Evliliginizin 3 yılı geçmesi lazim eşinizin bellirli
ahhh ahh bunlari araştirmadan evlat edinme şartlarina mi baktin?
Evliligin üç yildan fazla olacak
Eşinin en az 900 gunluk sigortasi olacak
Eşin kirk yaşin altinda olacak
Eşinin ve senin muayene sonuçlariniz elinizde olacak hangi şehirdesin bilmiyorum ama bu raporu veren belli hastaneler var ben şartlari eksik yada yanlis yazmis olabilirim internetten araştir
Raporun olursa ödemeler baya bi azaliyor sanirim
Ev sahibi olmanız gerekmiyor aslında.Asgari oranda geçiminizi sağlıyor olmak ve çocuğa bakabilecek derecede geçim kaynağının olması yetiyorMerakimdan soruyorum evlat edinmel icin ev sahibi olman gerekiyormu??
Cevremden biri bu sebepten evlat edinememisti
Herkese mrb hayırlı geceler.23 yaşında 5 senelik evliyim.Birbirimizi cok seviyoruz kaçarak evlendik.Aileler barıştı.Maddi durumumuz hiç yokken şimdi Allah'a şükür geçiniyoruz.1,5 sene önce doğal yolla gebe kaldım ama nasıp değildi kürtaj oldum.Tup bebek için yeterli parayı bulamadık.Cocuk esirgeme kurumundan bebek almaya karar verdik.Ama sorun şu ki hiç kimseye soylemeyecegiz herkes karşı aşla kimse hoşgörü ile bakmaz.Dogulu olduğumuz için herkes hakkımız da konusuyor eşimi ikinci evlilik yapması için aklına giriyor lar ama eşim beni çok seviyor bende onu.Kendisi gelip bana evlatlık alalım dedi.Ben ilk başta yok dedim sorma da aklıma yattı.9 ay kimse ile görüşme yelim kimse bilmesin .dedi zaten benim ve eşimin ailesi bizden baya uzak mesafe de .Çok mu çocuksu bir düşünce bilmiyorum.Ama bu kararı verdik.Canimdan daha çok seveceğime eminim esimde çok iyi bir baba olacak.Her gece ağlıyorum namaz kılarken hep dua ederken yatarken kalkarken tek isteğim bir bebeğin bana anne demesi onu büyütmek.Allah in bildiği biz bilemeyiz . Belki de benim nasibim de kaderim de var.Gece gece açayım konuyu dedim buradan başka kimseden akıl alamam.Esimi çok seviyorum.ve bir bebeğim. Olmasını.sizden de yorum almak istiyorum bu konuda herkesten Allah razı olsun.Rabbim kimseyi evlat ise sına masın.
Cocuga uygun yetebilecek kosullarinizin olmasi yeterli sanirim.ev sart deil diye biliyormMerakimdan soruyorum evlat edinmel icin ev sahibi olman gerekiyormu??
Cevremden biri bu sebepten evlat edinememisti
Bende ilk gebeligime hayıt kullandıktan sonra kaldım. Gerçekten şifa.Bakın size bi şey önericem. Bunu netten de araştırın. Hayıt suyu fsh hormonunu düşürür yumurtlamayı düzenler ve gebe kalmayı kolaylaştırır. Aktardan alın güvendiğiniz bi yerden veya bildiğiniz bi yer yoksa mecitefendi iyi bi markadır. Bi de folik asit kullanımına başlayın.. polen ve bal karışımı bir de.. aktar size nasıl tüketeceğinizi tarif eder.
Benim de yumurtlamam da sıkıntı vardı bu şekilde gebe kalmam kolaylaşmıştı. Şifa Allah tan.. siz önce bi elinizden geleni yapın.. bakarsınız size de ben vesile olurum :)
Maddi durumu olmayanlar yaşamasın mi? Yok napim evlat hasreti ile yanıp tutuşmak daha mı iyi.1. evlat edinmek için gerekli koşulları taşımıyorsunuz,
2. böyle bir yalan asla gizli kalmaz,
3. tüp bebek yaptıracak parası olmayan biri bir bebeği hakkıyla büyütemez, önce maddi durumunuzu toparlayın, biraz birikim yapın, çocuk çocuk işine ondan sonra girişin.
Bilmiyorum ki? BenHani tup bebegi devlet oduyordu artik ?
Bende tüm herşey var ama artık içmek istemiyorum umut kalmadı.bende umudumu aldılar.Hep acıyan gözlerle bakıyor lar .Sanki hiç olmayacak mis gibi his var içimde.Birde şöyle bir düşünceye kapıldım.Kendimi kadın gibi hissetmiyorum artıkBende ilk gebeligime hayıt kullandıktan sonra kaldım. Gerçekten şifa.
5 sene oldu evleneliEvliliginizin 3 yılı geçmesi lazim eşinizin bellirli
ahhh ahh bunlari araştirmadan evlat edinme şartlarina mi baktin?
Evliligin üç yildan fazla olacak
Eşinin en az 900 gunluk sigortasi olacak
Eşin kirk yaşin altinda olacak
Eşinin ve senin muayene sonuçlaEbet riniz elinizde olacak hangi şehirdesin bilmiyorum ama bu raporu veren belli hastaneler var ben şartlari eksik yada yanlis yazmis olabilirim internetten araştir
Raporun olursa ödemeler baya bi azaliyor sanirim
Doğu'da değilim Düzce deyim.Bende klomen ise yaramadı.Problem yumurtlama problemi rahim filmi çektirdim temiz.Doğunun neresindesin bir zamanlar bende dogudaydim birçok tedavi yontemini denedim olmadı eğer Urfa'ya yakinsan akademi hastanesi var Dr İmran Ayhan var ben ilk klomen çatlatma ignesiyle gebe kalmıştım bence bu yöntemi deneyin tuplerinizde açık sadece yumurta tembelligi hiçbir sorun teşkil etmez bu sistemle rahatlıkla hamile kalirsin
Hayır ya rapor için ben bugün aradım 23 yaşını tamamlamış isen tamam sıra.üste arkadaş yazmış birde senin yaşın 39 dan gün almamış olması gerek. Rapor için
Bakın benim ablamın olmadı çocuğu, 10 sene neler denedi ne ameliyatlar ne koca karı ilaçları, aşılama, tüp bebek. Üstelik tüp bebek parasını ablam kendi çalışıp biriktirdi alnının teriyle. Her ay onunla bizde ağlardık. Yok olmadı senin çocuğun olmaz dediler en sonunda. Tüp bebek de başarısız oldu.Bende tüm herşey var ama artık içmek istemiyorum umut kalmadı.bende umudumu aldılar.Hep acıyan gözlerle bakıyor lar .Sanki hiç olmayacak mis gibi his var içimde.Birde şöyle bir düşünceye kapıldım.Kendimi kadın gibi hissetmiyorum artık
Yumurtlama için ada çayı kullandınız mı?Doğu'da değilim Düzce deyim.Bende klomen ise yaramadı.Problem yumurtlama problemi rahim filmi çektirdim temiz.
Hayır kullananmadim.birde ben 5 senelik evliyim.Bilmiyorum bende neden böyleyim sende bilmiyorum.Herkes niye olmuyor olmayacak mı diye diye beni bunaltılar . İntihar etmeyi bile düşündümYumurtlama için ada çayı kullandınız mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?