Ölmek yada yaşamak arasında yım acil yardım

Merakimdan soruyorum evlat edinmel icin ev sahibi olman gerekiyormu??
Cevremden biri bu sebepten evlat edinememisti

Merakimdan soruyorum evlat edinmel icin ev sahibi olman gerekiyormu??
Cevremden biri bu sebepten evlat edinememisti
Ev sahibi olmanız gerekmiyor aslında.Asgari oranda geçiminizi sağlıyor olmak ve çocuğa bakabilecek derecede geçim kaynağının olması yetiyor
Ama bu galiba bazı illerde farklı da olabiliyormuş.Neye göre kime göre bilmiyorum.ama ev araba çok para mevki istenmiyor.

Bir kere hamile kalmışsınız sabırlı olun tekrar olursunuz inşallah çok da gençsiniz etraftakilerin konuşmalarını eşiniz takmıyorsa siz hiç sorun etmeyin tüp bebeğe bile gerek kalmadan doğal yolla olursunuz inşallah...

daha çok erkeen. olmama sebebi ne bilmiyorum ama belirlik bir problem yoksa daha vakit var. tahlillerini yaptır düzenli konrollerine git yumurtlama zamanını takip et hamile kalmayı dene. eğer sağlıklıysanız denemek için çook uzun zamanınız var. evlatlık almak düşündüğünüz gibi kolay değil.

merak edinlere:

Evlât Edinme Koşulları
Evlât edinmede;
  • Küçüğün, evlât edinen tarafından en az bir yıl süreyle bakılmış ve eğitilmiş olması,
  • Evlât edinmenin her halde küçüğün yararına bulunması ve evlât edinenin diğer çocuklarının yararlarının, hakkaniyete aykırı bir biçimde zedelenmemesi,
  • Evlât edinecek kişi veya eşlerin, evlât edinilenden en az onsekiz yaş büyük olması,
  • Evlat edinen ile edinilen arasında en fazla 40 yaş fark olması,
  • Ayırt etme gücüne sahip olan küçüğün rızasının alınması,
  • 22/11/2001 tarihli ve 4721 sayılı Türk Medenî Kanununun 311 inci ve 312 nci maddelerinde yer alan hükümler hariç, 309 uncu maddesinde belirtilen şekilde küçüğün ana ve babasının rızasının bulunması,
  • Küçüğün vesayet altında olması halinde, Türk Medenî Kanununun 397 nci maddesinde öngörülen vesayet dairelerinin izninin alınmış olması,
  • Eşlerin en az beş yıldan beri evli olmaları veya her ikisinin de otuz yaşını doldurmuş bulunmaları,
    koşulları aranır.

30 yaşı doldurmak gerekiyor ayrıca en az 5 senelik evli olmalısınız. Onun dışında maddi durumunuz vs araştırmalar var. Düşünceniz çok güzel ama saklamaniz zor. Aileler de ogrense cocugu kabullenmez anladigim kadarıyla Allah yardımcınız olsun. Sonradan çocuğunuz olursa da sıkıntı çıkabilir sizin açınızdan

Evlat edinme öyle hemen olan bir şey degil ki. Yıllarca bekleyenler var hele ki çoğu kişi yeni doğan istiyor bu da süreci daha uzatıyor. Yani hamileliği saklamanız mesele değil mesele 9 ay sonraya evlat edinme işi.
Yaş faktörü var, çok fazla prosedür var. Devlet tüp bebek için yardım ediyordu bir ara, yok mu öyle bir durum.

Bende ilk gebeligime hayıt kullandıktan sonra kaldım. Gerçekten şifa.

Maddi durumu olmayanlar yaşamasın mi? Yok napim evlat hasreti ile yanıp tutuşmak daha mı iyi.

Bende ilk gebeligime hayıt kullandıktan sonra kaldım. Gerçekten şifa.
Bende tüm herşey var ama artık içmek istemiyorum umut kalmadı.bende umudumu aldılar.Hep acıyan gözlerle bakıyor lar .Sanki hiç olmayacak mis gibi his var içimde.Birde şöyle bir düşünceye kapıldım.Kendimi kadın gibi hissetmiyorum artık

5 sene oldu evleneli

Doğu'da değilim Düzce deyim.Bende klomen ise yaramadı.Problem yumurtlama problemi rahim filmi çektirdim temiz.

Bakın benim ablamın olmadı çocuğu, 10 sene neler denedi ne ameliyatlar ne koca karı ilaçları, aşılama, tüp bebek. Üstelik tüp bebek parasını ablam kendi çalışıp biriktirdi alnının teriyle. Her ay onunla bizde ağlardık. Yok olmadı senin çocuğun olmaz dediler en sonunda. Tüp bebek de başarısız oldu.
Siz daha üç senelik evlisiniz, bir kere hamile kalabilmişsiniz, demek ki hamile kalabiliyorsunuz. Aşılama denememişsiniz daha, rapor alıp üniversite hastanesinde az bir kısmını ödeyip tüp bebek yaptırabiliyorsunuz. Siz önce bu yollara baş vurun. Gerekirse dişinizden tırnağınızdan artırın biriktirin , aileler destek olsun.
Yaşınız daha çok küçük ne bu yılgınlık Allah aşkına, bir silkelenin kendinize gelin. Hiç bir şey imkansız değil. Rabbim ol desin yeter ki.
Ablam evlat edindi sonunda, bor kızımız var 7 yaşında şimdi. Ablamın imtihanı da oydu Rabbimin vardır bir bildigi. Hani bunu saklamak mümkün değil ki çocuğa 5-6 yaşlarında söylemek gerekiyor ilerde öğrenine büyük travma oluyor çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…