- 17 Nisan 2009
- 2.274
- 1.644
- 333
Sagol canim umarim sende en kisa zamanda sana hakettigin degeri verevek biriyle karsilarsinMelissanil, onun caninin acimasini bekledigin icin bu gerceklesmiyor, inan. Cunku o enerjiyi evrene saldigin surece bu olmayacak. Sen hala onu dusundugun icin bir sekilde ona enerjini gonderiyorsun ve o senin bu enerjinle besleniyor. Ne zaman ki onu tamamen unutup dusunmeyi biraktiginda yani o enerji akisini kestiginde olacak bu. Adami evrene saka.iyorsun ki... senin adina cok sevindim sevgiyi yeniden bulduguna... o halde onu da sal gitsin... evrenin kurallari yavas isliyormus. Bu hemen oyke birgunde olmuyor. Sabret diye o yuzden diyorlar. Hersey yavasyavas oluyor. Belki bir kac sene sonra... bunu bilemem ama once su enerjini adamin uzerinden kesmen lazim. senin yazolarini yorumlarini ben de takip ediyorum. Burda begendigim bir kac kisiden birisin. Ne zaman istersen yazabilirsin. Dertlesmek istersen de seve seve dinlerim. Burasi zaten onun icin var. Sen sevgiyi hakettin fazlasiyla. Mutlu olmana sevindim. Bep mutlu olmani dilerim. Sevgiyle kal...
Sanirim haklisin ben bekledigim icin olmuyor ama elimde degil
Bir kac gun once benim exi gordum ve buralari terkedecegini soyledi biliyorum o kadïnla gidiyor ama hala inkarda
Eve geldim cok agladim bir zamanlar delice sevdigim guvendigim adam bir baskasiyla ,onu seviyor ,onunla hayatini paylasiyor
Bende hayatimda biri var ama demekki bendeki boslugu dolduramamis diye dusundum
Sacma biliyorum ama hala hayallerimde eski kocam gelip pisman olucak af diliycek falan sacmaliklari dusunuyorum
Belkide hayatimdaki insanla biraz daha fazla zaman gecirsem bu duygudan kurtulucam
Ama ben suan gizliyorum ve kimse bilmiyor gizli sakli gorusuyoruz simdilik
Sagol canim tum guzel dileklerin icin
Nerde bir bosânma aldatilma konusu gorsem kendimi orda buluyorum