Gebeliğe Hazırlık Olmuyor arkadaşlar olmuyor

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tesekkur ederim cevabınız için..hemen sonucuma baktım ama ona normal diyor.. Bende hiç hamile kalamadım o yuzden sebep arıyorum kendim ,,dr larin bulacağı yok çünkü malesef

Bende çok zor hamile kaldım doktorum klonun vermişti olmadı büyüyor çatlıyor ama olmadı yani
En sonunda preseed ile hamile kaldım bir deneyin arkadaşlar

Tesekkur ederim cevabınız için..hemen sonucuma baktım ama ona normal diyor.. Bende hiç hamile kalamadım o yuzden sebep arıyorum kendim ,,dr larin bulacağı yok çünkü malesef
Rica ederim. Nasip zaman ya. Ne desek boş. Rabbim çok hasret çektirmesin. Ben histereskopi sonrası 2. Tüpe hazırlanırken hamile kaldım. Rahme atılan çizik kolaylaştırıyomuş gebe kalmayı. Histereskopi deneyin derim. Hatta bana faydası oldu ya her önüme gelene oneriyorum.

Ben tup bebek tedavisi yaptirdim, ilk 2 sinde tutmadı sonra semra hoca da denedim pgt yapildi 1 embriyoya ,o da sağlıksız geldi..o yuzden tranfer olmadı.. sağlıklı iyi bir embriyo oluşur ise histeroskopi yaptıracağım transfer öncesi... ama o embriyo olsun diye dua ediyoruz Allah in izniyle

Ne kadar süre hamile kalamamistiniz siz? Preseed nedir?
5 yıl hamile kalamadım daha sonra preseedi duydum araştırdım kullananlar hamile kaldık yazıyorlar aldım ilk denemem de hamile kaldım
Spermi daha hızlı ve kaliteli olanları yumurtaya gönderiyor hatta doktorumda araştırdı ve hastalarına söylüyor

Yalnız olmadığını söylemek isterim, süreçler birebir aynı, ama ben senden farklı olarak bitkisel kürler çaylar karışımlar, kocamı kusturana kadar çabaladım yani :) onlarda bi halta yaramadı. biz 3-4 sene istemedik, yaklaşık 2 yıldır da olmuyor. eşimi detaylı muayeneye göndereceğim bu ayda regl olursam, 13 ü beklenen regl. Bizim diğer arkadaşların sperm genetiğinde sorun çıktı mesela sayı ve hızda sorun yoktu. Bi o ihtimal beni düşündürüyor.

Inşallah oluşur. insallah nasip olur. Benim de ilk tedavimde tek embriyom olusmuştu sadece.

Siz tüp benek sürecinde doğal yoldan gebe kaldınız doğru mu anlıyorum sağlıkla gelsin bebeğiniz

Çok haklısın aslında kismetimiz nerde ne zaman Allah biliyor sadece.bende o düşünceyle devlette olma tutmaz laboratuvar i iyi değil söylemlerini unutmaya çalışıyorum.kismetimiz burda belki.allahim inşallah tüm isteyenlere hayırlısıyla nasip etsin.cok sağolun

Siz tüp benek sürecinde doğal yoldan gebe kaldınız doğru mu anlıyorum sağlıkla gelsin bebeğiniz
Evet. 2. Tedabiye iğnelere başlamak için regl bekliyordum. Şubatta histereskopi oldum. Martta hamile kalmışım. Inşallah hepimiz sağlıkla kavuşalım yavrularımıza.

Evet. 2. Tedabiye iğnelere başlamak için regl bekliyordum. Şubatta histereskopi oldum. Martta hamile kalmışım. Inşallah hepimiz sağlıkla kavuşalım yavrularımıza.
Aaa Çok mutlu oldum adınıza onca süreçte çıkan rahminizle ilgiliydi yani, ben de doktora gidiyorum 5. Ay denememiz eşimin testleri ve benim hormon testlerim normal. Muayenede alttan görünen bir şey yok rahimde miyim yumurtalıklarda kist vb gibi. Sadece hsg ve ultrason kaldı bu ayı pas geçerse bebiş onları da bu ay sonu yapacağım. Tıbbı genetikte kan pıhtılaşması baktırdık henüz sonuç çıkmadı ay sonunda çıkacak ama sizin önereceğiniz başka bir şey var mı yarın doktora gideceğim danışmak isterim.

Spermiyogram verdi mi eşiniz? Ilk gittiğim doktor bana da 1 yıl boyunca her sey normal yumurtaların çok güzel yaşın da genç deyip durmuştu. Meğerse amh ciddi manada düşükmüş tüp bebek sürecinde bakan asistanlar bile usgyi koyar koymaz burası düşük over rezervi di mi diye notlarına bakıyorlardı. Her şey yolundaysa siz ve eşinizde sadece sakin olmaya çalışın. Sonra zaten sırayla tedaviler başlıyor.

Evet verdi sadece DNA hasarı bakılmadı ama biz bir tedavi sürecine girmedik zaten, amh ben baktırmadım her muayenede yumurtalar görünüyordu geçen ay hatta iki adet sağlı sollu olgunlaşan yumurta vardı, yarın folikül baktarıcağım iki aydır bu yola girdim bu yüzden danışmak istedim açıkçası

Usg röntgen doğru anlıyorum di mi? Bu ay sonu ilaçlı hsg ve röntgen isteyeceğim sanırım artık ama problem görünmezse sizin yaptırdığınız aklıma takıldı

Siz yine de amh baktırın total değer de elinizde olsun. Biz şöyle bir yol izlemiştik tüp bebek yoluna girdiğimiz için. Bizim tüp bebek yontemimiz mikroenjeksiyondu. Yani morfolojisi sağlam görünen bi spermi yakalayıp yumurtaya enjekte edip döllüyorlardı. Ben sperm dna hasar testi de istedim. Doktor dedi ki bakalım istersen ama dedi sorun varda takviyr kullanacak. Alsın takviyeyi simdiden kullansın icin rahat edecekse dedi. Ama tüp bunlara rağmen mikroenjeksiyona yine hasarlı sperm denk gelebilir onu seçemeyiz dedi. Ben de esime de takviye aldım. Kendim prowomen kullanıyodum aylardır yumurta kalitesi için. Esime de alacaksam promen almamı söyledi doktor. 1 kutu kullanmıştı 2. Kutuya başlamıştı gebe kaldığım günlerde. Biz 2. Kutunun yarısında gebeliği öğrendik. Bunun da illa ki katkısı olmus olabilir. Böyle bir takviye de kullanabilirsiniz bir şeyler yapıyot olmak isterseniz. Kendiniz de prowomen kullanabilirsiniz. Icinde ekstra şeyler var inisitol filan var mesela yumurta kaliesi için.

Ben ortalama 4 aydır içeriğine oldukça dikkat ettiğin omega 3 ve doğal formda olan bir folik asit kullanıyorum (gebyfoll) farklı iki doktorda bunı önermişti doğal olmasını istediğin için, ayrıca d vitamini de kullanıyorum. eşim de bu ay takviyeye başladı Q10 - L arjenin selenyum vb içeriklere sahip sizin önerdiğinizde o yapıda sadece inisitol denemedim açıkçası yarın onu danışacağım bir Benim için çok aydınlatıcı oldu Sprem testimiz bu ay olduğu için bir kaç zaman sonra Dna hasarı baktırırım belki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…