- 31 Ağustos 2018
- 8.602
- 20.333
- 298
- Konu Sahibi forevermorrenk
-
Yazık bende size üzüldüm
Konu sahibini de geçtim ortada can çekişen bir hayvan var, bu kadar mı vicdansız olunur yuh ya. Allah akıl fikir versin bazılarına
Yapacakları bişey olmasaydı uyuturlardı bence bizim köpeklerden felçli olanı uyuttular bişey olmayacak inşallah.
Gecistiriyorlar mi ya . İç kanama var mı diye hemen bakılır ki hızlı müdahale için.allah allah
Haberdar edin çok ağlıyorum böyle seylereGelen arkadaş kalp atışı çok hızlı düzene girmesi için bugün sakinleştirici vermişler yoğun bakım da bakacaklar dedi.
İğne falan yapılmış, serum vermişler.
İç kanaması yok demek ki.
Boşverin siz, çok üzücü ama etrafımız böyle vicdansız insansılarla dolu işteNormal bir konu da yazsa yine amenna ama bu konuda gelmiş nispet yaparcasına.
Allah vicdan nasip etsin, akıl bir de.
Haberdar edin çok ağlıyorum böyle seylere
Boşverin siz, çok üzücü ama etrafımız böyle vicdansız insansılarla dolu işteSizin üzüntünüz kendinize yetiyordur şimdi zaten, sabır diliyorum size. Umarım güzel haberlerinizi duyarız
Dualarım sizinleTeşekkür ederim.
Haber vereceğim siz de dua edin
Çok üzüldüm sanki o anları ben de yaşadım
Of of inşaallah acı çekmez ve kurtulurGittim böyle yerde kanlar var.
Bizim kız köşe de yatıyor üstü kan, burnundan kan geliyor.
Çok kötüydü çok
2 yıl önce benim köpeğimde bu sebepten öldü. Yol kenarında yatarken ezmş azmanın biri. Kalçası parçalanmıştı platin taktilar tutmadı. 1 sene sonra uyuttularÇalıştığım iş yerinde bir köpeğimiz var.
Devamlı bakıyoruz, aşıları tam görseniz bembeyaz pamuk gibi.
Az önce telefon geldi " araba çarptı gelin bir bakın isterseniz "
Koşarak gittim kanlar içinde yerde yatıyor kafayı yeme noktasına geldim.
Ağlara ağlaya veteriner aradım ama ne gelen ne giden olmadı.
En sonunda iş arkadaşımın arabasıyla gönderdik ama halini görseniz kanlar içinde sesi bile çıkmadı.
Halini bile anlatamadı çocuğum.
Bir saattir ağlıyorum o kadar üzgünüm ki.
Gözlerindeki çaresizlik beni tüketti.
Umarım ölmez dua edin ne olursunuz
2 yıl önce benim köpeğimde bu sebepten öldü. Yol kenarında yatarken ezmş azmanın biri. Kalçası parçalanmıştı platin taktilar tutmadı. 1 sene sonra uyuttular
Çarpan adam da kaportasını kırmış bakkalın önünde kaportanın parasını da vermezler şimdi demiş. Allah'a havale ediyorum. Allah bildiği gibi yapsın bunun gibileri.
Of of inşaallah acı çekmez ve kurtulur
Kadın haklı.Tabiki havale edebilirsiniz sizin gibi yorum yapmadim içim rahat.acınızla yazdiginiz hakaretvari yorumunuz icin ben sizi şikayet etmeyeceğim bu seferlik kimin kalbi temiz Allah bilir
İyi gunler!
Ah yavruminşallah iyileşir, zaten durumu çok kötü değilse köpekler çabuk iyileşiyor. 6 ay önce bizim köpeğimize de (kangal) araba çarpıp kaçmış gece yarısı. Çenesi ikiye ayrılmıştı Yavrum bahçede kuytuya sığınmış ertesi günü hastaneye götürdük ameliyat ettiler şansımıza fakültede o gün iyi bir hoca vardı. Hala gözümün önünden gitmiyor o hali. İki ay püreyle besledik çenesi dağılmıştı tamamen. Şükür şimdi iyileşti her zamanki gibi itlik peşinde. Ama ölseydi ben de çok üzülürdüm epey de düşkünüm serseri kuzuya çok iyi anlıyorum sizi o yüzden. Ama olur da ölürse elbet üzülürsünüz ama şöyle düşünün, canı veren allah sakat kalıp acı çekmesindense canını almayı takdir etmiştir. Haber edin bize de durumu geçmiş olsun şimdiden.
Kadın haklı.
Senin konunla bu konunun alakasi ne ?
Söz konusu olan köpek yahu.
Sanırsın konu sahibesi senin gibi elti derdiyle geldi.
Buna her kalbi olan kişi üzülmeli zaten.
Sanki lutufmus gibi yazmış bir de :)
Çok geçmiş olsun.. arkadaşınızdan da sizden de rabbim razı olsun. inşallah güçlü olur tutunur kuzum. biz de geçen sene iş yerinde sigara molasına çıktığımızda kafası yarılmış halde bi köpek gördük arkadaşımla. öyle kötüydü ki. arkadaşım deli gibi ağlamaya başladı. ben hemen belediyeyi aradım 10 dk içinde ambulans gönderdiler. köpeğe iğne yapıp götürdüler. kurtulmaz diye düşündük ama iş çıkışı arkadaşım gitti durumunun iyi olduğunu öğrendi, çok çok sevinmiştik. gerçekten sürekli yol kenarında bir araba çarpmış kedi bedenleri görmekten helak oluyoruz. ne biçim insanlar var..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?