Ölmeyi istemek

Bağlı olamıyorum çünkü yüzlerine bakamıyorum
İnsanı sinir ediyorsun yemin ederim. Biz ne yazsak boş. .İki içki icmeyle cinsel yakınlıklar kurmayla kendini günah keçisi ilan etmişsin. Dön bak etrafına bunları yapmayıp ta hak yiyen,adam öldüren,taciz tecavüz hırsızlık suçları işleyen insanlara. .onlar bile tövbe edince allah affediyor sen kim oluyorsun ki allahın merhametinden şüphe ediyorsun?kimsin sen?melekmi?
Bir insansın hataları olan yanlışları olan nefsi olan basit bir insan..!!Saçma sapan kendimi affedemiyorum deyip çocuğuna karşı sürekli hayattan bezmiş bir anne profili çizmeye hakkın yok..çocuğuna bunu yapmaya hakkın yok!!

Canim bi sakin olsana burdaki binlerce uyeden kaci mukkemmel kaciniz kusursuzuz

Allah korudun seri cinagetler isleyen katil degilsen ulkesini milletini satan biri degilsen milleti dolandirmamissan annene suddet uygulamamissan esini akdatmamissan cocugu baskasindan yapip kocana senin diye yutturmadiysan sabi sübyanin hakkini yemediysen hirsizlik dolandiricilik yapmasiysan

Nedir bu kendini paralamalar kimse kisursuz dort dortluk degil ama konusup paylasmak istersende burdayiz

Ya güçlü ve hatalarının bedelini ödemeye bunun sorumluluğunu taşımaya gücü olan bir insan olacaksın yada ömür boyu salya sümük ezik ve mutsuz bir insan olarak çevrendeki herkese hayatı zehir edeceksin.
Seçim senin. .

Birçok erkek arkadaş, yakinlasmalar, ara da sırada içki, anneme yalanlar, daha ne olsun boyle inançlı aileden brn gibi iğrenç bir insan nasıl çıktı anlamiyorum
ben de çok hatalar ettim. Allah biliyor ya çok pişmanım.ben de zaman zaman düşünüyorum ve pişman oldugum için kendimi affediyorum.İyi ki düzelmişim artık diyorum.iftiradan çok korkarım ben.öyle bişey yapmadım çok şükür kimseye.

O kisinib yorumunu bulamadim ama allah o pis gönlüne göre versin inşallah beynin namussuz senin , yorumu sildi sanirim

Pardon ne oluyor burdayim o bahsettiginiz kisi yorum felan silmedim zaten silinmiyor yorumum yukarda iyi bakarsaniz. Hakaretlerini olgunluguna veriyorum. Buraya yaziyorsaniz elestiriye acik olacaksınız. Ben saygi cercevesinde yorumumu yaptığım surece hiddetlenmeye gerek yok.

Unutmadim kardeşim ama için yanıyor nasıl izin verdim bana dokunmalarina nasıl boyle şeytan girdi kalbime
Girdiyse girdi..ne yapacaksın?zamanı geri getirecekmisin?yada intihar edince allah seni afmi edecek?
Bu kadar zayif karakterli olmak seni üzsün aslında. .Bir annesin sen..kendine gel.

Kibledim sizi ya ne biçim yorum yapıyorsunuz ya

Neden olumsuz elestiri kabul edemiyorsunuz ? Ben hakaret etmeden elestiri yaptigim sürece sikinti nerede ? Yaa diye konusmaniz da cok itici. Konusma icinde yaa kelimesini kullanmak karsi tarafi takmamak anlamina gelir.

Neden olumsuz elestiri kabul edemiyorsunuz ? Ben hakaret etmeden elestiri yaptigim sürece sikinti nerede ? Yaa diye konusmaniz da cok itici. Konusma icinde yaa kelimesini kullanmak karsi tarafi takmamak anlamina gelir.
Emin olun benim yaaaaa diye konuşmam senin yazdığın yorumda daha itici değildir

Konu sahibi zaten ölmeyi düşünürken ona destek vermek varken neden köstek olmayı tercih ediyorsunuz

Geçmişe geri dönüp hatalarımızı keşke düzeltme şansımız olsa ama öyle bir imkanımız yok farkındasın ki Rabbim sana ne güzel bir evlat nasip etmiş onun için hayatına sahip çık bebişini annesiz bırakmayı düşünme bile.

Arkadaşlar hepiniz çok çok doğru söylüyorsunuz, zaman zaman ven de mantikli düşünüp geçti gitti diyorum ama aklıma yine geliyor yine mahvoluyorum. Evet.pamuk ipliğine bağlıyım, tek.hayatta tutan.inancım, Rabbim affeder biliyorum, ama nasıl aileme bunları yaptım anlamıyorum, ha o kotu yorum yapan arkadaşa sa diyecek lafım yok allah sana sen gibi koca versin, tövbe etmiş emziren bir annenin ahını aldın mutlu musun.

İlla ki hakaret cümlesi kurmanıza gerek yok. Yazdığınız hakaretten de ağır olmuş.
Eleştiri yaparsınız elbette ama burada pişman bir insan var zaten. Kendini yeterince eleştiriyor. Sizin yaptığınız eleştiri de değil.
Birinin yanlışını göstermek için eleştiri yapmalı insan.
Burada yanlış gösterilecek durum yok konu sahibi kabul ediyor zaten

geçti gitti tabiki.pişmanlık en masum duygu olabiliyor bazen.yemin ederim senin yaptığın şeylerin daha fazlasını yapmışımdır.inan ki ben de çooook pişmanım.pişman olmanıza sevinin bence.sonuçta geçmişte bırakmışsınız.lütfen yuvanızın ailenizin keyfini çıkarın. hayat geçmişte kalmayacak kadar kısa..

Bana benim gibi koca versin Allah evet mantikli bir insan versin. Gelmis gecmis arasinda takilip kalan insan vermesin. Mutluyum valla sagol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…