inan bana hiç kimse ve hiç bişey için değmez canım
daha birkaç ay önce kuzenimin eşi yaptı bunu ve kaybettik malesef
geeride kalnların acısı tahmin edilemez inan kendini düşünmüyorsan aieni düşünmelisin
Kendimi dusunmedigim icin yaptim zaten, ailemi dusundugum icinde derin derin kezemedim...
ailemin ikiside kalp hastasi... kafam hic iyi degil..heran ne kadar aptalim diye dusunurken 5 dakika sonra tekrar zayif dusuyorum ve tekrar yapmak istiyorum..
2 ay once hiiiic aglamayan bir insandim ben, herkez bu kadar guler yuzlu olmama sasirirlardi.. simdi ne halere dusdum...
o izlere bakdikca bana yaptiklarini belki hatirlar guclenirim. Suan beynim oyle sulanmiski, oyle durduki ne hisettigimi, bu yaptigimdan ne ogrendigimi bile anlamiyorum...
Ailem destek verdikleri gibide cok yorum yapiyor buda beni cok etkiledi. zaten cok agir bir sey yasiyorum. Anliyorum herkez gergin, ama daha dikatli olmalari gerekiyor! benim ne kadar hasas bir insan oldugumu biliyor. Herkez dengesiz..
haklilarda aslinda, cunku gidip oyle pis bir aile getirdimki onlara, neye ugradiklarini sasirdilar. Hala arkamda duruyorlar, soylenselerde. Simdi merak ettigim, dun nisanlimin mesaji,ilerde bir seyler anlatacak suan soyleyemedigi seylermis.(ben biliyorum, ama yinede ondan duymak istiyorum)
iste kizlar benim hikayemin bir kizmida burda yaziyor. Evlenecek bir cok kizin basina benim, basima gelenler, geliyor!bu yuzden siz o numaralari hic yutmayin! eminim o seytan kadin benim dugunume gelip hata yuzsuz, yuzsuz yanima gelip bana yalvaracak....
gelip yalvarmasindanda korkuyorum, hic tahamul edemem! yuzunu bile gormek istemiyorum ya!haksizmiyim?gelecek ama, annem diyecek, gelecek!
ne kadar kisikliksiz insanlar var bu dunyada ya............:)
inanamiyorum, cevremde boyle insanlarin olmazsida, uzuyor beni..:)
nisanlim kuya cok iyi biliyorum, ama pis bir huyu oldugunuda biliyorum. Oda onun olmayan bir seyi almak. Gecen mobilyacidaydik. Bir yatagin uztunde cep-telefonu duruyordu. Pahali bir seydi. cebine atmak istedi......
ben bizim olmadigini ve sayibine tekrar vermemiz gerekdigini, zaten butun belalar bizi buluyor, bunu alirsak hic hayirli bir seyler yasamayacagimizi ve belki Allahdan bir sinaf oldugunu anlattim. Herneyse, sayibine geri verdik hemen. Daha sonra bu, telefonu verdi diye uzuldu, sonra sessiz, sessiz salak askim benim dedi..:)
Visdanli bir tarafida var, ama boyle taraflari olmazsi, herseyin ust, uste gelmezsi, herkezin bir tarafdan saldirmazsi beni bunaltti.Dugunden sonra, benden istedigini aldikdan sonra, bir kenara atar diye korkuyorum, vs....
pc arkasina gecdigim icin suan turkce alfabetleri ve duzgun turkce kulanamiyorum, kusura bakmayin.