- 31 Ağustos 2018
- 8.602
- 20.333
- 298
- Konu Sahibi forevermorrenk
-
Aci ceken insana da cok uzuluyorum ama hayvanlara hic dayanamiyorum derdini anlatamadiklarindan herhalde.gercekten cok uzuldum insallah iyilesir kopeginiz.benim de kedim var kopegimiz de vardi eskiden öldü ama zehirlediler onu.yillar oldu hala unutmadim hic birseyini.hayvanlari cok seviyorum hele kopekler bambaska.cok gecmis olsun.
Ah ah
Biz kızımıza sürekli bakıyoruz her gün mamalar, seviyoruz, ilgi alaka.
İşe gelirken kapıda karşılar bizi canım benim
Ben sinek bile öldüremem insanlar canlara kıyıyor.
Gene karşılayacak inşallah, güzel haberlerinizi bekliyoruz.
İnşallah en kısa sürede sağlığına kavuşur.,
İnşallah hemencik toparlar çok geçmiş olsun..
Dualarım sizinle❤ Inşallah köpeğimiz ıyi oldu haberini alırım buradan söz veriyorum hayvanlara hayır yapacağım... Benim de köpegim var çok üzüldüm bu olaya. Kalbim sizinle❤
Ah canım ya çok üzüldüm. Yazık değil mi o da bir can. Bunu yapanların ceza alması gerek. Değil hayvanları insanların üzerine araba süren ruh hastaları var. Ki köpekler trafikte çok dikkatlidir, hızlı gittiği için çarpmıştır pislik. Allah’tan bulsun cezasını.
İnşallah canı yanmamıştır, böyle düşünme. Dua et iyileşsin diye. Kesinlikle kanunun çıkması lazım.Ne kadar canı yandı rabbim bilir
Bizim ülke de hayvan hakları kanunu çıkmalı kesinlikle bu yavrularımızın korunması lazım
İnşallah canı yanmamıştır, böyle düşünme. Dua et iyileşsin diye. Kesinlikle kanunun çıkması lazım.
Çok sevindim, inşallah tamamen iyileşir biran önce. İyi ki siz varmışsınız.Az önce haber geldi şuan daha iyiymiş yarın kesinleşecek
Inşallah daha iyi olsun artık canlarımız yanmasın
Oh çok şükür ya. Yer yüzündeki hiç bir hayvancığın acı çekmesine dayanamıyorum, karıncasından kuşuna kadarAz önce haber geldi şuan daha iyiymiş yarın kesinleşecek
Oh çok şükür ya. Yer yüzündeki hiç bir hayvancığın acı çekmesine dayanamıyorum, karıncasından kuşuna kadarinşallah iyileşir en kısa zamanda
Cok sukurAz önce haber geldi şuan daha iyiymiş yarın kesinleşecek
Keske ozel bir veterinere goturseydiniz!Çalıştığım iş yerinde bir köpeğimiz var.
Devamlı bakıyoruz, aşıları tam görseniz bembeyaz pamuk gibi.
Az önce telefon geldi " araba çarptı gelin bir bakın isterseniz "
Koşarak gittim kanlar içinde yerde yatıyor kafayı yeme noktasına geldim.
Ağlara ağlaya veteriner aradım ama ne gelen ne giden olmadı.
En sonunda iş arkadaşımın arabasıyla gönderdik ama halini görseniz kanlar içinde sesi bile çıkmadı.
Halini bile anlatamadı çocuğum.
Bir saattir ağlıyorum o kadar üzgünüm ki.
Gözlerindeki çaresizlik beni tüketti.
Umarım ölmez dua edin ne olursunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?