Benim şuan bir eşim birde Allah'ım var başka kimsem yok bir çocuk olursa artık Allah'a tan birey istememHayır kullananmadim.birde ben 5 senelik evliyim.Bilmiyorum bende neden böyleyim sende bilmiyorum.Herkes niye olmuyor olmayacak mı diye diye beni bunaltılar . İntihar etmeyi bile düşündüm
Millet bunaltır, bekarken evlen diye, evlenince çocuk diye, çocuk olursa ikinci diye ,o da olursa üçüncü diye, erkek olursa kız diye, kız olursa erkek diye.... bu uzar gider.Hayır kullananmadim.birde ben 5 senelik evliyim.Bilmiyorum bende neden böyleyim sende bilmiyorum.Herkes niye olmuyor olmayacak mı diye diye beni bunaltılar . İntihar etmeyi bile düşündüm
Kredi çekip borç alıp yapıla bilir , gerekirse sizde çalışın 5 ,6 ay mesleğiniz varmı bilmiyorum ama temizlik bile yapılan bilir.Hayır çok ciddiyim.ben alıp büyütcem daha bebekten şimdiye kadar hiç rastlamadım dedesi annesi çıkıp geldiğini .
Büyük konuşmayın hayırlısını isteyin.Benim şuan bir eşim birde Allah'ım var başka kimsem yok bir çocuk olursa artık Allah'a tan birey istemem
Maddi durumu olmayanlar yaşamasın mi? Yok napim evlat hasreti ile yanıp tutuşmak daha mı iyi.
Klomen yumurta tembelliği için zaten çatlatma igneside şansı dahada arttırıyor sadece klomen tek başına çok nadir ise yariyo bence öncelikle ıı bı doktora gidin ve klomen+çatlatma ignesiyle rahatlikla gebe kalabilirsinizDoğu'da değilim Düzce deyim.Bende klomen ise yaramadı.Problem yumurtlama problemi rahim filmi çektirdim temiz.
Rapor çikarmak için harekete geç benceHayır ya rapor için ben bugün aradım 23 yaşını tamamlamış isen tamam sıra.
Gerçekten çocuksu bakıyorsun . Evlat edinmek o kadar kolay mı ? Al bu çocuğu bak mı diyecekler sana .... Hiç kolay değil kendinizi umutlandırmayın. Hadi aldınız diyelim ilerde çocuğunuz olduğu zaman , evlatlık çocuğa aynı davranabilecek misiniz. O konuda kendinize ne kadar güveniyorsunuz ? Allah yardımcınız olsun .Herkese mrb hayırlı geceler.23 yaşında 5 senelik evliyim.Birbirimizi cok seviyoruz kaçarak evlendik.Aileler barıştı.Maddi durumumuz hiç yokken şimdi Allah'a şükür geçiniyoruz.1,5 sene önce doğal yolla gebe kaldım ama nasıp değildi kürtaj oldum.Tup bebek için yeterli parayı bulamadık.Cocuk esirgeme kurumundan bebek almaya karar verdik.Ama sorun şu ki hiç kimseye soylemeyecegiz herkes karşı aşla kimse hoşgörü ile bakmaz.Dogulu olduğumuz için herkes hakkımız da konusuyor eşimi ikinci evlilik yapması için aklına giriyor lar ama eşim beni çok seviyor bende onu.Kendisi gelip bana evlatlık alalım dedi.Ben ilk başta yok dedim sorma da aklıma yattı.9 ay kimse ile görüşme yelim kimse bilmesin .dedi zaten benim ve eşimin ailesi bizden baya uzak mesafe de .Çok mu çocuksu bir düşünce bilmiyorum.Ama bu kararı verdik.Canimdan daha çok seveceğime eminim esimde çok iyi bir baba olacak.Her gece ağlıyorum namaz kılarken hep dua ederken yatarken kalkarken tek isteğim bir bebeğin bana anne demesi onu büyütmek.Allah in bildiği biz bilemeyiz . Belki de benim nasibim de kaderim de var.Gece gece açayım konuyu dedim buradan başka kimseden akıl alamam.Esimi çok seviyorum.ve bir bebeğim. Olmasını.sizden de yorum almak istiyorum bu konuda herkesten Allah razı olsun.Rabbim kimseyi evlat ise sına masın.
Benim bildigim evlatlık da alsan o cocuk ergin oldugu zaman kızsa babaya erkekse anneye haram olacak bu sıkıntı yaratmayacak mı veya sonradan kendi çocuğunuz olursa onla da aynı evde kalmaları uygun olmayacak sonrasında hata etmişiz hadi sen git de diyemeyeceginize gore bi kez daha dusunun derim her sey bebek sevmek kadar kolay olmuyor maalesef insallah Rabbim Gönlünüze gore verir en yakın zamanda bir hayırlı evlat nasip eder
Süt anne süt bana diye bişey var ama Bende tam bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?