- 1 Şubat 2016
- 9.242
- 34.188
- 548
- Konu Sahibi Yineyenibastan
-
İnsanı sinir ediyorsun yemin ederim. Biz ne yazsak boş. .İki içki icmeyle cinsel yakınlıklar kurmayla kendini günah keçisi ilan etmişsin. Dön bak etrafına bunları yapmayıp ta hak yiyen,adam öldüren,taciz tecavüz hırsızlık suçları işleyen insanlara. .onlar bile tövbe edince allah affediyor sen kim oluyorsun ki allahın merhametinden şüphe ediyorsun?kimsin sen?melekmi?Bağlı olamıyorum çünkü yüzlerine bakamıyorum
Ölüm temalı bir konuya şu yorumu yazmak da nesi?Böyle insanlara da böyle mükemmel hayatlar düşer hayat işte.
Gerçekten istiyorum, evladım ve annem için birde Allah a inancımdan yasamaya çalışıyorum, meğer ne.kotu bir insanmışım ne berbat bir geçmişe sahibim, ne bu mükemmel kocayı ne hu tatlı evladı ne de melek annemi haketmiyorum, bir insan bu kadar berbat olamaz bu kadar haddini asamaz , sonra gün gelir iste böyle pişman olursun, allahım sen evladimla sınama beni, benim gibi berbat bir evlat olmasın, içimi kimselere dökemiyorum kızlar ne yapsam boş geçmişi geri donduremem gelecek ise geçmişin aynası ...
Ne ilgisi var ya hu?Böyle insanlara da böyle mükemmel hayatlar düşer hayat işte.
Kibledim sizi ya ne biçim yorum yapıyorsunuz yaBöyle insanlara da böyle mükemmel hayatlar düşer hayat işte.
ben de çok hatalar ettim. Allah biliyor ya çok pişmanım.ben de zaman zaman düşünüyorum ve pişman oldugum için kendimi affediyorum.İyi ki düzelmişim artık diyorum.iftiradan çok korkarım ben.öyle bişey yapmadım çok şükür kimseye.Birçok erkek arkadaş, yakinlasmalar, ara da sırada içki, anneme yalanlar, daha ne olsun boyle inançlı aileden brn gibi iğrenç bir insan nasıl çıktı anlamiyorum
O kisinib yorumunu bulamadim ama allah o pis gönlüne göre versin inşallah beynin namussuz senin , yorumu sildi sanirim
katılıyorum size.böyle kompleksli insanlar da var burada maalesef.Kibledim sizi ya ne biçim yorum yapıyorsunuz ya
Girdiyse girdi..ne yapacaksın?zamanı geri getirecekmisin?yada intihar edince allah seni afmi edecek?Unutmadim kardeşim ama için yanıyor nasıl izin verdim bana dokunmalarina nasıl boyle şeytan girdi kalbime
Kibledim sizi ya ne biçim yorum yapıyorsunuz ya
yaaaaNeden olumsuz elestiri kabul edemiyorsunuz ? Ben hakaret etmeden elestiri yaptigim sürece sikinti nerede ? Yaa diye konusmaniz da cok itici. Konusma icinde yaa kelimesini kullanmak karsi tarafi takmamak anlamina gelir.
Emin olun benim yaaaaa diye konuşmam senin yazdığın yorumda daha itici değildirNeden olumsuz elestiri kabul edemiyorsunuz ? Ben hakaret etmeden elestiri yaptigim sürece sikinti nerede ? Yaa diye konusmaniz da cok itici. Konusma icinde yaa kelimesini kullanmak karsi tarafi takmamak anlamina gelir.
İlla ki hakaret cümlesi kurmanıza gerek yok. Yazdığınız hakaretten de ağır olmuş.Pardon ne oluyor burdayim o bahsettiginiz kisi yorum felan silmedim zaten silinmiyor yorumum yukarda iyi bakarsaniz. Hakaretlerini olgunluguna veriyorum. Buraya yaziyorsaniz elestiriye acik olacaksınız. Ben saygi cercevesinde yorumumu yaptığım surece hiddetlenmeye gerek yok.
geçti gitti tabiki.pişmanlık en masum duygu olabiliyor bazen.yemin ederim senin yaptığın şeylerin daha fazlasını yapmışımdır.inan ki ben de çooook pişmanım.pişman olmanıza sevinin bence.sonuçta geçmişte bırakmışsınız.lütfen yuvanızın ailenizin keyfini çıkarın. hayat geçmişte kalmayacak kadar kısa..Arkadaşlar hepiniz çok çok doğru söylüyorsunuz, zaman zaman ven de mantikli düşünüp geçti gitti diyorum ama aklıma yine geliyor yine mahvoluyorum. Evet.pamuk ipliğine bağlıyım, tek.hayatta tutan.inancım, Rabbim affeder biliyorum, ama nasıl aileme bunları yaptım anlamıyorum, ha o kotu yorum yapan arkadaşa sa diyecek lafım yok allah sana sen gibi koca versin, tövbe etmiş emziren bir annenin ahını aldın mutlu musun.
böyle insanlara ne düşer onu bilemem de, kötü kalplilere ve hasetlere bi cacık düşmez umarımBöyle insanlara da böyle mükemmel hayatlar düşer hayat işte.
Arkadaşlar hepiniz çok çok doğru söylüyorsunuz, zaman zaman ven de mantikli düşünüp geçti gitti diyorum ama aklıma yine geliyor yine mahvoluyorum. Evet.pamuk ipliğine bağlıyım, tek.hayatta tutan.inancım, Rabbim affeder biliyorum, ama nasıl aileme bunları yaptım anlamıyorum, ha o kotu yorum yapan arkadaşa sa diyecek lafım yok allah sana sen gibi koca versin, tövbe etmiş emziren bir annenin ahını aldın mutlu musun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?