Ölmek

öncelikle canını sen kendin alamazsın çünkü o sana ait değil belli ki küçüksün insan belli yaşlardayken böyle şeyler aklından geçebilir ama sakın ha çok günah
ALLAH'a yönel dua et,af dile yalvar kimse affetmese seni o aaffeder sever iç sıkıntını giderir:34:
mutluluğun adı ALLAH unutmamak lazım:31:

Son düzenleme:
Sana soyleyenecegim seyler var, şimdi söylemeyeceğimde dedi nişanlım..
sanki bilmiyorum ne b.k olduğunu:)siz bile biliyorsunuz..

Ben hayatımda ilkez bugün cok kötü bir şey yaptım, hem istiyor, hem istemiyorum. Ben dayeni bileyimden birini kesdim:(sanırım pek derin kesmedim..çünkü korka, korka yaptım ve kan olduğu gibi toplandi ve kalın bir sekilde kurudu bile...
Zadece yanma hhissediyorum birde kalbimde::(:@
Elime yüzüme bulaştırdım.. Şimdi rezil olacağım!!! Ve Allah hiç affetmeyecek belki ama hala bende bunu galiba tekrar tekrarlayacağım..

Ben artık dayanamıyorum 2 ay icinde kafamı alt ust ettiler..
ben niye bu kadar aptal ve şansizsim bilmiyorum! Cok zayıfım! Allahdan tek dileğim uyumak ve affedilmek...

Büyük bir hitimal rezil olcagim yarın ve bu bileği nasıl gizleyeceğim...
Şimdi o b.ku yemeden önce düşüneseydiniz dersiniz..
Sizde onlar kadar acimasizmisiniz? İnsanlar neden peki bu kadar kötü olmak sorunda?

Yada neden iyiler ve kötüler var? İyileri anladikda, ya kötüler?

Konunu özünü bilmiyorm ama yaşadığın sorun ehr ne olursa olsun güçlü durmalısın..DEĞMEYEN BİR İNSAN İÇİN TIRNAĞIMI BİLE KESMEM BEN ŞAHSEN ...sende öyle olmalısın..Ne ederse insan kendine eder...Arkandan ah vahlarla kendielrini paralayacaklarını ya da saçlarını başlarını yolacaklarını falan mı sanıyorsun..Yazık etme kendine..Seni tanımıyorm ve olayların özünü de bilmiyorm ama o kdr kızdım ki şu an sana yanımda olsan kendine geliceğini bilsem bir tane patlatmıştım yüzüne...

Hiçbirşey ve hiçkimse için (Allah tan başka) değmezarkadaşım...Bizim mahallemizde ben küçüktüm bir kadın vardı hiç bir zaman unutmam..o kadar işkence görüyordu ki kaynanasından ayrı eşinden ayrı kayınpederden ayrı....kolanın kapağını açarken gazı kaçtı diye geceden sabaha dayak yiyen bir kadındı...kab revan içinde kaçardı evden anne baba yok ne abla sahip çıktı ne abi...bir sabah baktık banyoda asmış kendini...O anı o kadının evden çıakrılışını hiç bir zaman unutamıyorum silinmiyor gözümün önünde...çocuklarının hıçkırışlarını çığlıklarını ve kaynanasının ambulansın arkasından pis pis gülüşünü....Kocasının hiçbirşey olmamış gibi taksisine binip işine gidişini...

O günden sonra gelişen olaylar herşy gözümüzn önndeydi...unuttu çocuklar 3-5 gün sonra annelerini baba hiçbirşy olammış gbi başkasıyla evlendi kayınpeder öldü kayınvalide hala aynı sinsi yola gördükce tiksinirm...Ahh diyormm içimden A...e abla kendine ettin be ablam...kimseye değil hrkez zevkinde sefasında...Durabilseydi ayaklarının üstünde şimdi yeri kara toprak değil kendi evi olurdu....

Dünyadaki hiçbirsorun ölümü düşündürecek kadar ciddi ve Allah ın verdiği canı kendin almaya kalkacak kadar çözümsüz değildir....Sabır sabır ve sadece sabır....

ARKADAŞIM

Bu hayatta ki hiç birşey ve kimse için canını sıkmaya hatta kıymaya değmez.Sen bileğini mi görürler diye düşünüyorsun?.yara bandı sar.üstünede kalın bir bileklik geçir.Ama sakın bir daha böle bir şey denemeye kalkma.Hepimiz günde bir kaç kere ölmeyi düşünürüz.Ama kolay olanı yapmak kk lıya yakışmaZ.Sen zoru başar hayata inadına gülümse:)

öldüğünle kalırsın kalanlar devam eder hayatına sen hayatla dalga geçiceksin ki sen acımasız olucaksın unutma sana kızmıyorum ama sevindirmemelisin kmseyi

şu kızcağızın perişan halinde bile yazdıklarıyla dalga geçiliyor ya pes! insanlık ölmüş diyenlere bu kadar umutsuz konuşmayın derdim ama ölmüş hakikaten ben de eminim artık.

kimsenin hayatı böyle aşağılanacak kadar ucuz değil, size söylenen en ufak bir lafta cıngar çıkartma hakkını kendinizde buluyorsunuz eyvallah da insanları taciz etme hakkını nerden buluyorsunuz kendinizde onu anlamış değilim...

çok moralim bozuldu çok üzüldüm yazılanları görünce.

her konuya bi şekilde bulaşılıyor herkes bi şekilde taciz ediliyor eminim bunun cevabı da "istediğime istediğim yorumu yaparım beğenmiyorsam okuma!!!111bir" olacaktır.

muhteşem hayatlarınızda size mutluluklar dilerim, umarım o egonuz hiç bir şekilde yaralanmaz yoksa halinizi görmek bile acı verici olur.

dün gece bu kızı düşünmekten uyuyamadım ben ama şu hale bak yazık ki ne yazık.

Bir çok arkadaşlara öncelikle teşekkür ederim!
Ben bedava gelin olarak tanildigimi sanarken, türkcesi bozuk gelinmişim.
Önemli değil, benimle hayatım boyunca böyle dalga geçmeye çalıştılar, bu yüzden bu tür arkadaşlarada anlıyorum. Yıldızlı peki almışlar, fakat bunu nasıl hak etmişler onu pek anlamadım. Her ne ise hiç açıklama yapmak istemiyoru
Bu konu üzerinde çünkü yeterince ağır şeyler yasıyorum.

Kayin validemle yüzgöz olmam cok cok dogru! Yanliz mesajlarını cevaplamazsam saygısızlık ve ya ayıp olur diye herzaman cevaplamak sorunda hissediyordum. Hatırlarsanız bazılarınız bana sahte bilezik ramak istediğini söylediğinden, bir gün sonra..
nasilsin, ailen nasıl fallan diye mesaj yollamıştı, sizde yüzgöz olma, cevap verme sakın demişti bazı arkadaşlar. Bende o arkadaşları dinledim ve asıl kıyamet orda kopmuş! Sırf cevap vermediğim için kaynanam demek istemiyorum, adı Fatma olsun, Fatma o gün bunu kendine yedirmemiş, gözü dönmüş.

Bazi arkadaşlar sormuş, ayrilamadik:(
nişanlım ne iptal etmeyi, nede ertelemeyi kabul etti.
Beni sevdiğini ve inandırıcı konuşmalarıyla ikna etti.

Daha sonra neler oldu, neler. Kötü bir aileden yinede böyle iyi niyetli birisinin çıkmazsı bizi şaşırtıyor ama yinede korkularımız hals yok degil, var. Hırsız değil kesinlikle ama yolda bir şey bulda cebine atar, bur yerde bulsa atar.. Daha önce 2 kez yine cep telefonu bulmuştu ama onlar sayiplerine verdi! Ne olduysa gecen cebine atmak istedi.
Bazen böyle.. Onun dışında 8 sene yanlış adamami iinandı korkusu ile bir seyler hissettim, panik, kırız bilmiyorum her ne ise.

Aslinda kezdikden sonra haplarimi masada görmüşdum ama pek hır etkisi olacağını düşünemedim. Kezince zaten, daha sonra kurudu..

Be para konusunda Zadece destek olmak istedim ama bendede bitti, adam hala birtane dogru dürüst alçak parası yok. Israrla düğününde ertelemedi. Bende haliyle şüphelendim. Derken ailemde cok gergindi ve sürekli bana saldiriyorlardi,işden çıkarıldım bur süreliğine.. İnsan bu kadarımı şansiz olur.

Hayatim boyunca kadere inanmadım, şansa inandım. Kaderde biraz insanın einde olduguna inandım. Yani insan kendi kaderini birazda kendi çizer.

Tuaf bir şey yaptım..farkındayım.
İnsallah bir daha böyle korkunç bir şeyi tekrarlamam.
Ama psikolojimin bozuldugunuda ve yardım almam gerektiğini biliyorum.
En büyük ilaç ne olabilir,?

Huzur ve mutluluk! Bugün mutlu olacağımızı söyledi, yemin etti.
Yaşamadan emin olamıyorum, bu yüzden denemek istedim. Ama bu süre icinde cok yıprandım, bitiriyoru
Kendimi! Çünkü hiç böyle hayal etmiyordum...

ölmek kolay, ya sonrası?
O durumda insan sonrasını o an hafızasında siliyormuş. Hiç hatırlamadim, insanın o an gözü donüyor, yada herşeyi göze alıyor.. Aslında ben evleneceğim, gideceğim evde hep bunu düşünmüştüm.:$
hemde onun çok hoşuna giden bir köşede:$

Biliyorum cok maniakca bir düşünce:( bu yüzden en zayıf noktamda tekrar yapmakdan cok korkuyorum:(
Genelikle birinci sever herzaman başariz oluyor insan ama ikinci sever genellikle başarı ile tamamlanıyor...
engel olamıyorum bu düşünceme:@

Bunuda sadece..sadece birini cezalandırmak için değil, sıkıldığım ve dayanamadigim için.
Neyse böyle iste.....

Yaptigimdan şimdi biri görecek, farkedecek diye utanıyorum.. Okadar Panik oldumki hala biri fark etiğinde ve sorduklarında ne uyduracagimi inanın bulamadım:( bilekliklerimin hepsi artık büyük geliyor:( saatlerimin hepsi büyük geliyor.. Bir şey sarsam anlarlar diye korkuyorum....şimdide bedelini utanarak ödüyorum..

Sevgili Opera,

Müstakbel eşin "Hırsız" olmayabilir. Yüksek ihtimal kimseden destek görmüyor şu anda ve senin de belirttiğin gibi hiç para kalmadı.. Dolayısıyla şu aralar hırsızlık yapmaya müsait, başka çıkış kapısı yok çünkü.. Ama bunun onu kirleteceğini bilmeni istiyorum... İnatla, direterek ertelenmeyen bu düğün işinden kimseye fayda gelmeyeceğini de bilmeni isterim... Ama olmuş bir kere.. Hayırlısı olsun sonunda, inşallah...

Bilek kesmek, saç yolmak, saç yemek, ilaç yutmak, yüksek bir yerden sallanmak vs.. Hiçbir derdinin zerre kadar çözümü olmadığı gibi, kendini bu şekilde fiziksel ya da psikolojik olarak acıtmak, rahatlatmayacak da.. Sadece kendinin bile "kendi kendini" acıttığı gerçeğini yakalamak ve dolayısıyla kendinin bile terkettiği bir yalnızlıkta tam olarak çaresiz kalmak istiyorsun.. Belki biri o halini görüp de "seni anlamaya başlayacak?" Bir yerlerden para bulunacak.. Bir şeyler hızla halledilecek.. diye düşünüyorsun.. Ama haklı olarak ölmek de istemiyorsun... İsteme zaten.. İstememen de gerekir... İstemeyeceksin de...

Sen başka bir şeyler düşünecek, başka çözümler üretecek ve elini taşın altına koyacaksın.. Parmak emme, kendini saf addetme gibi psikolojik baskılanmalarının tümünün altında yatan gerçek nedeni bildiğini biliyorum... Biliyorsun.. Ben de biliyorum.. Biliyorsak, sen de ben de bunun üstünden gelebileceğimizi de biliyoruz... Çünkü ne kadar reddetsen de, aslı olmak istediğin şeyin tam tersisin...

Sen saf değilsin... İyi niyetlisin.. Çocuk falan da değilsin, eksik ilginin yarattığı bir ihtiyacın baskılanması sadece parmak emme alışkanlığın da... Sen olgun bir kadın adayısın... Savaşabilirsin... Tıpkı kayınvalidenle karşılıklı yaptığınız o "inatlaşma" mesajları gibi.. Sen pes edebilecek bir karakter değilsin.. Öyle olsaydı çoktan giderdin... Bitirirdin.. Ağlardın biraz.. Biraz da depresyona giriverirdin.. Ama bunlar olmadı.. Olmayacak da.. Bunlara müsaade etmemelisin...

Sen iş aramaya devam edeceksin... Başka finansal çözümler arayacaksın bu sırada.. Belki.. belki kredi çekeceksin.. Kredi imkanı mı yok, ailene bir sene ya da iki sene vadeli olarak "geri ödeme" sözü verdiğin borçlanma konusunu açacaksın.. Ailene borçlanacaksın.. Bu sorunu halletmeye odaklanacaksın eğer çözmek istiyorsan.. Çünkü sen bunu yapabilirsin...

Benim güzelim.. Kayınvaliden gerekirse hiçbir şey takmasın.. Rızkın varsa Allah gönderir.. hiç merak etme.. Benim ki düğüne gelip 14 ayar tel bir bilezik takmıştı, ertesi gün geri istedi.. Kendisininmiş=) Gerçi daha sonra da altınların hepsini istedi, onları da verdik=) Sen sakın böyle maddi şeylere takılma... Gerekirse o hiçbir şey takmasın... Böyle basit şeylere takılma.. Sadece ne kadar paraya ihtiyacınız var ona bak...
Eve de öyle fazla fazla şeyler almak zorunda değilsiniz ilk evlenirken... Bunu da sakın takma.. Ne mobilyası allasen? Sonra canınız çektikçe, beğendikçe toparlarsınız.. Bir koltuk.. Bir televizyon.. Bir halı.. Mutfak gereçleri... Beyaz eşyalar... Dolap / Yatak... Bitti... Öyle yemek odalarıyla, oturma gruplarıyla evi doldurmayın... Zaman içerisinde daha iyi modeller çıkıyor, para oldukça tamamlarsınız..

Bir daha sakın "Ölmek" başlığı altında "Bilinç altı" ve "Ruhuna" suikast düzenleme...
Farkında değilsin ama.. gayet güçlü bir kadınsın.. Aslında belki de farkındasın...
Selamlar,

Bir çok arkadaşlara öncelikle teşekkür ederim!
Ben bedava gelin olarak tanildigimi sanarken, türkcesi bozuk gelinmişim.
Önemli değil, benimle hayatım boyunca böyle dalga geçmeye çalıştılar, bu yüzden bu tür arkadaşlarada anlıyorum. Yıldızlı peki almışlar, fakat bunu nasıl hak etmişler onu pek anlamadım. Her ne ise hiç açıklama yapmak istemiyoru
Bu konu üzerinde çünkü yeterince ağır şeyler yasıyorum.

Kayin validemle yüzgöz olmam cok cok dogru! Yanliz mesajlarını cevaplamazsam saygısızlık ve ya ayıp olur diye herzaman cevaplamak sorunda hissediyordum. Hatırlarsanız bazılarınız bana sahte bilezik ramak istediğini söylediğinden, bir gün sonra..
nasilsin, ailen nasıl fallan diye mesaj yollamıştı, sizde yüzgöz olma, cevap verme sakın demişti bazı arkadaşlar. Bende o arkadaşları dinledim ve asıl kıyamet orda kopmuş! Sırf cevap vermediğim için kaynanam demek istemiyorum, adı Fatma olsun, Fatma o gün bunu kendine yedirmemiş, gözü dönmüş.

Bazi arkadaşlar sormuş, ayrilamadik:(
nişanlım ne iptal etmeyi, nede ertelemeyi kabul etti.
Beni sevdiğini ve inandırıcı konuşmalarıyla ikna etti.

Daha sonra neler oldu, neler. Kötü bir aileden yinede böyle iyi niyetli birisinin çıkmazsı bizi şaşırtıyor ama yinede korkularımız hals yok degil, var. Hırsız değil kesinlikle ama yolda bir şey bulda cebine atar, bur yerde bulsa atar.. Daha önce 2 kez yine cep telefonu bulmuştu ama onlar sayiplerine verdi! Ne olduysa gecen cebine atmak istedi.
Bazen böyle.. Onun dışında 8 sene yanlış adamami iinandı korkusu ile bir seyler hissettim, panik, kırız bilmiyorum her ne ise.

Aslinda kezdikden sonra haplarimi masada görmüşdum ama pek hır etkisi olacağını düşünemedim. Kezince zaten, daha sonra kurudu..

Be para konusunda Zadece destek olmak istedim ama bendede bitti, adam hala birtane dogru dürüst alçak parası yok. Israrla düğününde ertelemedi. Bende haliyle şüphelendim. Derken ailemde cok gergindi ve sürekli bana saldiriyorlardi,işden çıkarıldım bur süreliğine.. İnsan bu kadarımı şansiz olur.

Hayatim boyunca kadere inanmadım, şansa inandım. Kaderde biraz insanın einde olduguna inandım. Yani insan kendi kaderini birazda kendi çizer.

Tuaf bir şey yaptım..farkındayım.
İnsallah bir daha böyle korkunç bir şeyi tekrarlamam.
Ama psikolojimin bozuldugunuda ve yardım almam gerektiğini biliyorum.
En büyük ilaç ne olabilir,?

Huzur ve mutluluk!
Bugün mutlu olacağımızı söyledi, yemin etti.
Yaşamadan emin olamıyorum, bu yüzden denemek istedim. Ama bu süre icinde cok yıprandım, bitiriyoru
Kendimi! Çünkü hiç böyle hayal etmiyordum...

bak seninle gerçekten ilgileniyorum ve bu cümleni okuyunca tekrar müdahale etmek zorunda kaldım.

hatırlamaman ya da hatırlamak istememen doğal. ben de hatırlamadığımı iddia ederdim çünkü kimse kendine zarar verdiğini kabullenmek istemez.

ama inan durum bununla kalmayacak. o kesikler benim için yolun sadece başıydı. bir süre sonra nişanlınla her sorununda kendini keserken bulacaksın. evlenmeme ya da artık senin için en büyük korku neyse o başına geleceğini düşündüğünde daha ciddi girişimlerin olacak. nişanlının hatalarına rağmen seni ikna edebiliyor olması, ona bağlandığını gösterir sadece. benim gibi.evet ben evlendim, bebeğim oldu..ama önce tedavimi oldum. yoksa huzurla muzurla çözülmez. nereye gidersen git kendini de götürürsün. etrafında pembe kelebekler uçuşsa, her sorun çözülse de sen rahat olmayacaksın.

tahmin ettiğim rahatsızlığın( isim vermeyeyim uzman değilim) bataklığa benzer. depresyon, panik atak, manipülatif intihar girişimleri de onun sinekleri gibidir. bataklığı kurutmadan sinekleri öldüremezsin.

Allahtan sen daha depresyona uğramamışsın. bak ben 2 ayımı verdim. 2 ay... yemek yemedim. 16 kg birden verdim. yüzümde ağlamaktan çizgiler oluşmuş ifadem değişmişti.eğer tedavi olmasaydım hayatım boyunca o depresyon dönemleri tekrarlanacaktı.

yalvarırım kendine bunu yapma. sağlıklı olan kimse ama hiç kimse kendine zarar vermeyi aklından geçirmez. ben şimdi niye oramı buramı keseyim demiyorum?

lütfen bir psikiyatra git. mümkünse, özeline... devlette fazla vakit ayıramıyorlar. bu senin hayatın. etrafındaki sorunları umursama. Allah etmeye bir depresyona girersen onun da öyle şarkılardaki gibi olmadığını anlarsın.

Sana soyleyenecegim seyler var, şimdi söylemeyeceğimde dedi nişanlım..
sanki bilmiyorum ne b.k olduğunu:)siz bile biliyorsunuz..

Ben hayatımda ilkez bugün cok kötü bir şey yaptım, hem istiyor, hem istemiyorum. Ben dayeni bileyimden birini kesdim:(sanırım pek derin kesmedim..çünkü korka, korka yaptım ve kan olduğu gibi toplandi ve kalın bir sekilde kurudu bile...
Zadece yanma hhissediyorum birde kalbimde::(:@
Elime yüzüme bulaştırdım.. Şimdi rezil olacağım!!! Ve Allah hiç affetmeyecek belki ama hala bende bunu galiba tekrar tekrarlayacağım..

Ben artık dayanamıyorum 2 ay icinde kafamı alt ust ettiler..
ben niye bu kadar aptal ve şansizsim bilmiyorum! Cok zayıfım! Allahdan tek dileğim uyumak ve affedilmek...

Büyük bir hitimal rezil olcagim yarın ve bu bileği nasıl gizleyeceğim...
Şimdi o b.ku yemeden önce düşüneseydiniz dersiniz..
Sizde onlar kadar acimasizmisiniz? İnsanlar neden peki bu kadar kötü olmak sorunda?

Yada neden iyiler ve kötüler var? İyileri anladikda, ya kötüler?

bence sadece dikkat çekmeye çalışıyorsun
çok kötü bir biçimde hemde!

evet canım bizde kötüyüz acımasızsız diger insanlar gibi..

bunları kötü tepki alacagını bildiğin icin sarfetmişsin.

hadi biz kötüyüz de sen ?? en kötüsü sensin bence kendine kıymaya çalısıyorsun !!!!!!!!!!!!

--------

biraz da saçmalamışsın yazarken. :17:

sakin olmaya çalış.. hayat çok garip hiç ummadığın bir yerde başka şeyler olur derler.okurken çok üzüldüm.. iyi bak kendine..

Sevgili Opera,

Müstakbel eşin "Hırsız" olmayabilir. Yüksek ihtimal kimseden destek görmüyor şu anda ve senin de belirttiğin gibi hiç para kalmadı.. Dolayısıyla şu aralar hırsızlık yapmaya müsait, başka çıkış kapısı yok çünkü.. Ama bunun onu kirleteceğini bilmeni istiyorum... İnatla, direterek ertelenmeyen bu düğün işinden kimseye fayda gelmeyeceğini de bilmeni isterim... Ama olmuş bir kere.. Hayırlısı olsun sonunda, inşallah...

Bilek kesmek, saç yolmak, saç yemek, ilaç yutmak, yüksek bir yerden sallanmak vs.. Hiçbir derdinin zerre kadar çözümü olmadığı gibi, kendini bu şekilde fiziksel ya da psikolojik olarak acıtmak, rahatlatmayacak da.. Sadece kendinin bile "kendi kendini" acıttığı gerçeğini yakalamak ve dolayısıyla kendinin bile terkettiği bir yalnızlıkta tam olarak çaresiz kalmak istiyorsun.. Belki biri o halini görüp de "seni anlamaya başlayacak?" Bir yerlerden para bulunacak.. Bir şeyler hızla halledilecek.. diye düşünüyorsun.. Ama haklı olarak ölmek de istemiyorsun... İsteme zaten.. İstememen de gerekir... İstemeyeceksin de...

Sen başka bir şeyler düşünecek, başka çözümler üretecek ve elini taşın altına koyacaksın.. Parmak emme, kendini saf addetme gibi psikolojik baskılanmalarının tümünün altında yatan gerçek nedeni bildiğini biliyorum... Biliyorsun.. Ben de biliyorum.. Biliyorsak, sen de ben de bunun üstünden gelebileceğimizi de biliyoruz... Çünkü ne kadar reddetsen de, aslı olmak istediğin şeyin tam tersisin...

Sen saf değilsin... İyi niyetlisin.. Çocuk falan da değilsin, eksik ilginin yarattığı bir ihtiyacın baskılanması sadece parmak emme alışkanlığın da... Sen olgun bir kadın adayısın... Savaşabilirsin... Tıpkı kayınvalidenle karşılıklı yaptığınız o "inatlaşma" mesajları gibi.. Sen pes edebilecek bir karakter değilsin.. Öyle olsaydı çoktan giderdin... Bitirirdin.. Ağlardın biraz.. Biraz da depresyona giriverirdin.. Ama bunlar olmadı.. Olmayacak da.. Bunlara müsaade etmemelisin...

Sen iş aramaya devam edeceksin... Başka finansal çözümler arayacaksın bu sırada.. Belki.. belki kredi çekeceksin.. Kredi imkanı mı yok, ailene bir sene ya da iki sene vadeli olarak "geri ödeme" sözü verdiğin borçlanma konusunu açacaksın.. Ailene borçlanacaksın.. Bu sorunu halletmeye odaklanacaksın eğer çözmek istiyorsan.. Çünkü sen bunu yapabilirsin...

Benim güzelim.. Kayınvaliden gerekirse hiçbir şey takmasın.. Rızkın varsa Allah gönderir.. hiç merak etme.. Benim ki düğüne gelip 14 ayar tel bir bilezik takmıştı, ertesi gün geri istedi.. Kendisininmiş=) Gerçi daha sonra da altınların hepsini istedi, onları da verdik=) Sen sakın böyle maddi şeylere takılma... Gerekirse o hiçbir şey takmasın... Böyle basit şeylere takılma.. Sadece ne kadar paraya ihtiyacınız var ona bak...
Eve de öyle fazla fazla şeyler almak zorunda değilsiniz ilk evlenirken... Bunu da sakın takma.. Ne mobilyası allasen? Sonra canınız çektikçe, beğendikçe toparlarsınız.. Bir koltuk.. Bir televizyon.. Bir halı.. Mutfak gereçleri... Beyaz eşyalar... Dolap / Yatak... Bitti... Öyle yemek odalarıyla, oturma gruplarıyla evi doldurmayın... Zaman içerisinde daha iyi modeller çıkıyor, para oldukça tamamlarsınız..

Bir daha sakın "Ölmek" başlığı altında "Bilinç altı" ve "Ruhuna" suikast düzenleme...
Farkında değilsin ama.. gayet güçlü bir kadınsın.. Aslında belki de farkındasın...
Selamlar,

Merhaba,

Yazdiklarinin hepsini okudum. Cok teşekküre ederim! Yazdıkların cok mantıklı geldi ve aslında rahatlatdida diye bilirim.
Güclu biriydim ama ailem sürekli geri döneceğime beni hazırlıyor, yani kullanılacak ve seni geri yoklayacak dedikleri için artık bu durumda gücümü kaybettiğime inmiştim. Ve ne zaman gergin bir durum oldugunda küçük kirizler geçiriyorum.
Bizde zaten eşya konusunu dediğin gibi yavaş yavaş almayı karar verdik. Sorun araba, takı ama takıdan vazgeçedik, takma dedik. Onu, isteme, bunu isteme, sonra yine kurtaramıyor, yine yardımcı olamıyoruz.
Ailemden istemeye yüzüm yok, borda olsa çekinirim.
Merak ettigim parmak emdigimi nerden hatırladın, yada biliyorsun? Hayır, iyi niyetliden cok safım:) yoksa basıma bunlar gelmezdi...zaten herkez der, cok saf oldugumu..

Bazi arkadaslar yine cok ön yargılı dafranmiş..:)önce türkçemin bozuk olduguna gülüyorlardı şimdide ilgi çekmeye çalıştığımı yada kandirdigimi yazmışlar. Ne diyeyim? Beleyimin resmini çekip göstermemi istiyorsunuz?
İlgi çekmek gibi bir saçmalık yapmış olsaydım şimdiye kadar herkez biliyor olurlardı, yada fethetmiş olurlardı..Yani sizden başka kimse bilmiyor...
burda Zadece icimi ddöküyorum yoksa, nişanlımın nerdeyse o cep telefonunu cebine atacağını paylaşmazdi, böyle bir niyeti
Olsaydı...
bu durumda belkide asıl kendinizi bu durumda ilgi çekmek için böyle bir şey denersiniz diye benimde o yüzden böyle dafrandimi düşündünüz, bilemeyeceğim artık,aklıma başka bir şey gelmiyor. Ama bu tür bir kiZ olsaydım inanın daha önce denerdim veya bunu farketmiş olurdunuz konularımda. Neyse, ne düşünmek istiyorsanız özgürsünüz. Hiç tartışmayacağım bile.. Yeterince açıklamalar, savunmalar, tartışmalar icerisindeyim..zten bunları paylasdikdan sonra hep pişman oluyorum..
Neyse yinede Allah razı olsun!

açıkçası üzüldüm ama neye üzüldüğümü bile anlamadım. biraz anlatsana ya da da anlayan biri bişiler desin bana

bak seninle gerçekten ilgileniyorum ve bu cümleni okuyunca tekrar müdahale etmek zorunda kaldım.

hatırlamaman ya da hatırlamak istememen doğal. ben de hatırlamadığımı iddia ederdim çünkü kimse kendine zarar verdiğini kabullenmek istemez.

ama inan durum bununla kalmayacak. o kesikler benim için yolun sadece başıydı. bir süre sonra nişanlınla her sorununda kendini keserken bulacaksın. evlenmeme ya da artık senin için en büyük korku neyse o başına geleceğini düşündüğünde daha ciddi girişimlerin olacak. nişanlının hatalarına rağmen seni ikna edebiliyor olması, ona bağlandığını gösterir sadece. benim gibi.evet ben evlendim, bebeğim oldu..ama önce tedavimi oldum. yoksa huzurla muzurla çözülmez. nereye gidersen git kendini de götürürsün. etrafında pembe kelebekler uçuşsa, her sorun çözülse de sen rahat olmayacaksın.

tahmin ettiğim rahatsızlığın( isim vermeyeyim uzman değilim) bataklığa benzer. depresyon, panik atak, manipülatif intihar girişimleri de onun sinekleri gibidir. bataklığı kurutmadan sinekleri öldüremezsin.

Allahtan sen daha depresyona uğramamışsın. bak ben 2 ayımı verdim. 2 ay... yemek yemedim. 16 kg birden verdim. yüzümde ağlamaktan çizgiler oluşmuş ifadem değişmişti.eğer tedavi olmasaydım hayatım boyunca o depresyon dönemleri tekrarlanacaktı.

yalvarırım kendine bunu yapma. sağlıklı olan kimse ama hiç kimse kendine zarar vermeyi aklından geçirmez. ben şimdi niye oramı buramı keseyim demiyorum?

lütfen bir psikiyatra git. mümkünse, özeline... devlette fazla vakit ayıramıyorlar. bu senin hayatın. etrafındaki sorunları umursama. Allah etmeye bir depresyona girersen onun da öyle şarkılardaki gibi olmadığını anlarsın.
İlgin için cok teşekkür ederim!öncelikle sorunun ne bilmiyorum ama Allah yardımcın olsun! Dediklerin dogru olduğunu farkındayım ama benim dün demek istediğimde buydu. Dediğin gibi ben her kirizden sonra kendime artık zarar vere bilirim. Psikologa daha önce panik, korku, çekinme gibi rahatsızlıklarım yüzünden ve 2,3 gittim. Ama en son ağlamandan konuşamayacak duruma geldiginde bir daha gitmedim. Oysa adam derdimi bile anlamadı, zaten olduğu gibi icimi, dişimi dokemem, yada iyi ifade edemem. Şimdi tekrar o cesareti bulamam bence.

Babam bana demişdiki.. Nişanlımın ailesi hepsi hap kulaniyor, sizin durumunuz okadar kötüki, siZde sakinlesdirici vs kılacaksınız, yok söyle, yok böyle, kafam gitti.. Bu durumda kendimi artık kontrol altına alamıyorum. Ne sormuş ya?!

Nişanlim diyer tarafdan şimdi yeminler ediyor, cok mutlu edeceğini ve herseyin duzelecegini söylüyor. Burda'da okuyorum herkezin hikayesini, onlarada aynı yeminler vs verilmiş. Bu yüzden emin olmamiyorum ama denemekde istiyorum çünkü çok bağlıyor ona.

Olmek? Yaparken günah işledigimi o an düşünemedim.. O yapan biri bilir...
Zadece yardım almam gerektiğini biliyorum ama gitmek istemiyorum, ailemede diyemem, yoksa kahrolurlar yada hep kontrol altında olacağım. İyice salak olduma inanacaklar.

O gün onlarda üstüme gelmişti zaten iyi değildim..ve bir hata olduğunu kabul ediyorum! Yapmam bir daha diyorum! Ama kirise nezanan girsem iste ölmek istiyordum! Yapamam sanıyordum.. Nasıl cesaret ettim bilmiyorum.. Neyse inşallah düzelir hersey... Tek dileğim bu..

Son düzenleyen: Moderatör:
açıkçası üzüldüm ama neye üzüldüğümü bile anlamadım. biraz anlatsana ya da da anlayan biri bişiler desin bana
Kısaca anlatayayım:

Herşey cok güzel giderken bir gün nişanlım beni Almanya'ya götürdü annesiyle.
Orda karşılaşmak, yüz yüze gelmek istemiyordum çünkü ne dediğini bilmez bir kadındı.
Orda bir yerde beni bir yerde yanliz iken takı konusunu hızlı bir şekilde açıp, tek bilezik akacak param yok, ve teklif: sana gösteriş bilezik takayım bunuda ailenden gizle diye teklif etti.
Durumum yok dese adam gibi anlarız, ama ailenden gizle nedemek? Zaten herseyi sorun ederdi.
Dugunede 3 ay kalmıştı o sıra. Nişanlıma dahi hiç bir seyimi anlatmamı istemezdi, kontrol hep onda olacakdi.
Meyersem ayrı evde açmamızı istememiş. Teklifinin cok çirkin olduğunu nişanlıma anlattım. Diyer gün mesaj yazdı bana kv'de nhb, nasilsin diye. Cevap vermedim. Kızdı! Düğüne gelmeyecekmiş diye öğrendik. Bende herseyi aileme aanlatm. Sonra telefoon geldi biyolojik annesinden ( herseyi yapan üvey) telefoonlarimi küfürler, hakaretler, her gün aradılar, erkek gibi küfür edip durdular! Ölüm, tecavüz tehditleri bile yaptılar. Bir üvey, bur biyolojik annesi. İstemiyorlarmış beni.

Nneyse nişanlım düğün olacak dedi ve seni onlarla görusdurmem dedi.

Garip olanda hep bunlar oynadı sandık çünkü kaynanam inşallah opera hep beni affeder, kafga etmeyiz derdi...

Sonrasını Tahmin edersin.. Adamın birikimi yok, düğüne 3 ay kalmış..sorun üstüne sorun! Hersey olacak dedi, mahşida iyi ama hesap uymuyor çarşıya. Yardım ediyorum.. Yine yararlı olamıyoruz..

artik cok yakında herşeyin kokusu belli olacak.. Bizimi kandırıyorlar yoksa gercekden durum olduğu gibimi. Anladimi? Bende kirise girdim:(

Back
X