- 15 Ekim 2016
- 22.694
- En iyi cevaplar
- 1
- 129.969
- 598
- Konu Sahibi forevermorrenk
-
konuyla alakası?geçmiş olsun köpeğinize,dün ve bugün konuma yaptığınız alaycı yorumlarınızdan sonra şimdi çok üzüldüm size..
öyle bir yazmışsınız ki mesajı, beni üzdünüz Allahın sopası yok der gibi.Sifa diledim üzgün olduğumu söyledim ters bir yorum yapmadim kendi kinini kusmus hakaret etmis üstüne de temiz kalplilikten bahsediyor.
Yemin ediyorum sırf banlanmamak için susuyorum malum bana müebbet veriyorlar zaten çok üzgünüm sınanıyorum gene
Bir taksiye binip yanına gidin lütfen yalnız kalmasın yavrucak
öyle bir yazmışsınız ki mesajı, beni üzdünüz Allahın sopası yok der gibi.
imayı gayette sezdik, siz merak etmeyin.
İç kanama çok riskli bir acil durumdur, umarım üstesinden gelebilicek güce sahiptir güzel evlat...Bırakıp gitmişler.
Sessiz sedasız yatıyordu öyle.
Sesi bile çıkmıyordu garibimin.
Ameliyat olabilir, iç kanaması vardı çünkü
Bu nasıl bir kötü kalplilik?!geçmiş olsun köpeğinize,dün ve bugün konuma yaptığınız alaycı yorumlarınızdan sonra şimdi çok üzüldüm size..
İç kanama çok riskli bir acil durumdur, umarım üstesinden gelebilicek güce sahiptir güzel evlat...
Çarpan kişi gözardı edip zaman kaybına yol açtıgı için bu kadar agır durumu malesef ki.
Allah bildiği gibi yapsın, elbet çıkacaktır hayvanların ahı
Haber aldınız mı kurtarildi miBırakıp gitmişler.
Sessiz sedasız yatıyordu öyle.
Sesi bile çıkmıyordu garibimin.
Ameliyat olabilir, iç kanaması vardı çünkü
Yazık bende size üzüldümgeçmiş olsun köpeğinize,dün ve bugün konuma yaptığınız alaycı yorumlarınızdan sonra şimdi çok üzüldüm size..
Konu sahibini de geçtim ortada can çekişen bir hayvan var, bu kadar mı vicdansız olunur yuh ya. Allah akıl fikir versin bazılarınaCok mu zor sadece sifa dilemek? Zaten konu sahibi uzgun. Gercekten boyle olmaya hic gerek yok.
Haber aldınız mı kurtarildi mi
İç kanama filan geçirmiş mi ? Gecirdiyse kurtarilamazHaber geldi az önce.
Yoğun bakıma almışlar, iğne falan yapılmış serum takılmış ama kalp atışı çok hızlı olduğu için yarın bakacaklarmış ne var diye.
Bir şey olmasın ölmesin
Yapacakları bişey olmasaydı uyuturlardı bence bizim köpeklerden felçli olanı uyuttular bişey olmayacak inşallah.Haber geldi az önce.
Yoğun bakıma almışlar, iğne falan yapılmış serum takılmış ama kalp atışı çok hızlı olduğu için yarın bakacaklarmış ne var diye.
Bir şey olmasın ölmesin
Gecen sene isyerinde besledigimiz bir kedi vardi. Kedibey adini vermsitik. Her sabah isyerine geldigimizde kapida beklerdi. Kapi acildigi gibi gelir kaloriferin altina yatar aksam kapamadan once cikar giderdi. Kimin neresine battiysa dove döve komalik yapmislar. Gunlerce kuvozde kaldi. Ama tutunamadi.
Cok gönülden diliyorum bunu yapandan misliyla ciksin insallah.
Keske carpan alip hrmen goturseymis sansi artarmis ama umursamamistir eminim.
Gecistiriyorlar mi ya . İç kanama var mı diye hemen bakılır ki hızlı müdahale için.allah allahYoğun bakımda tedavisine yarın başlayacaklarmış ama nesi var tam bilmiyoruz hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?