- 23 Temmuz 2015
- 1.339
- 1.678
- 53
- 32
- Konu Sahibi Yineyenibastan
-
Bunları yapmayan sayısı çok az emin olunBirçok erkek arkadaş, yakinlasmalar, ara da sırada içki, anneme yalanlar, daha ne olsun boyle inançlı aileden brn gibi iğrenç bir insan nasıl çıktı anlamiyorum
Aman kimin günahı yokki.mükemmel dediğin kocanında var anneninde var.tövbe etmişsin Allah tövbe edeni pişman olanı affeder...
Canım aklın yetmiyodur olabilir. Herkes iyi bir ailede, ilgiyle, şefkatle büyüyemeyebiliyor.Yazdım tekrar yazayım cinsel, içki her halt, baba yoktu basimda ama yok diye de bu kadar iğrenç olunmaz
bunlar icin olunmrz bunlar icin tovbe edilir af dilenir bi daha yapilmaz ailene esine cocuguna bagli bi anne olursun tamam iste yapmissin gecmis bitmis gelecege bak gecmisr takilma bu kadar sevgili kulmussun bak esim cocugum diyosun 2. sansin olmus iyi kullanBirçok erkek arkadaş, yakinlasmalar, ara da sırada içki, anneme yalanlar, daha ne olsun boyle inançlı aileden brn gibi iğrenç bir insan nasıl çıktı anlamiyorum
Keske keske , kılacağım mutlaka, su an tesettürlü bir bayanım tövbeler ettim ama için soğumuyor annemin yüzüne bakamıyorum o zamanlar aklım nerdeydi benim allahimÇok güzel bir namaz var tespih namazı onu kıl , valla üzerinde ki şu kötü düşünceler ruh hali kaybolur.
Gençlerin çoğu bunu eğlence için yapıyor zaten..üzüldüğün şeye bak..tövbe etmişsin artık düşünme. .sanki hepimiz günahsız bir meleğiz.Yazdım tekrar yazayım cinsel, içki her halt, baba yoktu basimda ama yok diye de bu kadar iğrenç olunmaz
Ben de pişmanlıklarımı yazsam burdan marsa yol olur. Hatırlamak bile istemediğim şeyler var hayatımda ama olan oldu, tövbe edip tekrar aynı hatalara düşmemek gelir elimizden. İntihar ise hem bu dünyada hem ahirette dönüşü olmayan bir yol biliyorsunYazdım tekrar yazayım cinsel, içki her halt, baba yoktu basimda ama yok diye de bu kadar iğrenç olunmaz
Savaşı gecmisim kazandı beni bitirdi kendim kendimi bitirmişim megerÔlmek keske bu kadar kolay olsa pess etme !! Herkes defalarca ölmek istiyor ama yaşamak bir savaş biz bu savaşı en iyi şekilde kazanmalıyız dostum
Emin ol çoğu insan gecmişini düşünmek istemez gecmiş gecmişte kaldı bugününe yarınına bakSavaşı gecmisim kazandı beni bitirdi kendim kendimi bitirmişim meger
Keske keske , kılacağım mutlaka, su an tesettürlü bir bayanım tövbeler ettim ama için soğumuyor annemin yüzüne bakamıyorum o zamanlar aklım nerdeydi benim allahim
Ozaman çoğu insanın ölmesi lazım.bitek sen deilsinki..eerkek arkadaşıyla biçok insan yakınlaşmıştır,annesine biton yalan sölemiştir..hırsızlık yapmıştır iftira atmıştır gibi gibi....önemli olan işlediğin günahın farkında olup tövbe etmek ve asla birdaha tekrarlamamak.lütfen kendine gel ve pskolojik yardım al.selametle canımİnşallah affeder ama ben kendimden nefret ediyorum
bunlar icin olunmrz bunlar icin tovbe edilir af dilenir bi daha yapilmaz ailene esine cocuguna bagli bi anne olursun tamam iste yapmissin gecmis bitmis gelecege bak gecmisr takilma bu kadar sevgili kulmussun bak esim cocugum diyosun 2. sansin olmus iyi kullan
Ben de pişmanlıklarımı yazsam burdan marsa yol olur. Hatırlamak bile istemediğim şeyler var hayatımda ama olan oldu, tövbe edip tekrar aynı hatalara düşmemek gelir elimizden. İntihar ise hem bu dünyada hem ahirette dönüşü olmayan bir yol biliyorsun
Böyle insanlara da böyle mükemmel hayatlar düşer hayat işte.
Unutmadim kardeşim ama için yanıyor nasıl izin verdim bana dokunmalarina nasıl boyle şeytan girdi kalbimeEski günahların için pişmanlık duyarken bir yandan yine günaha giriyorsun farkında değilsin. .
Ölmeyi istemek,hayattan kendinden nefret etmek günah değil sanki..
Aklını başına topla.madem tövbe etmişsin hala ne diye bunları yazıyorsun. Allahın ne kadar merhamet sahibi olduğunu unuttun mu yoksa?
O kisinib yorumunu bulamadim ama allah o pis gönlüne göre versin inşallah beynin namussuz senin , yorumu sildi sanirimNe kadar itici bir yorum... Üzgün bir insan burada derdini anlatıyor destek olacağınıza yaptığınız yoruma bakın. Biraz empati kurun lütfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?