Ölmek yada yaşamak arasında yım acil yardım

Evet bende kuma olarak biliyorum.Ama şöyle bir gerçek var ki?.Eşim yapmak istemiş olsa çoktan yapardı.neler çektiğimi eşim biliyor.Birde Allah.Esim sırf ben nutku olayım artık aglamayim diye böyle bir öneride bulundu bana

Henuz cok gencsin , saglik sorununda yok
Kafana takmayi birak bebek mevzusunu , herseyi akisina birak o zaman olur
Stres de cok etkilidir bebek konusunda , sakin ve rahat olman onemli
Sana abla tavsiyesi , kimseyi dinlemeyin evliliginizin tadini cikarin bi sure gundeminizden dusurun bebek konusunu

Daha cok gencsin belki gebe kalacaksin neyin acelesi bu?
Ayrica sosyal guvenceniz varsa devletten rapor çikarip tup bebek yaptirabilirsin.aşilama da yaparlar.
Rapor mu o ne demek yani ne kadar ödüyor um o zaman.Bana da verir ler mi rapor nereye başvuru yapacağım

seni de eşini de anlıyorum ama dediğim gibi milletin ağzı kapansın sırf mutlu olalım diye evlat edinmek çok yanlış. kedi köpek bile artık aman bakamam da sonra sokağa bırakırım maazallah diye millet sahiplenmiyor o bilinç düzeyine gelmeye başladık ki siz bir insan evladından bahsediyorsunuz. ben kendi doğurduğum çocuğuma gün geliyor pencereden fırlatasım geliyor kendimi sakinleştiriyorum kızmamak için ama bu benim kanım canım 5 dk sonra unutuyorum.. sadece biz mutlu olalım diye evlat edindiğin çocuğa ya sakinleşemezsen? o kadar büyük sorumluluk ki bunu anlatmaya çabalıyorum. (umarım anlatışımdan millet de yanlış anlamaz olumsuz bir şey söylemiyorum)

Ben 5 yıldır hayali ile yatıp kalkıyor um.Kendi övmek burada sizi küçük düşürmek istemem ama.asla ama asla kendi gözüm gibi bakacağıma eminim .Çünkü anne babası tarafından terk edilmiş öksüz yetim bir yavru alıyorum.Ben

Nasıl olacak ben çok stresli biriyim .Ve sigara içiyorum bunun önüne geçebilmek için ne yapmam lazım

peki canım evlat edinmek çok ulvi bir şey. sadece umarım endişemi anlamışsındır. tavsiyem önce doğal yolla gebe kalmak için biraz daha denemen.

peki canım evlat edinmek çok ulvi bir şey. sadece umarım endişemi anlamışsındır. tavsiyem önce doğal yolla gebe kalmak için biraz daha denemen.
Bunuda düşündüm acaba bir daha gebe kalırsam ne olur fark olur mu diye ama ilk göz ağrısı o olacak.Benim korktuğum tek sey öz evladımdan bile daha çok seveceğime inanıyorum.Allah razı olsun tşk ederim

Hayır etmediler Yarısını bile vermiş olsalardı.suan bebek doğmuştu.Hayie yardım etmeyi bırak bir iğne bile almazlar
Şuan ailemden uzak herkesten uzak yaşıyoruz .Herkesle ilişkimi kestim.Benim için kan ağlarken annemin babamın umrunda değil.O yüzden anneliğin yürekten Candan gelmesi gerekir.Yoksa benim annem nasıl dayanır benim onun gözünün önünde erimeme müsaade eder.Eger olmamış olsa tamam ama maddi durum var olmamasına rağmen kimsenin umrunda değil.Benden küçük 8 kardeşim var sırf ailem için onlari bile göremedim bir Yıldır.

Rapor mu o ne demek yani ne kadar ödüyor um o zaman.Bana da verir ler mi rapor nereye başvuru yapacağım
Evliliginizin 3 yılı geçmesi lazim eşinizin bellirli
ahhh ahh bunlari araştirmadan evlat edinme şartlarina mi baktin?
Evliligin üç yildan fazla olacak
Eşinin en az 900 gunluk sigortasi olacak
Eşin kirk yaşin altinda olacak
Eşinin ve senin muayene sonuçlariniz elinizde olacak hangi şehirdesin bilmiyorum ama bu raporu veren belli hastaneler var ben şartlari eksik yada yanlis yazmis olabilirim internetten araştir
Raporun olursa ödemeler baya bi azaliyor sanirim

Doğunun neresindesin bir zamanlar bende dogudaydim birçok tedavi yontemini denedim olmadı eğer Urfa'ya yakinsan akademi hastanesi var Dr İmran Ayhan var ben ilk klomen çatlatma ignesiyle gebe kalmıştım bence bu yöntemi deneyin tuplerinizde açık sadece yumurta tembelligi hiçbir sorun teşkil etmez bu sistemle rahatlıkla hamile kalirsin

Devlet hastanesi yani bağlı bulunduğunuz fakülte hastanesi tüp bebek merkezine gideceksiniz ve kayıt yaptıracaksınız az bir miktar ödüyorsunuz raporunuz çıktıktan sonra ortalama 1500 tl. gibi
Yazdım ama tekrar yazıyorum sana bulunduğun şehirde fakülte hastanesinin içerisinde tüp bebebk merkezi var başvuru yapıyorsunuz ve dosyanız açılıyor daha sonra size rapor çıkıyor.Bu kişi devletten tedavi hakkını kullanabilir diye ve tüp bebek tedavin başlıyor eğer dr. gerek duyarsa önce aşılama yok duymazsa direkt tüp bebek uygular. Belli bir miktar ödüyorsun ilaçlarına ortalama diyorum 1500 tl...umarım yardımcı olmuşumdur.

üste arkadaş yazmış birde senin yaşın 39 dan gün almamış olması gerek. Rapor için

canım merhaba, öncelikle yaşın henüz çok genç. anne olabilmek için önünde uzun yıllar var. bir şekilde para işini halledip tüp bebek deneseniz güzel olur. ancak seni taktir ettim evlatlık almak tabi ki çok güzel bir şey ancak çok zorlukları da olduğu muhakkak.

Merhaba , yaşınız da çok genç ve maddi durum çok iyi değilse evlat edinmek biraz zor.
Neden devletten yrarlanarak tüp Bebek denemiyorsunuz ?
Bu arada bebek neden olmuyor? nasıl bir sorununuz var ?
Benim de olmuyordu hayıt otu tohumu ile hamile kaldım .ama 2 kere dış gebelik oldu şimdi devletten tüp bebek Hakkı'mı kullanacağım . Devlet 3 hak veriyor tüp bebek için! Bunu neden değerlendirmiyorsunuz ?

Evlat edinebilmek icin kadinda 35 yas alt sinirdi yillar evvel. Simdi bilmiyorum ama arastirin.
Allah gonlunuze gore versin insallah.

23 yasindaki bir kadin nasil 5 yildir bebek hayaliyle yatip kalkar?
Yasitlariniz universiteden ya yeni mezun ya da hala ogrenci. Bu hayatta anne olmak sart degil, anne olmasaniz da bir birey olarak cok kiymetlisiniz. Annelik guzel ama hayatin sarti degil. biliyorsunuz di mi tum bunlari? Inanin kotu niyetle yazmiyorum. Sadece bazi seyleri kacirdiginizi dusunup hatirlatmak istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…