Ölmeyi istemek

Yineyenibastan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2016
68
29
38
35
Gerçekten istiyorum, evladım ve annem için birde Allah a inancımdan yasamaya çalışıyorum, meğer ne.kotu bir insanmışım ne berbat bir geçmişe sahibim, ne bu mükemmel kocayı ne hu tatlı evladı ne de melek annemi haketmiyorum, bir insan bu kadar berbat olamaz bu kadar haddini asamaz , sonra gün gelir iste böyle pişman olursun, allahım sen evladimla sınama beni, benim gibi berbat bir evlat olmasın, içimi kimselere dökemiyorum kızlar ne yapsam boş geçmişi geri donduremem gelecek ise geçmişin aynası ...

Saçmalama arkadaşım hayatımda herşey mükemmel ben haketmiyorum diye ölmek mi istenir geçmişte her ne yaşadıysan yaşadın belli ki pişmansın, inancın varsa tövbe etmenin ne büyük nimet olduğunu bilirsin, yoksa da tertemiz bir sayfa açıyorum diye bak hayata.

Hem anlatmak istersen burda seni tanıyan yok ne de olsa içini dökmüş olursun. Rahatlarsın

Neden kendini affedemiyorsun ?

Ayrıca hiç birimiz masum değiliz.
Hepimizin hataları var. İnsan olmak demek biraz da bu.
Hatasız olsak melek olurduk. Dolayısıyla annenizde melek değil size öyle geliyor :)

Hangi birini anlatayım canım kardeşim tövbe ediyorum ama geçmiyor pişmanlık her gün ağlamaktan ya kanser olurum ya ölürüm zaten

Ne guzel.mukkemmel bi kocan var saglikli iyi bi evladin melek bi annen var.
nasil boyle dusunebiliyosun.insanlar nelere sabrediyo bi bilsen.kocadan ceken aileden ceken.evladinin sagligi yerinde olmayan.
gecmis gecmiste kaldi unut gitsin.
zaten boyle yaparak suanki yuvani huzurunuda bozarsin.esinede boyle yapiyosan o mukemmel koca bigun karsina gelir.ozmn aklin basina gelir.birk gecmisi dusunmeyi mutlunusun ona bak.herkes neler yasiyor.

Hangi birini anlatayım canım kardeşim tövbe ediyorum ama geçmiyor pişmanlık her gün ağlamaktan ya kanser olurum ya ölürüm zaten

Şuan bile Allah'a karşı geliyorsun istese şu saniye canını alır, ayrıca beynine ve bedenine eziyet etme hakkına sahip diilsin. Sanki tüm insanlar puru pak , herkes hata yapar günah işler insanız sonuçta. Önemli olan hatalardan ( ben tecrübe diyorum) ders çıkarıp yolumuza devam etmek.

Ne yaşadın ki peki? Cinsel konularda mı, bağımlılık yapıcı maddelerde mi, başkasının hakkını gasp etme mi?? Ne gibi şeyler peki?

Bak Hadisi şerifte "tövbe eden hiç günah işlememiş gibi olur" denmiş. Pişmanlığın belli ki içten ama Allah affedici olandır, kötüsünü düşünme böyle

Ölmeyi istemek bir zayıflıktir. Mühim olan yaşamayı becerebilek kadar güçlü olabilmek.Üstelik bir evladiniz varmış. Bir annenin bazen hasta olmaya bile hakkı olmaz evladı için.
Geçmiş adı üstünde. .geçmiş gitmiş. .ne yasadiysaniz yada ne yasattiysaniz artık bir onemi yok..
Madem ki pişmansiniz gerisi önemli değil. Allah bile neleri affediyor kullara mi kalmış afetmmemek.
Sarılın yavrunuza geleceğe bakın. Bilemezsiniz yarınların neler getireceğini. .

Birçok erkek arkadaş, yakinlasmalar, ara da sırada içki, anneme yalanlar, daha ne olsun boyle inançlı aileden brn gibi iğrenç bir insan nasıl çıktı anlamiyorum

Çok güzel bir namaz var tespih namazı onu kıl , valla üzerinde ki şu kötü düşünceler ruh hali kaybolur.

Yazdım tekrar yazayım cinsel, içki her halt, baba yoktu basimda ama yok diye de bu kadar iğrenç olunmaz

İnançlı biriysen bunun usulü var tövbe için o yolu deneyebilirsin. Pişman olman bile yeter hayata tutunman için, kendine gel lütfen. Herkes hata yapar. Cinayetin bile bir bedeli var, yatar çıkarsın. Sen kendi kendine böyle bir ceza mı verceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…