- 4 Nisan 2016
- 68
- 29
- 38
- 35
- Konu Sahibi Yineyenibastan
-
Gerçekten istiyorum, evladım ve annem için birde Allah a inancımdan yasamaya çalışıyorum, meğer ne.kotu bir insanmışım ne berbat bir geçmişe sahibim, ne bu mükemmel kocayı ne hu tatlı evladı ne de melek annemi haketmiyorum, bir insan bu kadar berbat olamaz bu kadar haddini asamaz , sonra gün gelir iste böyle pişman olursun, allahım sen evladimla sınama beni, benim gibi berbat bir evlat olmasın, içimi kimselere dökemiyorum kızlar ne yapsam boş geçmişi geri donduremem gelecek ise geçmişin aynası ...
Saçmalama arkadaşım hayatımda herşey mükemmel ben haketmiyorum diye ölmek mi istenirgeçmişte her ne yaşadıysan yaşadın belli ki pişmansın, inancın varsa tövbe etmenin ne büyük nimet olduğunu bilirsin, yoksa da tertemiz bir sayfa açıyorum diye bak hayata.
Hem anlatmak istersen burda seni tanıyan yok ne de olsa içini dökmüş olursun. Rahatlarsın
Hangi birini anlatayım canım kardeşim tövbe ediyorum ama geçmiyor pişmanlık her gün ağlamaktan ya kanser olurum ya ölürüm zaten
Bu kadar üzülmeniz samimiyetinizi ortaya koyuyor. Gerçekten pişman olduysanız af yolu açıktırHangi birini anlatayım canım kardeşim tövbe ediyorum ama geçmiyor pişmanlık her gün ağlamaktan ya kanser olurum ya ölürüm zaten
oooooo dur bi once konu ne anlat hicbirsey icin olmeye deymez ne yaptin gecmiste hirsizlik.cinayet vb bunlar bile olsa et tovbeni ileriye bak
Ne yaşadın ki peki? Cinsel konularda mı, bağımlılık yapıcı maddelerde mi, başkasının hakkını gasp etme mi?? Ne gibi şeyler peki?Hangi birini anlatayım canım kardeşim tövbe ediyorum ama geçmiyor pişmanlık her gün ağlamaktan ya kanser olurum ya ölürüm zaten
AkisinabiraktimEski nickin neydi onceki konunda bahsetmistin sifresini unuttum diye.nicki yaz okuyali.
Kendinizi affedin inancınız varsa tövbe edin.Birçok erkek arkadaş, yakinlasmalar, ara da sırada içki, anneme yalanlar, daha ne olsun boyle inançlı aileden brn gibi iğrenç bir insan nasıl çıktı anlamiyorum
Birçok erkek arkadaş, yakinlasmalar, ara da sırada içki, anneme yalanlar, daha ne olsun boyle inançlı aileden brn gibi iğrenç bir insan nasıl çıktı anlamiyorum
Yazdım tekrar yazayım cinsel, içki her halt, baba yoktu basimda ama yok diye de bu kadar iğrenç olunmazNe yaşadın ki peki? Cinsel konularda mı, bağımlılık yapıcı maddelerde mi, başkasının hakkını gasp etme mi?? Ne gibi şeyler peki?
Bak Hadisi şerifte "tövbe eden hiç günah işlememiş gibi olur" denmiş. Pişmanlığın belli ki içten ama Allah affedici olandır, kötüsünü düşünme böyle
İnançlı biriysen bunun usulü var tövbe için o yolu deneyebilirsin. Pişman olman bile yeter hayata tutunman için, kendine gel lütfen. Herkes hata yapar. Cinayetin bile bir bedeli var, yatar çıkarsın. Sen kendi kendine böyle bir ceza mı verceksinHangi birini anlatayım canım kardeşim tövbe ediyorum ama geçmiyor pişmanlık her gün ağlamaktan ya kanser olurum ya ölürüm zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?