ölmeyi bile denedim

canım var ya tam türk filmi gibi.inan sen anlatırken içim parçalandı.senin hayattaki rolün seven,parçalanan,sevgisi uğruna her şeyi göze alan ama toparlandıktan sonra dindik ayakta duran,gururlu bir kadın olmuş vallahi bravo ya.bu yaşanmışlardan sonra böyle davrandığın için bravo

Herkes ektiğini biçer 3 4 kişinin ahı çıkmış senden. sevmiş olabilirsin gün gelir devran döner bu olsa gerek.yinede şanslısın ki karşına iyi biri çıkmış. şükret

Son düzenleme:
bizi kandırmıyosun demi türk filminden esinlenerek böyle hikayaleri defelarca izlemişimdir de türk filmlerinde. eger doğruysa buadam senin düğününüde basar beni affet seni çok seviyorum diye tabi hikaye böyle bitmez kız evlenir çocukları olur ama o sevgili yine çıkar karşına.

bizi kandırmıyosun demi türk filminden esinlenerek böyle hikayaleri defelarca izlemişimdir de türk filmlerinde. eger doğruysa buadam senin düğününüde basar beni affet seni çok seviyorum diye tabi hikaye böyle bitmez kız evlenir çocukları olur ama o sevgili yine çıkar karşına.

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

dallas gibi.kim kimle nerede.kim kimin arkadaşı.kim kimin sevdiği.kim kimle birini severken niye nişanlanmış.kim onla bunla gezmiş.kim birkaç erkeği sürekli idare ediyormuş yenilerini katmak istemiş kafileye.kim kimden belasını bulmuş.vallahi çok bilinmeyenli bol virajlı.bana ters.hak yerini bulmuş bir kadın :)

alkisalkisalkis

Back
X