Ölmeyi istemek

Birçok erkek arkadaş, yakinlasmalar, ara da sırada içki, anneme yalanlar, daha ne olsun boyle inançlı aileden brn gibi iğrenç bir insan nasıl çıktı anlamiyorum
bunlar icin olunmrz bunlar icin tovbe edilir af dilenir bi daha yapilmaz ailene esine cocuguna bagli bi anne olursun tamam iste yapmissin gecmis bitmis gelecege bak gecmisr takilma bu kadar sevgili kulmussun bak esim cocugum diyosun 2. sansin olmus iyi kullan

Yazdım tekrar yazayım cinsel, içki her halt, baba yoktu basimda ama yok diye de bu kadar iğrenç olunmaz
Ben de pişmanlıklarımı yazsam burdan marsa yol olur. Hatırlamak bile istemediğim şeyler var hayatımda ama olan oldu, tövbe edip tekrar aynı hatalara düşmemek gelir elimizden. İntihar ise hem bu dünyada hem ahirette dönüşü olmayan bir yol biliyorsun

Keske keske , kılacağım mutlaka, su an tesettürlü bir bayanım tövbeler ettim ama için soğumuyor annemin yüzüne bakamıyorum o zamanlar aklım nerdeydi benim allahim

Geçecek Allah çok büyük affedicidir. Bir gün sende kendini affedeceksin affetmelisin ki yoluna devam edebilesin. Cahile devrini düşün o zamanda ki insanlar neler yapmışta Allah affetmiş.

İnşallah affeder ama ben kendimden nefret ediyorum
Ozaman çoğu insanın ölmesi lazım.bitek sen deilsinki..eerkek arkadaşıyla biçok insan yakınlaşmıştır,annesine biton yalan sölemiştir..hırsızlık yapmıştır iftira atmıştır gibi gibi....önemli olan işlediğin günahın farkında olup tövbe etmek ve asla birdaha tekrarlamamak.lütfen kendine gel ve pskolojik yardım al.selametle canım

Eski günahların için pişmanlık duyarken bir yandan yine günaha giriyorsun farkında değilsin. .
Ölmeyi istemek,hayattan kendinden nefret etmek günah değil sanki..
Aklını başına topla.madem tövbe etmişsin hala ne diye bunları yazıyorsun. Allahın ne kadar merhamet sahibi olduğunu unuttun mu yoksa?

Emin ol benimki kadar değildir hatalarin

Unutmadim kardeşim ama için yanıyor nasıl izin verdim bana dokunmalarina nasıl boyle şeytan girdi kalbime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…