Merak.Elhamdülillah.Sadece merak mı işin altında başka sebep varmı?
aldatma haberini almak isterim yıkılırım ama bir şekilde unuturum çünkü sevgi biter ölüm olursa sevdiğim halde gider buna dayanabilir miyim bilmiyorumBdv yi okudukça aldatilmanin ne büyük bir travma olduğunun farkına vardım kendi adıma. .
Sanki bir ölüm var gibi öyle kuvvetli bir acı. .
Aldatilana söylemeye korkmak var birde..
Sanki esin seni aldatiyor yerine(öldü)demek gibi. .
Hasılı kelam bende meşhur bir soru sormak istedim. .
Eşinizin sizi aldattığını öğrenmek mi daha acı ölüm haberini almak mı?
Hangi haberi almayı diğerine tercih edersiniz?
Dert değil merak. .Konu taşınır biliyorum. napayım oldugu kadar
İlla felaket senaryosu mu olması gerek?Merak.Elhamdülillah.
Evt onu düşünmedim sürekli aldatılma konuları okuyunca o ihtimal gelmedi aklıma.Bu forumda eşini kaybetmiş kadınların olduğunu düşünmeden açılmış bir konu...
Bu konuda daha önce bir araştırma yapılmış zaten.gecen seneydi sanırım TV de izlemistim.esini z sizi aldatsa ölmesini ister misiniz diye bir soruydu.ve yanılmıyorsam dünya çapında bir arastirmaydi.kadinlarin çoğu bu soruya ölsun diye cevap vermişti.benim cevabım...evet beni aldatıyor ise şayet bende ölsün derdim.çokmu vicdansizim bilimiyorum ama o bana acimadiysa ben de acimam.
Bence de bir özrü haketmişlerdi.Evt onu düşünmedim sürekli aldatılma konuları okuyunca o ihtimal gelmedi aklıma.
Özür diliyorum onlardan.
Yorumları okudukça daha iyı anliycaz ölümü tercih edenleri mesela aşağıdaki yorum..Amaç ne ola ki ?
Ölmesin aldatırsa vurursun tekmeyi çıkarırsın hayatından. Bir insanın ölmesi normal mi ?
Daha önce hiç aldatılmadım nasıl bir acı bilmiyorum ama başka meselelerde çok güzel kandırıldım. Tercihim ölümden yana. Ölürse daha az acı çekerim diye değil, en azından ona ve hatırasına saygım olur.
bu nasıl soru ya ölüm kadar acı hiç bişiy yoktur bu dünyada ayrılırsın kimseye güvenmezsin o ayrı ama ölüm olunca unuturmusun alısırmısın psikolojik olarak çökermisin bilinmez kaldırması güç yaniBdv yi okudukça aldatilmanin ne büyük bir travma olduğunun farkına vardım kendi adıma. .
Ben daha önce eşin olum haberini almış biri olarak söyleyeyim; ölsün daha iyi !Net...Bdv yi okudukça aldatilmanin ne büyük bir travma olduğunun farkına vardım kendi adıma. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?