumurtlama problem i var birde adet düzensizliği bunun için birşey var mı benim bilmediğim acaba
Mrb Allah razı olsun.Ama asla kabul etmezler çok cahil insanlar merhamet vijdan yokki.Onlar nereden bilecekler evlat hasreti çekmenin ne olduğu asla diyemeyiz bizi rezil kepaze ederler.gercekte bile bir bebeğimiz olsa acaba diye soru işareti kalırNasıl ailelere karşı gelip sevdanızın arkasına düşerek evlendiyseniz şimdi de ailelerinize söz hakkı vermeyin. Diretirseniz kazanırsınız. Çok güzel bi düşünce. Aklıma "lion" filmi geldi. Filmde aile çocukları olabileceği halde 2 tane evlat edinip onları büyütüyor. Bi de 0 yaşında bir bebek nasıl denk gelecek. Yalan söylemeyin, sadece kararınızı bildirin. İşallah amacınıza ulaşırsınız ve hayırlı bi evladınız olur.
Çok sevindim.Yani adet düzensizligi gebeliğe engel değil öyle mi?Maalesefbenim evlenmeden once duzensizlik vardi dogumdan sonra duzeldi
Bende olmadi ben 8 ogustosta evlendim hemen hamile kaldim son adet tarihim 4 eylulMaalesefbenim evlenmeden once duzensizlik vardi dogumdan sonra duzeldi
Yıllar oldu ölçüyü hatırlamıyorum ama hakiki bal ve polen karışımı yiyodum hergün 1 yemek kaşığı.. bi de arı sütü almuştı eşim.. siz aktara hazırlattırın dediğim gibi onlar tam ölçüyü biliyo. Bana da aktar hazırlamıştı. İnşallah şifa olur size de..Rica etsem karisimi yazar mısınız hemen yarın yapcam
Herkese mrb hayırlı geceler.23 yaşında 5 senelik evliyim.Birbirimizi cok seviyoruz kaçarak evlendik.Aileler barıştı.Maddi durumumuz hiç yokken şimdi Allah'a şükür geçiniyoruz.1,5 sene önce doğal yolla gebe kaldım ama nasıp değildi kürtaj oldum.Tup bebek için yeterli parayı bulamadık.Cocuk esirgeme kurumundan bebek almaya karar verdik.Ama sorun şu ki hiç kimseye soylemeyecegiz herkes karşı aşla kimse hoşgörü ile bakmaz.Dogulu olduğumuz için herkes hakkımız da konusuyor eşimi ikinci evlilik yapması için aklına giriyor lar ama eşim beni çok seviyor bende onu.Kendisi gelip bana evlatlık alalım dedi.Ben ilk başta yok dedim sorma da aklıma yattı.9 ay kimse ile görüşme yelim kimse bilmesin .dedi zaten benim ve eşimin ailesi bizden baya uzak mesafe de .Çok mu çocuksu bir düşünce bilmiyorum.Ama bu kararı verdik.Canimdan daha çok seveceğime eminim esimde çok iyi bir baba olacak.Her gece ağlıyorum namaz kılarken hep dua ederken yatarken kalkarken tek isteğim bir bebeğin bana anne demesi onu büyütmek.Allah in bildiği biz bilemeyiz . Belki de benim nasibim de kaderim de var.Gece gece açayım konuyu dedim buradan başka kimseden akıl alamam.Esimi çok seviyorum.ve bir bebeğim. Olmasını.sizden de yorum almak istiyorum bu konuda herkesten Allah razı olsun.Rabbim kimseyi evlat ise sına masın.
Başka bir noktaya değineceğim gebe kalmışsın .. Sen hormon testleri yaptırdın mı adetin üçüncü günü ? Nasıl çıktı ? Yumurta büyütme ilacı ile denediniz mi? Doktor takibinde ? Ovulasyon testi alıp takip ederek degerlendirdiniz mi ? Soğan kürü vs hiç ictin mi ? Eşin değerlerine baktirdi mı? Yani sen gebe kalıyorsun bir engel görünmüyor ki neden kendini strese sokuyorsun ? Düzgün bir takiple bir kaç aya kalmaz hamile kalırsın daha Masha Allah yaşın da genç .. Dört yıldır evliyim iki yıldır deniyoruz ve kurban olduğum bu ay nasip etti mucizemi .. Ama neredeyse yapmadığım bir şey kalmadı ..Herkese mrb hayırlı geceler.23 yaşında 5 senelik evliyim.Birbirimizi cok seviyoruz kaçarak evlendik.Aileler barıştı.Maddi durumumuz hiç yokken şimdi Allah'a şükür geçiniyoruz.1,5 sene önce doğal yolla gebe kaldım ama nasıp değildi kürtaj oldum.Tup bebek için yeterli parayı bulamadık.Cocuk esirgeme kurumundan bebek almaya karar verdik.Ama sorun şu ki hiç kimseye soylemeyecegiz herkes karşı aşla kimse hoşgörü ile bakmaz.Dogulu olduğumuz için herkes hakkımız da konusuyor eşimi ikinci evlilik yapması için aklına giriyor lar ama eşim beni çok seviyor bende onu.Kendisi gelip bana evlatlık alalım dedi.Ben ilk başta yok dedim sorma da aklıma yattı.9 ay kimse ile görüşme yelim kimse bilmesin .dedi zaten benim ve eşimin ailesi bizden baya uzak mesafe de .Çok mu çocuksu bir düşünce bilmiyorum.Ama bu kararı verdik.Canimdan daha çok seveceğime eminim esimde çok iyi bir baba olacak.Her gece ağlıyorum namaz kılarken hep dua ederken yatarken kalkarken tek isteğim bir bebeğin bana anne demesi onu büyütmek.Allah in bildiği biz bilemeyiz . Belki de benim nasibim de kaderim de var.Gece gece açayım konuyu dedim buradan başka kimseden akıl alamam.Esimi çok seviyorum.ve bir bebeğim. Olmasını.sizden de yorum almak istiyorum bu konuda herkesten Allah razı olsun.Rabbim kimseyi evlat ise sına masın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?